Manageri Tuija Järvinen vastaa syytöksiin: Rekisterissä on!

Tuija JärvinenManageri Tuija Järvinen ihmettelee Patentti- ja rekisterihallituksen käsittelyaikojen pitenemistä, mutta huokaisee, että vihdoin hänen edustamansa Tähtisäde-ohjelmapalvelu on saatu rekisteriin.

Tuijaa ehdittiin keskustelupalstoilla kurmuuttaa y-tunnuksen puuttumisesta, kun Tuija on kertonut ohjelmapalveluistaan.

Tähtisäde on rekisteröity 5.1.2012 lappeenrantalaisen osakeyhtiön aputoiminimeksi.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Tähtisade

Kommentit

Ei ole sattumaa. Sama menetelmä kuin Tuksulla, keskustelupalstan aiheista pukkaa välittömisti kommenttia Facebookissa tai blogipläjäyksen muodossa.

7.1. aamupäivällä tätä hiukan pengottiin enemmän ja minäkin ihmettelin muutamia asioita jotka ei oikein auennut.

Saman päivän iltapäivänä oli sitten Tuija päivittänyt blogspot bloginsa jossa pohti Hymyn blogin lopettamista kun ihmiset on niin ilkeitä.

Sattumaako vai roikuitko täällä valvomassa mitä sinusta kirjoitetaan?

Kyllä, me jaksamme ”jauhaa” samaa asiaa juuri niin kauan, että totuus ja realismi selviää Tuidellekin. Minusta hän saisi hävetä, tai edes jotenkin pyytää julkisesti anteeksi valheitaan. Ja sama koskee myös Tuksua.

Suomen kansa on sentään toistaiseksi medianlukutaitoista, se pitäisi Tuidenkin ymmärtää. Enää ei päde se, että kaikki painettu sana, edes verkossa, on totta, kuten ennen muinoin.

Tuidenkin taru taitaa olla nyt niin lopussa, vaikka kuinka selittelee, ja hakee sääliäkin, kuten myös Tuksu.

En sääli. Sitä saa mitä tilaa.

Miksi Tuija jauhaa samaa asiaa!? Kuinka kauan on sanonut että hänellä on yritys. Ja kaikki on ollut valetta. Ainoa joka tässä on pskaa jauhanut on näköjään Tuija itse.

YHÄKÖ te jaksaatte jauhaa tästä IKIVANHASTA asiasta. Hah, oletteko noin kateellisia vai noin katkeria? omituista sakkia…. Hankkikaa elämä. hankkikaa OMA elämä.

näin tuija kirjoitti toiseen blogiinsa:
Olen tässä miettinyt tätä Hymyn blogini kohtaloa. Läheiseni kärsivät minuun kohdistuvista ilkeistä kommenteista, minä en niinkään – enää. Jotkut ilkeilevät puolipiloillaan, mutta tiedän ja olen kokenut myös parin – kolmen vakituisen häirikön teot ym. omassa elämässäni. Voin vakuuttaa ettei ole mukavaa olla pilan kohteena. Mietin vain joskus, että millaisia nämä ihmiset oikeasti ovat ja keitä? Sen tiedän, että kaksi näistä asuu Iisalmessa. On vain ajan kysymys kun voin vahvistaa nämä henkilöllisyydet. Ja silloin aion kysyä ”face to face”, että miksi olette lähteneet näin alhaiselle tielle ja eikö teitä todellakaan hävetä käytöksenne? Että näin.

Teinpä sitten minkä ratkaisun tahansa Hymyssä kirjoittamisen suhteen, tulen jatkamaan blogiani täällä blogger.com:ssa. Täällä kerron sitten uusimmat uutiset ja muitakin ajatuksiani. Sen verran JariQ:sta vielä mainitsen, että hän on todella onnekas! Hänellä on tällä hetkellä kova tiimi takana tekemässä hänelle uusia biisejä. Sanoituksia on jo muutamia uusia. Ruotsin pää tekee kaikki studio-osuudet sitten tässä keväällä. Ainakin saamieni tietojen mukaan. Itsekin tulen varmaan käymään paikan päällä kuuntelemassa uusia Jarin tuotoksia sitten aikanaan.

Ei kivaa enää.. ? kaikki katosivat? Tämä on nyt tällä selvä? Ketä nyt naaditään?

Miksi Hymy ei ole tehnyt uutta otsikkoa tänne nettiin, esim. Tuija ei osakas yrityksessä, yritys ei ole toiminut vuosikausiin eikä ole missään rekistereissä, yrityksellä yksi ainoa omistaja, ei liikevaihtoa, ei omaisuutta. MIKSI!?

Viimeinen Tuikkublogi lienee nyt nähty. Hymy kommentoi hänen puolestaan?

Mikä on julkisuuden hinta?? 😉 Tässäkohden se oli tämä.

Toi yritys ei ole edes työnantajarekisterissä eikä ole ollutkaan, joten, kun Tuija ei tuossa yrityksessä ole osakas eikä omista mitään muutakaan, mistä Tuijan mahdolliset rahat siis tulevat???
Eikö tosiaan verottaja ole vielä kiinnostunut Tuijan ”pisneksistä”???
Ja Tuija ei enää kirjoita blogia, kuten huomaatte, sillä muidu on sen verran paniikissa kaikista paljastuksista.

Osinkoa siis esim vuoden päästä on nostettavissa kun on vahvistettu tilinpäätös, tai mikä se tässä puljussa tilikausi sitten on. Ja toki edellyttää, että jakokelpoisia varoja sitten taseessa on.
Tässä olis ehkä aihetta jos joku osaisi referoida koko sisällön, niin laittaa jonnekin ”Uutinen” ikäänkuin näköisälle. Täällä tän näkee aika pieni porukka.

Hymy lehti.Tarkistakaa tietonne ennen julkaisua.

