Mamban Tero Vaara, joitko liikaa?

Tero VaaraSyyskuussa Mamba-yhtyeen Tero Vaara joutui julkisuuden ristituleen, kun otsikot repostelivat hänen erollaan, rahavaikeuksillaan ja terveysongelmillaan. Loppuvuodesta 2008 Tero joutuikin kahdesti sairaalaan sappivaivojensa vuoksi. Sairaalareissua seurasi myyräkuume ja tiputukseen joutuminen. Mies ei päässyt edes itsenäisyyspäiväjuhliin.

Nyt Tero tilittää elämäänsä lokakuun Hymyssä, ja antaa mielestään tyhjentävät selitykset moniin julkisuudessa velloneisiin asioihin.

Liikaa viinaa?

-En voi sanoa olevani kunnon juoppo, mutta olen pro alkoholi. Kokemukseni viinan kanssa ovat enemmän myönteisiä kuin kielteisiä. Ei sappivaivoja hoitanut lekuri mitenkään viestinyt siihen suuntaan, että sairaus voisi johtua alkoholista, Tero tilittää. Lue mielenkiintoinen juttu Hymystä!

Teksti: Hymy
Avainsanat: Mamba, Tero Vaara

Kommentit

Usko tai älä,mutta ilman alkoholiakin voi elää. Itse en asiaan oikein uskonut,mutta ymmärrettyäni että nyt on pakko hypätä kyydistä ,jos mielii vielä eläkkeelle päästä,on elämä ilman viinaa niin mukavaa,että en enää vanhaan halua palata. 4kk.siihen meni ja nyt on olo hyvä!

Oma kommentti