Mamban Tero Vaara komppaa Jussi Halla-ahoa: ”Suomessa ei saa olla mitään mieltä!”

Tero VaaraRakastetun Mamba-yhtyeen Tero Vaara on antanut lokakuun Hymy-lehdelle laajan haastattelun, jossa käydään läpi myös miehen joutumista rasistileiman alle tänä syksynä. Terohan laittoi nettisivuilleen linkit maahanmuuttokriittisistä mielipiteistään tunnetun perussuomalaisen kansanedustajan, Jussi Halla-ahon sekä keskustelupalsta Hommafoorumin sivuille.

-Halla-aho olisi tarvinnut rikostuomion sijaan tiedonjulkistamispalkinnon. Monikulttuurisuuskeskustelu sai hänen ansiostaan uusia sävyjä ja kansaa alkoi taas kiinnostaa politiikka, mies sanoo, eikä tunnustaudu rasistiksi.

-En (ole). Minusta on kiinnostavaa, miten monikulttuurisuusasiaa on käsitelty. En usko väitteeseen suomalaisten rasismista.

Vaaran mukaan suomalaiset ovat tottuneet elelemään Suomeen tulleiden ”laukkuryssien” ja romanien kanssa. Ulkomaalaisia on lähinnä ujosteltu.

-Missä vaiheessa olemme muuttuneet sellaisiksi, ettei Suomessa enää saa olla mitään mieltä. Kai tässä maassa saa vielä vihainen olla, Vaara viittaa kiivaana vellovaan keskusteluun vihapuheesta.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jussi Halla-aho, Mamba, Tero Vaara

Kommentit

Hyvä Tero! Mielipiteen vapaus pitää säilyttää ja maahanmuutosta pitää voida olla erimieltä, ilman että leimataan rasistiksi.

Kertooko Tero Vaara haastattelussa myös siitä kuinka pändi sai kenkää levy-yhtiöltä ja kuinka uusi levy floppasi. Muutama vuosi sitten Mamba myi platinaa. Nyt sen musiikkia ei osta kukaan.

”Nimim”, Tero ei todellakaan ole mikään laumasta poikkeaja, vaan kun hoksasi populismin kasvun, niin liittyi epätoivoisena riveihin. Ei auta, Mamban suosio ei enää nouse räväköistä mielipiteistä huolimatta ja Halla-ahon tähtikin on jo laskussa.

Taidan käydä ostaa Mamban levyjä ihan kannatuksen vuoksi. Hyvä Tero !

Tero Vaara kertoo koko Suomelle lehdessä, että enää Suomessa ei saa olla mitään mieltä. Kuitenkin Tero Vaara kertoo tämän vapaasti kenenkään sensuroimatta koko Suomen kansalle.

Suomessa saa edelleen ilmaista mielipiteensä vapaasti, mutta turha suuttua, jos kaikki eivät ole samaa mieltä ja joku sanoo vastaakin.

Tuuli käy molempiin suuntiin. 🙂

Laumasta poikkeamiseen vaaditaan sekä munaa että järkeä.
Terolla on molempia, ja sekös laulassa ulvovia harmittaa ja käy kateeksi.
Tero, pellit auki!

Harvoin on taiteilijoilta odotettu järkeviä kannanottoja. Tero on virkistävä poikkeus taistolaisten taiteilijoiden diktatuurin ihailuihin verrattuna. Hyvä Tero, jatka samaan malliin.

Tero on aivan oikeassa. Olen itse ollut todistamassa, kuinka e.g. Britit käsittelevät aihetta. Ei puhuta oikeista asioista eikä oikeilla nimillä enää. On helppo sanoa, että toinen on rasisti – sen sanomisesta pitää tehdä vaikeampaa ja kyseenalaistaa väittäjää. Samaa virhettä ei saisi tehdä Suomessa. Rehellisellä mielipiteellä on arvoa ja sen antaminen kun sallitaan niin tunteet ja mielipiteet eivät patoudu ääriliikkeiksi. On jo hieman vanhanaikaista populisoida toista rasistiksi, jos ilmaisee mielipiteensä yksilöstä sen sijaan, että puhuisi väestöryhmästä. Ei pidä tehdä samoja virheitä kuin joissakin colonialismia harrastaneissa länsimaissa. Meillä ei pitäisi olla syyllisyyttä näistä asioista.

Näkee edellisistä kommenteista, että suomessa ei asioista saa puhua.. hys,hys.

Oma kommentti