Jaa, mistäs se Tuikku osinkoja nostaisi, pöytälaatikkoyrityksestä? Ja näyttää ko. yrityksen omistajankin osoite olevan Thaimaassa.

– Tuikulla ei ole asiat nyt kovin hyvin, kun tuli realismi vastaan.

Ei pääse Tuikku palkoille, kun ei ole yritys työnantajarekisterissä… työkkärikorvaus on edelleen ainoa vaihtoehto, jos ei osinkoja pääse nostamaan.

No ei Tuikku kyllä tuommoista voi tehdä – siinä palavat työttömyyskorvaukset välittömästi ja milläs sitten eletään, kun ei firmalla ole maksavia asiakkaita eikä Tuikku ole mikään valopää markkinoinnissa. Huono neuvo!

Tuikkusemme on ihan itse langettamaansa ansaan omaehtoisesti livennyt, eikä poispääsyä vaan ole. Nolo juttu!

Nyt Tuija teet seuraavaa. Tee kauppakirja Forstraden osakkeista, päivää 4.1. Ei tarvitse maksaa, maksusitoomus riittää. Sitten käyt nopsasti laittamassa firman ALV-velvolliseksi ja työnantajarekistriin. Sitten otat YEL-vakuutuksen. Sitten vaan tuli takkaan ja näädille ilkkumeiliä+ artistitarjouksia kaikkiin maailman kolkkiin jossa viihdettä tarvitaan…

Ole Tuija kiltti ja häviä pois täältä myhyn sivuilta.

Ei muutakun nyt Tuikku laitat Forstraden kirjanpidon rullaamaan oikein.. kuukausi-ilmoitukset ja alvit ajallaan hoitoon. Näädät saakin pitkän nenän.

Bisnes-Tuija, nyt luu kurkkuun epäilijöille! K-näädällä oli lista hyviä kysymyksiä, vastaa toki niihin seuraavassa blogissasi.

Turhaa Tuiden puolustelua, mm. mahdollisista osakekaupoista 04.01.2012. Kuka uskoisi, ei kukaan.

Tuiden huijaustaru on loppu, ja sillä siisti, uskokaa jo.

Ja jos Tuija on ostanut Forstraden osakkeita vaikkapa 4.1 ei ko. kauppa missään nyt näy.

Minne on tuloutettu tulot 5.1 saakka? Forstraden taseessa ne eivät ole. Onko verot kunnossa? Miksei Forstradea ole palautettu työnantjareksiteriin?

Muuten.. forstrade ei tarvitse olla ALV- velvollinen, jos Tiuderon liikevaihto jää alle 8000eur vuosessa, muuten kiireellä merkkaamaan alvimaksut päälle.

Tuideron kaikki huijaukset on paljastettu! Verottajalle ja Kelalle sekä sosiaaliviranomaisille asia ilmiannettu. Soppari Hymyn blogistina lienee päättynyt vuodenvaihteeseen.

Hyvin on Tuidella pullat uunissa.

Seuraavaksi odottelemme lähempää tarkastelua ja paljastuksia Myhyn sivustoilla. – Että silleen.

Ja eihän tätä riemua kestänyt kuin pari vuotta. – Korjannette, jos olen väärässä.

Uutta vuotta toivottelee meidän kielineromme 🙂
Tuija Järvinen II fb-profile
Hola que bonita ere!!! Toivottaa: Tähtisäde♥ psta Tuija J.
Tykkää · Kommentoi · 31. joulukuuta 2011 kello 1:58 ·

TUija ei ole päivittänyt blogiaan kohta kuukauteen…
ja mahtaako enää päivittää, nyt tuli taas nolo juttu esille, tämä oy jossa aputoiminimi, se ei ole toiminnassa, liikevaihto puhdas nolla ja omaisuutta vain 3000 euron edestä…
Ja Tuija on pelkkä työntekijä eikä sitäkään, koska eipä palkkaakaan näy tulevan.

Olen mies tai nainen
paha taikka pyhä
sama painajainen
mulle toistuu yhä

Se on Tuiterin blogi
Tuiterin blogi

Venetsia, tuo eksoottinen ja kaukainen maa, on tunnettu missikulttuuristaan, jota voisi myös kutsua nk. ”tehtailuksi”.

Ja Jartsalle pukkaa Tapani Liinalauhamaan saunan pukuhuoneessa äänitettyä älppäriä!!!!!

En tiedä pöytälaatikkofirmoista yhtään mitään. Mutta yrityksistä/ firmoista jotka ovat maailman kartalla, ja joilta jopa löytyy oma nettisivusto, tiedän. Koska olin sellaisissa töissä, kahdessa yrityksessä.

Toivottavasti Tuija J. saa oman firmansa pelittämään. Yleensä surkeimmallakin yrityksellä on liikevaihto ollut 600 000 euroa/ vuosi. Jäihän siitä käteen 80 000- 90 000 euroa/ vuosi… nettona.

Tuiterin taru (nettijulkisuudessa)on loppumassa, ja sillä siisti. – Kunhan vain itsekin ymmärtäisi, samoin kuin Hymyn toimitus.

tuiterin bloggerista:
”En kannata Venetsian tyylistä ”missitehtailua.” Jos ilman tätä emme saavuta voittoja, niin so what? Eikö osallistuminen ole se pääasia ja maamme edustaminen? Epäilen kylläkin vahvasti sitä, että silikonirinnat tullaan hyväksymään tulevaisuudessa Miss Suomi kisoissakin. ( syynä sijoittumisen paineet)”
Siis VENETSIA?! tarkoitti varmaankin Venezuela ”että näin Tuiterissa
Mahtavaa…….. ja kivaa laihduttamista Tuijalle!!

