Mallityttö Marianne, 18: Seksiä kiitokseksi piireihin pääsystä!

Hymyn elokuun numerossa on paljon kohua herättänyt juttu, jossa malli- ja missineitokaiset kertovat kokemuksiaan kauneusbisneksen raadollisemmasta puolesta. Seksiehdotukset ja epämääräiset työtarjoukset ovat arkipäivää.

Yksi kokemuksistaan kertoneista on missikisoja kiertävä ja hiljattain Suomen Festivaalimissiksi kruunattu 18-vuotias Marianne Kallio.

-Kerran minun olisi pitänyt suostua kuviin, jotka olivat mielestäni jo ihan pornotasoa. Kun en suostunut, valokuvaaja ehdotti, että otetaan nyt vaan, nämä jäävät ”vain meidän välisiksemme”, kaunotar toteaa lehdessä.

Erään kerran Marianne oli muuan henkilön kanssa kauneusalan tapahtumassa. Tuolloin hänelle tultiin suoraan sanomaan, että hänen pitäisi kiittää pääsystään näin hyvään kerhoon antamalla seksiä järjestäjälle.

Lisää kauhutarinoita lehdessämme.

Mallityttö raiskattiin

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: seksi, Marianne Kallio, malli, häirintä

Kommentit

Raikas ja luonnollisen kaunis, upeavartaloinen nuori nainen.Hänen upeita kuviaan on mm,Iltalehdessä.

Nainenhan toi ei ole…on vasta tyttönen ja ei mitenkään kaunis…ja olisikohan tolla pukeutumisella kuten kuvassa jotain tekemistä,että ehdotuksia satelee tässä pervojen luvatussa maassa.

Jos tämä kuvassa oleva henkilö on Marianne Kallio niin en olisi uskonut missiksi. Todella kaukana kauniista naisesta/tytöstä.

Oma kommentti