Maria Sid hoikistui, wau!

TV:stä tutun kuvitteellisen juorulehti Moskan kuvitteellinen päätoimittaja, näyttelijä Maria Sid bongattiin hiljattain ruotsinlaivalta rentoutuneissa tunnelmissa.

-Maria nauroi paljon ja valloittavasti. Hän joi iloliemiä kolmen nuoremman miehen seurassa. Kaiken lisäksi hän oli hoikistunut huomattavasti ja näytti uskomattoman seksikkäältä. Valkoviini ja muna -dieetilläkö olet, Maria? Hymylle naureskellaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Maria Sid, Moska

Kommentit

Tottakai muodokas nainen on paremman näköinen kuin luuviulu.Itsestään selvä asia.Naisella pitää olla muotoja,laudat ovat erikseen.

mutta!!! Missä kuva? Vai onko tullut niin pieneksi että ei näy?

maria ei todellakaan ole mikään laiheliini, mutten väitä et se ois hirvee sotanorsu. mutta hyvä kun laihdutti! on se kumma että nykyään ihannoidaan vähän pönäkämpiä…

ihan sama minkäkokoinen Sid on, hän on silti Ärsyttävä Ämmä!

Maria Sid on todella kaunis ja hänellä on oikeissa paikoissa muodot,niin kun naisella kuuluukin olla 🙂

Nimimerkki ”mölli”:

Oletko tosiaan sitä mieltä, että Maria Sid on muka sairaalloisen lihava!?

Mene hoitoon.

nainen painaa 50kg ja mies 75kg
kaikki tämän ylimenevät on YLIPAINOISIA!!

Nainen joka on tuon kokoinen ei todellakaan ole terve! Voin sanoa että ongelmia alkaa tulemaan paljon ku ikää tulee lisää! On se kumma kun nykyään aletaan jo ihannoimmaan lihavia ihmisiä ja haukutaan normaalivartaloisia siitä että ”tuokaan nyt ei varmaan viikkoon ole syönyt”.

Miksi Marian tarvitsisi hoikistua? Tähän mennessäkään ollut yhtään mitään liikaa. Minun mielestäni Maria on yksi Suomen seksikkäimmistä naisista juuri sen takia, että terveen naiselliset muodot on ollut kohdallaan.

Koska hän oli kolmen nuoren miehen seurassa hän on ehdottomasti munadieetillä

Oma kommentti