TÄmä kyseinen firma ei ole toiminut vuosiin, se on yhä rekisterissä mutta mitään toimintaa tai omaisuutta sillä ei ole.

Onpas Hymyn toimittaja laiska kun ei samalla tutki hiukan edes näitä yrityksen tietoja, julkaisee vain jonkun uutisen että suunnilleen Tuijalla oma yritys!
Tuossa yrityksessä ei vaikuta kukaan muu kuin kyseinen Juha joka täällä jo mainittu. Tuija ei ole missään osakeyhtiössä osakkaana eikä henkilöyhtiössä yhtiömiehenä ei hänellä ole toiminimeä. Hän on siis tavallinen palkollinen tai ei sitäkään, sillä ainakin viime tulot olivat äärimmäisen pienet. Eli lähinnä työttömyyskorvauksia, ehkä muutama pikku palkkio lisäksi.
Ja katsokaa nyt noita firman sähköpostiosoitteita, joku uskomaton suomi24 ja gmail osoite. Ei todellakaan mikään toimiva luotettava osakeyhtiö pidä tuollaisia sähköpostiosotteita firmallaan.
Hymy voisi julkaista asiasta päivitetyn uutisen, sen että Tuijalla ei ole yhtään mitään firmaa eikä mitään mihin olisi osallisena ja SAMALLA Hymy saisi julkaista Tuijan ulosottorekisterin sekä vuoden 2010 verotuksen julkiset tiedot, eivät ole mairittelevia.

Juu, K-näätä, hyvin toimittu, vaan ilmaisenpa nyt kantani minäkin, ja onhan siitä vihjailtu jo tälläkin palstalla: Tuide on iisalmelainen työtön, joka elää omissa kuvitelmissaan, Tuksun tapaan. Tod.näk. pääasiallisesti elää/tulee toimeen Kelan maksamilla työttömyyskorvauksilla ja muilla, meidän veronmaksajien kustantamilla sosiaaliavustuksilla (asumistuki, mahdollisesti toimeentulotuki). – Ei siinä mitään, niin saakin tehdä, sitä kutsutaan pohjoismaiseksi hyvinvointivaltioksi.

Eri asia on taas se, jos ko. henkilö julkisesti antaa ymmärtää olevansa suurikin bisnesnainen, ja erityisesti viihdealan manageri.

– Sitä minä kutsuisin sekä itsensä että julkisuuden huijaukseksi. – Suomen kansa on tunnetusti rehellistä kansaa, ja myös sillä menestynyt, saanut arvostustakin. Tuide ei, ikävä kyllä, taida kuulua tähän kategoriaan.

Kyllä se aika tuossa aamulla ihan hyvin meni, ei siinä mitään aamukahvia pari isoa kuppia kyytipoikana. Jotkut täyttää ristikkoa, jotkut tuijottaa telkkaria, K-näätä hiukan mietiskeli tuota Järvisen kuviota. Ei siinä mitään sen kummempaa, jokainen tekee vapaa-ajallaan mitä haluaa – nuo ”hanki elämä” -kommentit on aika väsyneitä.

Pöytälaatikkofirmoissa ei ole mitään pahaa, aina.

Minua vain IHMETYTTTÄÄ että miksi Tuija JÄRVINEN on siirtänyt http://www.tahtisade.com -domainen omistuksen (onko) yhtiöön johon hänellä ei ole määräysvaltaa. Ajatellaan sellainen teoreettinen kuvio että Tuiden talli saa tuulta alleen ja lähtee lentoon. Jos sukset menevät ristiin Forstraden kanssa niin on muistettava että tämä yhtiö F omistaa oikeuden aputoiminimeen Tähtisäde ja heidän nimiinsä on rekisteröity myös domain http://www.tahtisade.com. Eikö tämä olisi helppo kaapata Tuijalta?

Olen utelias, sen myönnän eikä se minua stressaa jos joku siitä minua täällä piikittelee. Minua kuitenkin askarruttaa, että miksi Tuija Järvinen raudanlujana liikenaisena ei aloittanut toimintaa TÄYSIN omaan lukuunsa? Mitä lisäarvoa Tuijan liiketoiminnalle toi meneminen yrityksen Forstrade aputoiminimeksi? Onko ko. yhtiön vastuuhenkilöillä sellaista osaamista mitä Tuija tarvitsee Tähtisäteen kehittämiseen? Suhteita? Investointikykyä?

Ei toiminimen kautta toimiminen ole kovinkaan kallista ja aikaa myöten toiminnan kasvaessa olisi voinut harkita yhtiömuotoa uudelleen.

Miksi Tähtisäde on osana Forstrade yhtiötä – se ei ole minulle selvinnyt. Ehkä Tuijalla on siihen perustelut, mutta julki niitä ei ole tuotu, eikä toki siihen velvoitetta olekaan. Mutta silloin spekulaatiot elää.

Mitä pahaa siinä on?
Niitä on suomessa (ja muuallakin maailmassa tietenkin) pilvin pimein. Ei mitään ihmeellistä. Ei mitään tavatonta. Tällä hetkellä yritykseni liikevaihto on nollassa ja toiminta samoin, muta ehkä yritykselle joskus tulee vielä tarvistakin jolloin se ’herätetään unestaan’ ja ellei tule tarvista, niin omapahan on asiani. En minä muilta siihen rahaa ole pyytänyt. Jokaisen yritys on jokaisen oma asiansa.

K-näätä keskustelee täällä yksikseen. Meneehän se aika siinäkin.

Forstrade on todellakin pöytälaatikkofirma ilman mitään toimintaa, ja ainoa osakas on tuo Juha Timonen, ei ole ketään muuta.
Mitään toimintaa ei ole. Vain pakollinen osakepääoma pari donaa.

Kiitos nimimerkille K-näätä, erinomaista näädintää! Ja kyllä, valheella on lyhyet jäljet ja julkisuusahneellakin paskainen loppu.

