Maria G halveksii hallitusta!

Kansanedustaja Maria Guzenina tykittää blogissaan kovia ja erittäin jyrkkiä mielipiteitään Mari Kiviniemen hallituksesta.

-Se (Kiviniemen hallitus) jää historiaan porukkana, joka nosti kädet pystyyn ja siirsi hoitamattomat hommansa seuraavalle hallitukselle. Terveydenhuoltolaista tulee torso. Se ei sisällä rakenteiden uudistamista eikä sosiaalipuolta. Mutta seuraava hallitus hoitaa homman loppuun. Kuntakentän voimaannuttaminen ja peruspalveluiden turvaaminen, senkin seuraava hallitus hoitaa ja niin edelleen, Maria kirjoittaa.

Edustaja väittää Suomen muuttuvan tällä menoa hoitamattomaksi hyvinvointivaltioksi eli kummitusvaltioksi. Guzenina myös lupailee suuria tekoja SDP:ltä.

-Kun SDP on seuraavassa hallituksessa, meillä on iso liuta asioita, joita me emme siirrä seuraavalle hallitukselle. Finanssimarkkinoille on asetettava pelisäännöt, on toteutettava työelämän reformi, kansalaisten luottamus terveyskeskuksiin sekä muihin peruspalveluihin on palautettava, köyhyyttä vastaan on taisteltava teoin, verotuksen on tuettava hyvinvointiyhteiskuntaa ja harmaa talous on saatava kitkettyä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Maria Guzenina, Mari Kiviniemi

Kommentit

Eikös kukaan keksinyt vielä rouvalle mitään lempinimeä. Mulle tuli mieleen, että Maria Kuse Niina!

Heh, heh, olen mä vähän hölmö

Eiköhän ne demareiden suuret teot olla jo nähty, ne on niin suuria ettei tässä riitä edes tila niistä käydä kertomaan. Harmi vaan että ne kaikki pysyy vuodesta toiseen ihan ajatustasolla vaan =)

Oma kommentti