MTV

Maria Veitola kertoo joutuneensa turvautumaan rauhoittaviin lääkkeisiin

Maria Veitola on avautunut Instagramissa nettivihan aiheuttamasta tuskasta ja pelosta. Tilanne kärjistyi hänen kohdallaan hiljattain.

– Pari viikkoa sitten kaksi tunnettua miestä jauhoi paskaa ja levitti minusta perättömiä väitteitä podcastissaan. Valheet menivät monelle läpi: inboxiini vyöryi vihaa ja halveksuntaa, Veitola selostaa.

Moniosaajana tunnetun naisen mukaan viestien sisältö liittyy siihen, että hän puolusti julkisesti transihmisten oikeuksia puolustanutta transtaustaista vaikuttajaa.

– Vihapuhetta, maalittamista, vainoamista, mustamaalausta, uskottavuuden ja ammattitaidon kyseenalaistamista, panettelua, seksuaalista ahdistelua, fyysisellä ja seksuaalisella väkivallalla uhkailua, tappouhkauksia, hän kuvailee saamiaan yhteydenottoja.

Veitolan mukaan ”palaute” on yleisesti ottaen lisääntynyt huimasti sosiaalisen median ja keskustelupalstojen myötä. Hän kertoo joutuneensa turvautumaan pahimpina aikoina sairaslomaan, terapiaan ja rauhoittaviin lääkkeisiin. Veitola kokee, että poliisista ei ole ollut apua.

 

 

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Maria Veitola, nettikiusaaminen, seksuaalinen ahdistelu, uhkailu, vihapuhe

Kommentit

Olet loistava ihminen !!! Älä välitä . OLEN HENGESSÄ MUKANA !!! TSEMPPIÄ , KATEELLISET PUHUU 9AHAA !!!! KOITA KESTÄÄ !!!! 🌻🌻🌻💗👍👍👍🙏🙋‍♀️🙋‍♀️🌞🌈

Oma kommentti