Mitähän Tuidero + Hymyn toimitus tästä tuumaavat? – Odotan mielenkiinnolla.

Teit palveluksen myös suomalaiselle journalismille. Nykyajan laiskoja / ammattitaidottomiakin toimittaja on syytäkin vähän kurmuuttaa, ja opettaa heille ihan käytännön esimerkein, että jutun julkaisevan toimittajan ensisijainen tehtävä on tarkistaa jutun todenperäisyys, muun muassa lähteitä käyttämällä. – Muutenhan kyseessä on mielipide, ei uutinen tai fakta.

Hyvä ”K-näätä” että olet laittanut tänne faktat ja taitaa Tuuteria otta päähän koska kommentoi tuossa ”ylhäällä”, vaikka se ”alentaminen antaa voimia”.
Sitä saa mitä tilaa Tuiderlaardis. Antaa vain tympiä ja itsehän Tuiteri on itsensä tähän asemaan laittanut, kenenkään pyytämättä tai sitä haluamatta. Valheella on lyhyet jäljet ja ahneella paskainen loppu.

Hei, K-näätä -nimimerkille…

Ha-ha-haa….

Ole sinä huolissasi omasta pipostasi niin minä pidän huolta omastani.

Otas nyt jo se herne pois nenästäsi vai imaisitko sinne kokonisen kapan herneitä? Olet suorastaan surkuhupaisan naurettava selvitellessäsi jonkun ilmiselvän pöytäläätikkofirman asioita.
Kai sä tiedät mitä tarkoitetaan, kun puhutaan pöytälaatikkofirmasta?
Otas nyt vielä siitäkin selvää ja tee ooooikeen laaja-alainen ja perusteellinen selvitys tänne siitä.
Äläkä unohda kertoa paljonko siihen meni aikaa.

Mitä jos hankkisit oikeasti oman elämän ja muuta ajateltavaa kuin toisten kyttäämisen.
Tympii jo toi sun p*****n jauhaminen.

Sulla on pipo liian kireällä.

…ja sitten vielä Tuijalle lopuksi…

Oletko tyytyväinen omasta valitusta linjastasi? Näiden JULKISTEN ASIOIDEN selvittelyyn meni aikaa max 30min ja tulos ei ole kannaltasi nk. ”mairittelava”.

Minulla herää aina kiinnostus kun asioista puhutaan yhtä ja toista, mutta asiat näyttävät sitten kolmannelta. Tässä ei ole mitään henkilökohtaista. Nämä tänne listatut asiat ovat julkisia ja kaikkien löydettävissä.

Korostan kuitenkin, että kaikki esitetyt päätelmät ovat omiani spekulointejani ja joku toinen voisi spekuloida esitetyillä asioilla toisin.

Mutta hyvältä ei näytä.
Ei siksikään, että nyt TÄHTISÄDE on Forstrade aputoiminimi ja http://www.tahtisade.com on rekisteröity Forstradelle ja jos sinulla ei ole ko. yrityksessä päätäntävaltaa, niin sinulla on ISO RISKI MENETTÄÄ nuo mainitut asiat.

…ja vielä…

Miksi Hymy pitää tällaisia tyhjäntoimittajia omilla listoillaan bloggaajina, näinhän te itsekin tunnutte ajattelevan, koska ette vaivautuneet penkomaan tämän uutisen yhteydessä:

– yrityksen perustietoja
* liikevaihto
* tase
* osakepääoma
* mitä liiketoimintaa Forstrade harjoittaa
* missä on forstraden nettisivut

Eikö tähän artikkeliin olisi olennaisena osana liittynyt tausta-asioiden selvittämisen jälkeen puhelu takaisin Tuijalle ja kyssymykset Tuijalle:
– miksi valitsit jonkun toisen yrityksen aputoiminimen kanssa operoinnin
– oletko Forstrade Oy:n työntekijä vai osakas
– jos osakas niin millaisella osuudella
– miksi et perustanut itse yritystä
– miten itse kommentoit tietoa, että Forstrade Oy:n liikevaihto päättyneellä tilikaudella on 2.000€
jne. jne.

Koska Hymy ei tässä uutisessa nähnyt vaivaa, tulkitsen tämän siten, että Hymy pitää Tuijaa nobodyna.

Nythän meillä on oiva tilaisuus nähdä kuinka TUIJA saa FORSTRADE Oy:n liikevaihdon NOUSUUN omalla TYÖLLÄÄN ja APUTOIMINIMI Tähtisäteellä.

Forstrade Oy:n talouslukuja 2.3.2011 päättyneellä tilikaudella:
– liikevaihto: 2.000 €
– Bruttotulos: 2.000 €
– taseen loppusumma 3.000 €
(lähde: Suomen Asiakastieto)
Loput tiedot voi jokainen hankkia itse, kyseessä on maksullinen palvelu enkä lähde sen enempää lainamaan sitä tässä yhteydessä)

En edelleenkään ota tuota touhua vakavasti – melkeinpä tämä nk. ”paljastus” (”rekisteröinti”) olisa saanut jäädä tekemättä.

Jos ei ole osakepääomaa (sijoituksia) kovinkaan paljon, niin ei ole myöskään panostettu ko. yrityksen (Forstrade) nettisivuihin – niitä ei ole. Siis nykypäivänä!

Toisin domain Forstrade.fi on vapaana ja tilattavissa – eli eipä yritys ole kovinkaan vakavasti aikonut markkinoilla olla.

Tosin yritys Forstrade Oy sitten on ottanut tuon http://www.tahtisade.com -domainen haltuunsa (hiljattain?):
https://oma.louhi.fi/basket/whois?domain=tahtisade.com

Tuosta lähteestä mm. seuraava havainto:
= = =
domain: tahtisade.com
owner: Tuija Jarvinen
organization: Oy Forstrade Ab
email: jotjotjot@suomi24.fi
address: Alasintie 17 As 3
city: Keitele
= = =
Tuo email -osoite on nk. ”luottamusta herättävä”. Miksi se ei ole esim. info@tahtisade.com?

Alkaa täyttämään puuhastelun tunnusmerkistöt. Minkä muun tunnusmerkistöjä tämä toiminta täyttää?

Suomessa on satoja tuhansia toimivia yrityksiä, joilla on ihan oikeita tuloja ja joista moni työllistää yrittäjän lisäksi useita ihmisiä?

Miksi julkaistaan tieto siitä, että joku nollatuloilla elävä tyhjänpuhuja on saanut rekisteröityä aputoiminimen?

Onko tämä Forstrade tms. ihan pöytälaatikkofirma?

Arvonlisäverovelvollisuusrekisterissä oleminen on päättynyt 14.01.2000.

Yritys ei ole Työnantajarekisterissä.

Osakepääoma ”huikeat” 2.523 euroa.

Tuijahan on jo kauan kauan sitten kertonut että yritys on, mutta näyttöjä ei ole ollut. Nyt kun sitten on näyttö yrityksestä (aputoiminimestä) niin sitten on taas uutta spekuloitavaa.

Miksi ei vain voisi mennä ja rekisteröidä Tuija Järvinen Tmi -henkilöyhtiön? Vai olisiko toiminta kaatunut Ennakkoveroihin ja lakisääteisiin vakuutusmaksuihin. Mutta ei kai nekään ole ongelma jos yrityksellä on tuloja.

V oi luoja minkä näkoinen rippitukka vanhalla naisella.

Joku kommentoija väitti Tuikeron kritisoijia ja paheksujia kateellisiksi. No, Tuijan tuntevana voin sanoa ihan vilpittömästi että Tuiderolle ei todellakaan voi olla kateellinen. Olisinko kateellinen viinaanmenevälle tyhjäntoimittajalle, jota omat tyttäretkin häpeää? Kaikki tuntevat apinan, mutta apina ei tunne ketään.

Tähtisäteen sivuilla oleva sähköposti ”tj” on siis Timonen Juha? ei Tuija Järvinen?????Tuija näkyy siel olevan kyl artistien joukossa tarjolla töihin juontajaksi…nhmmm…ei ainakaan virallisesti omista ohjelmatoimistoa.

Kuinka Tuija kehtaat! Tässä OIKEA Tähtisäteen omistaja!
Y-tunnus: 0680846-5
Viimeisin tieto Alkupvm Tietolähde
Toiminimi Forstrade Oy Ab
04.11.1987
Patentti- ja rekisterihallitus
Rinnakkaistoiminimi Forstrade Ltd
Forstrade AG
04.11.1987
04.11.1987
Patentti- ja rekisterihallitus
Aputoiminimi Tähtisäde
05.01.2012
Patentti- ja rekisterihallitus
Yritysmuoto Osakeyhtiö 04.11.1987 Patentti- ja rekisterihallitus
Kotipaikka LAPPEENRANTA 04.11.1987 Patentti- ja rekisterihallitus
Yrityksen kieli Suomi 05.01.1988 Verohallinto
Päätoimiala Arvopaperien ja raaka-ainesopimusten välittäminen (66120) 31.12.2007 Verohallinto
Postiosoite c/o Juha Timonen
Alasintie 17 A 3
72600 KEITELE

Kuulepas Esomaari, harmaata taloutta on myös (kotipolttoisten) äänitteiden myynti, vaikka kotoa käsin ja postimyyntinä. Ko. tuotteista kuuluu tilittää verottajalle alv, jonka verokanta tällä hetkellä on 23 prosenttia.

– Toki saa oikaista, jos olen väärässä.

Olisi kiintoisaa tietää, kuka Forstrade’n omistaa ja miksi Tuippi on otettu mukaan ja siivelle.. uusi poikaystävä? Onko rakkautta ilmassa? En jaksa odottaa uutta blogia… apuaaaaa.

Tuija ja herra X harrastavat yritystoimintaansa yhdessä maljoja kohotellen milloin missäkin. Forstrade Oy Ab (CD EF) on pöytälaatikkofirma. Ei mitään toimintaa olemassa. Tai jos on, pistäkää linkkiä todisteeksi.

Harmaan talouden vastustajalle: Mitä turhaan vaahtoat, kun täällä on monesta suusta todettu, ettei Tuija ole myynyt keikan keikkaa etc. etc. etc.

Kuka on menettänyt ja mitä? Ei kukaan eikä mitään. Hyvät naurut vain saatu tän ”pellettären” jutuista.

Ei sen yrittämisen ja työttömyyskorvaukseen oikeutetuksi olemisen kaava ihan noin yksinkertainen ole, että jos on päättävässä asemassa yrityksessä, niin ei ole oikeutettu työttömyyskorvaukseen.

Käytännössä asia menee niin, että jos on yrittäjän perheenjäsen ja omistaa vaikka vain yhden prosentin yrityksestä (oli yritysmuoto mikä tahansa, tmi, oy, ay, ky, osk jne.), katsotaan yrittäjän puolisokin yrittäjäksi, eikä työttömyyskorvausta tipu.

Muutoinkin, jos omistaa yrityksestä vähintään 15 ( = viisitoista ) prosenttia, vaikkapa Tuiki Tuntemattoman firmasta, työvoimaviranomainen katsoo henkilön yrittäjäksi, ja työvoimapoliittinen lausunto työttömyyskassalle tai Kelalle on siis kielteinen, eli ei ole oikeutettu työttömyyspäivärahaan / työmarkkinatukeen.

Eri asia taas on se, jos valehtelee työvoimaviranomaiselle / työttömyyskorvauksen maksajalle, ja sattuu lipsahtamaan se rasti väärään ruutuun, kun kysytään hakijan yritystoiminnasta. – Siitä taas on yleensä seurauksena petossyyte, jos viranomaista on harhautettu, ja väärin perustein maksetut korvaukset peritään takaisin oikeuden päätöksellä.

Hyvin on Tuikulla pullat uunissa.

Ja miksi kommentoida ylipäätään asiaa? No siksi, että se on kaikkien veronmaksajien etu, mahdollisen harmaan talouden harjoittajat kun joka tapauksessa hyödyntävät yhteiskunnan = veronmaksajien kustantamia palveluita. Onko se reilua? Ei ole!

Näitä samanlaisia yritysjärjestelyjä on suomenmaa pullollaan. Miksi tehdä tästä niin suuri numero? Näätikää ennemmin poliitikkojemme ja virkamiehiemme (ns.) toilauksia. Menisi sekin näätiminen yhteiseen ”hyvään”.

Työttömyyskorvaust voi nostaa jos ei ole yrityksessä päättävässä asemassa ja ei työskentele siinä samanaikaisesti. Tuikku voisi periaatteessa omistaa Forstrade Oy: tä ja nostaa korvauksia työkkäristä.
Tuija lusmuilee selvästi, reilumpaa olisi ruveta rehelliseksi yrittäjäksi tai
olla työtön eikä pelata vilunkipeliä.

Forstrade Oy:llä ei ole mitään toimintaa. Tuija on tavannut ko. ”yhtiön” omistavan jampan ja sopinut tästä aputoiminimestä. Tuija on edelleen ns. nk. ”tyhjän toimittaja” (yhteen tai erikseen).

^ selvää textiä tossa yllä. Olkoonkin vaan aputoiminimi,mutta Tuija on kyllä pitkin vuotta kirjoitellut siihen tyyliin,et olisi sen oma firma! Valheella on lyhyet jäljet ja ahneella p*****nen loppu,kuuluu kansansuusta. Jari q-raija-elina sun muut eivät keikkaile,eivätkä ole tähtiä. Kansainväliset esiintyjät eivät kysyneet biisejä euroviisuihin,kiinteistövälittäjän hommia ei ole,lista on loputon………Noloo!!!

Selvennykseksi, että kysymyksessä on aputoiminimi, jonka on rekisteröinyt Forstrade Oy Ab -niminen osakeyhtiö.

Kyseinen yhtiö voi tämän aputoiminimen alla harjoittaa jotain toimialansa osaa.

Aputoiminimi kuuluu osakeyhtiölle, ei kenellekään yksityishenkilölle.

Aputoiminimen rekisteröiminen saattaa tosin kestää vaikka kuinka pitkään, jos PRH on katsonut, että rekisteröinnille on olemassa jokin este (esim. sekoitettavuus toisen yhtiön toiminimeen, tavaramerkkiin tms.). Näitä riitoja voidaan vatvoa helposti pitkän aikaa, eli normaali parin viikon rekisteröintiaika ei riitä mihinkään.

Tiedä sitten omistaako Tuija yhtään osaketta 80-luvulla perustetussa Forstrade Oy Ab:ssä, mutta ellei omista, en oikein näe millä tapaa tässä voitaisiin puhua ”Tuijan yrityksestä”.

Ehkä hän tarjoaa palvelujaan työntekijänä tai jonkin sortin konsulttina Forstrade Oy Ab:lle ja sen Tähtisäde-bisnekselle, mutta kyse on joka tapauksessa Forstrade Oy Ab:n liiketoiminnasta ja em. osakeyhtiön osakkaiden omistamasta firmasta.

75 euroa maksaa moisen aputoiminimen rekisteröinti. Tuija sain sen verran säästöön ja saatiin pöytälaatikkofirman kylkeen vihdoin ”yritys”.

No, toi ei pitkälle kanna, Tuija ”rakas”.

On typerää että tämä satakiloinen hylje puhuu koko ajan kuin hän olisi jonkun yrityksen omistaja, kun todellisuudessa ei omista mitään mistään vaan edustaa eli on töissä yrityksessä, josta ei näytä keikkaa pukkaavan.

volkan lautturi: ei Tuksu ”ole” menettänyt suosiotaan näätien keskuudessa ja Tuidesta ei ikinä saisi niin hyvää näädittävää ja noilla ”meriiteillä” Tunkin ansioihin on vielä piiiiitkä matka.

Onpas täällä agressiivista porukkaa. Ei tuolla ”blogien” puolella koskaan tälläista. Totuushan on se, että kun puolivuotta kommentoijat ja ns. fanit kyselivät ja epäilivät niin Tuija läväytti 18.5 2011!!! nk.Blogin, https://hymy.fi/blogit/kohumanageri-tuija-jarvisen-blogi/istuin-vip-aitiossa-dannyn-kanssa-ja-ohjelmatoimisto-on-rekisteroity-ja-olemassa jossa lyötiin jauhot suuhun epäilijöille. Mutta ikävä kyllä sitä y-tunnusta ei sen jälkeenkään löytynyt. No ny o. Ja toivottavasti verottaja hoitaa nuo edelliset..

Miksi ette osaa lukea? Jutussa puhutaan Tuijan edustamasta, ei omistamasta firmasta.

Eli pelkkä ns ”pöytälaatikkofirma”, liikevaihtoluokka 0-0€. Eikä edelleenkään Tuijalla ole osaa eikä arpaa yritykseen, paitsi ehkä työntekijänä.

Kun Tuksu näyttää menettävänsä pikkuhiljaa suosiotaan näätimiskohteena . Aloittavat näädät hakemaan paikkojansa Tuiden tekosten kommentoimiseen . Ei se haittaa , vaan pitää sormet näppärinä heh , kun tuli käypä lopetus

Hahahaaha… näädät olette epätoivoisia.
Miks Tuikkeron nimen omistavan firman pitäis olla kansainvälisessti tunnettu? Riittää että se on virallisesti rekisterissä ja maksaa veronsa. Piste.
Tuikkero ei ole koskaan sanonut olevansa osakkaana missään ja mitä sä vingut siitä firmasta kun muija kerran jo ilmoitti työskentelevänsä aputoiminimellä.
Jos sua jurppii kun et tiedä mllä se elää, niin mee ja lähetä sille ruokaa ja lopeta toi sääälittävä vinkuminen.

http://www.directa.fi/yritykset/8238727/Forstrade+Oy+Ab/#

Tässä vähän punkeron faniryhmälleen kirjoittamasta blogista:
Olipa viikonloppu, huh. Eräs miespuolinen ystäväni kutsui itsensä yllättäen luokseni kylään viettämään kanssani syntymäpäiviäni…tosin ne ovat vasta ensi kuussa. No, eipä mitiä. Syntymäpäiviäni juhlittiin etukäteen hänen tuomisiensa kera. Siitä me sitten lähdimme vielä iltaa istumaan kaupungille. No, siellähän sattui ja tapahtui.

Nimittäin eräässä karaokebaarissa tumma ja villin oloinen nainen yht´äkkiä ja täysin varoittamatta aukaisi puseronsa ja paljasti osan rintaansa minulle. Ajattelin, että mikähän itsensä paljastelija hän oikein on? Sitten hän katsoi tiiviisti suoraan minua ja tokaisi. Kirjoitahan Tuija mun rintaani nimmarisi, olen fanisi. No, eipä siinä auttanut kuin täyttää tämän naisen toive. Kyllähän siinä porukat vähän katsoivat ympärillä tätä touhua ihmeissään. Tosin aiemmin olen joutunut kirjoittamaan miehille nimmareita pakaroihin erään keikan päätteeksi, heh….no, minä otan nämä ihan ”huumorilla.”

Tuija kirjoitti toukokuussa 2011, että yritys on rekisteröity.

Rekisteröinti on tehty vasta 5.1.2012.

Ammattitaitoista ja luottamusta herättävää. Tähtisäde, yrityksen sähköpostiosoite on gmail loppuinen.

Katsokaas:
http://www.tahtisade.com/artisti-TuijaJarvinen
Lyllertäjä on Tähtisäteessä työntekijänä, häntä voi ahhh niin ihanaa tilata viihdyttämään! Mutta Tuijis, missä tulot, miten ne ansio- ja pääomatulot viime verotuksessa? Kai nyt sentään keikkaa sulle pukkaa!

Tuija on Tuksun ohella Suomen ylivoimaisesti säälittävin luuseri, ei edes julkkis, no ehkä ööö-luokan sellainen.

So what? Tuo outo yritys joku mikä lie Fostrade jota kukaan ei tunne on olemassa ja on tuo aputoiminimi. Mutta Tuiteli Paksukainen Järvisellä ei ole firmaa eikä ole osakkaana. Ja kun tsekkaa viimeisen verotuksen julkisista tiedoista, Tuiteli ei tienaa periaatteessa mitään, eli tässä kysymys, millä TUiteli elää, kertokaa rakkaat ihmiset, kun tuloja ei oikein ole…?

Mistähän firmasta nyt mahtaa sitten olla kyst tuossa Tuiden tapauksesa? Siitäkin ois hauska saada sitä ”faktatieoa”. Ymärtääkseni teillä ei ole tarjota muuta kuin oletuksia, johtuen juuri siitä seikasta, että ete löydä Tuikkista mistään. kaikki vaan jankuttaa Forstradessa, vaikka sieltä muijaa ei ilmiselvästi löydy. Siis jossain muualla. Missä? Siitä sun Y- rekkaristasi kun EI löydy pelkät aputoiminimet.

”Kuulemani mukaan näädät pitävät minua ns. ”hyviksenä”…”

http://tuija-jarvinen.blogspot.com/2011/12/faniryhmani-perustajat-todellinen.html

Että sellasta peliä näädillä tällä kertaa…
Hahahahahahhahahaha…..

—-

Aputoiminimen omistajan muuten ei tarvitse olla osakas, eikä aputoiminimeä tarvitse ilmoittaa yrityksen yhteydessä, ellei niin halua.
Kyllä se sanotaan selvästi tuossa kaupparekisterissä.

Mulla ja veljelläni on kirjabisnes aputoiminimellä eikä sitä löydy mistään rekisteristä, koska ei ole pakko ilmoittaa. Silti meidän bisnens on virallista ja verottajan tiedossa.

Mikäs tuossa Lappeenrannassa kuulostaa niin tutulta tässä yhteydessä?

Tuija… tuliko taas satuiltua?

Mikä on nk. ”julkisuuden” hinta?

Tuijis ei ole tietääkseni edes väittänyt olevansa missään osakas tai muuta. Hän vain edustaa yritystä.

Mistä te tiedätte onko sillä osakkuus vai ei? Tai se aputoiminimi?
Jos niitä kerran ei ole pakko ilmoittaa…

ehkä sua jaksais kuunellakin (aka lukea) ellet jatkuvasti huutaisi suuraakkosin ja mättäisi noita huutomerkkejä joka paikkaan. Ja sulla on kanttia tulla haukkumaan jengiä tyhmäksi. Kato peiliin ennenkuin alat vinkua.

Mitä hiivatin väliä mikä on aputoiminimi kun se nimi ei ole Tuijan, nää kommentoijat ei osaa näköjään täällä etsiä yrityksistä mitään tietoa. Tuija Järvisellä ei ole osakkuutta mihinkään yritykseen. Eikä ole myöskään omaa toiminimeä, ei minkäänlaista, ei aputoiminimeä tai muutakaan.
Joten tää yksi kommentoija täällä, ei tiedä asioista mitään eikä osaa etsiä tietoa myöskään. Taitaa olla meitin oma pölvästimme, itse Tuideli Järvinen, The Keltahammas, kommentoimassa.
Ja Tuidelle kysymys, millä elät? Kun tuloja sulla ei näytä olevan.

Mikäs tuossa Lappeenrannassa kuulostaa niin tutulta tässä yhteydessä?

Ja tuo biisikö on se Tuiterin kehuma ja mainostama mestariteos? Ihan järkyttävää p****aa!

Mistä sä sen osakkuuden tiedät?
Ja miksi sen pitäis olla hallituksessa?
Ota nyt se herne pois nenästäs, pahvi.
Mitä se sulle kuuluu paljonko joku tienaa?
Oletsä tosiaan noin kateellinen pikkusielu?

Perusta oma yritys, niin ei tarvii kadehtia.

Ja pidä vaan se pääs kiinni.
Typerys toisia tyhmiksi haukkuu, kun itse et edes ymmärrä kirjoitettua teksitä.

Menes nyt tosta linkistä sisään ja katso uudelleen mitä ”aputoiminimi” tarkoittaa.

No minkä takia sitten Tuija ei ole tuon yrityksen osakkaana, ei hallituksessa eikä YHTÄÄN MISSÄÄN? Joten pitäkää te muutamat päänne kiinni, totuus on kuten oli aina, Tuijalla ei ole yritystä eikä hän ole osakkaana missään yrityksessä, hän on palkollinen, vieläpä pienellä palkalla, julkisissta verotiedoista kun näki.

Järkyttävää mitä tekstiä ihmiset täällä kirjoittavat, sivistymätöntä!

Aputoiminimi on yhtä pätevä juridisesti, kun toiminimi!

Hävetkää ihmiset miten olette ilkeitä toiselle ihmiselle!!!

Mitä se kellekään kuuluu onko jonkun firma rekisterissä ja onko sillä Y A B C tai vaikka H tuuns? Vähät väliä. Täällä te huudatte naama punaisena suurilla kirjaimilla ja mättelettä raivosta kipunoiden huutomerkkejä kuin kateelliset naapurin ämmät. Noinko otta pannuun? Mulle on ainakin aivan sama onko Järvisellä firma vai aputoiminimi tai yleensä mitään. Ei tommosen asian takia viitti verenpainettaan nostaa ja yöuniaan menettää.

Näädistä on tullut surkuhupaisa raivotautisten räksyttäjien lauma jonka kommenteista väkisinkin saa kuvan että kihisette kateudesta kun ette itse ole päässeet julkisuuteen. Haha.

mitä tuija tarkoittaa että ”edustamasi yritys” on rekisterissä? nimittäin tämä tähtisäde, se on pelkkä aputoiminimi, joka on jonkun aivan muuta alaa tekevän forstraden aputoiminimi ja sinä et omista tästä tai mistään muustakaan yrityksestä mitään, olet pelkkä työntekijä jos olet sitäkään! joten miksi helvetissä puhut kuin SINULLA olisi joku YRITYS!!! kun tuija, sinulla ei ole MITÄÄN yritystä ja sinulla on niin äärimmäisen pienet TULOT kaiken lisäksi, että etpä taida paljoa mistään palkkaakaan saada. olet tyhmä.

Vaan eipä sitä Y-tunusta vieläkään näe!!!! Y-tunnus on selllainen,missä on numeroita.

Ihan tiedoksi vain, satun tietämään että missään nimessä rekisteröinti EI kestä näin kauaa, jos asiat suht koht ok. Rekisteröinti ON suoritettava muutaman viikon sisällä hakemuksen tulemisesta. Joten täyttä peetä se Tuija taas puhuu.

Vaikuttaa kyllä kieroilulta, työkkärin rahavirtoja ei haluta katkaista. Eipä kuulosta kovin reilulta peliltä. Pitäneee pyytää työvoimatoimistoa selvittämään asiaa.

Tuija kusettaa täälä järjestelyllä työttömyyskassaa??????????

SHOKKIPALJASTUS!!!! Y-TUNNUS EI OLE TUIJAN!! FORSTRADE OY:N APUTOIMINIMEKSI ON REKISTERÖITY ”TÄHTISÄDE”, MUTTA TUIJA EI OLE YRITYKSEN PERUSTAJA!!

Tuiteri kertoi blogissaan jo ainakin puoli vuotta sitten että Y-tunnus on olemassa ja rekisteröinnit tehty. Kaikki fanit tietävät asiasta, kerotoili Tuiteri. Mainitsipa vielä myös olevansa tradenomi ja yo-merkonomi eli tietävänsä kyllä jotain Y-tunnuksesta.

Mutta hyvä että asia on kunnossa vihdoin. Tuiterin projekteissa on totuttu pikku viivästymisiin.

Nyt jäädään vaan odottelemaan Marian unen läpimurtoa. Jari Q kaiketi painaa jo keikkaa täysillä …

Tuija ei ole ns nk ”yrityksen” perustaja saati edes hallituksessa mukana, joten miksi Tuija väittää firmaa omakseen?

Sinänsä turhaa, kun Tuija ei ole edelleenkään myynyt yhtään keikkaa, vaikka on puuhastellut jo vuosikausia.

No oli, jos mimmin y-tunnuksen puuttumisesta on kansa kirjoittanut noin 2000 viestiä tälle sivulle, niin oli aikakin tehdä tästä uutinen, joten ole sinä hiljaa pässi.

Ja toimialana on arvopaperien ja raaka-ainesopimusten välittäminen.

Syynä viivästymiseen on Tuija, ei PRH.

Oma kommentti