© Matti Matikainen

Marianne Kallio avautui psyykkisestä sairaudestaan – meikkasi itsensä häiriintyneellä tavalla

Mallikaunotar Marianne Kallio bloggaa vakavista aiheista. Hän kertoo psykiatrisista ongelmistaan.

-Itse olen 8 v sairastanut paniikkihäiriötä ym. Ja vaurioitunut traumaattisesti rankoista kokemuksista lapsuudessani ja nuoruudessani, Marianne kertoo.

Hänelle on kokeiltu monenlaisia lääkkeitä. Julkisella puolella hän on käynyt kerran kuukaudessa ammattiauttajan luona. Yksityiseen terapiaan ei ole ollut varaa.

Marianne arvostelee missi Lotta Näkyvästä tehtyä tv-haastattelua, jossa Näkyvä kertoi paniikkihäiriökokemuksistaan.

-Haastattelu antoi kuvan (siitä), miten hänen kohdallaan kertomistaan rankoista itsetuhoisista ajatuksista ja kovasta masennuksesta parannutaan todella nopeasti. Ihminen on hyvin nopeasti terve ja kaikki on hyvin. (…) On törkeää minun mielestä että haastattelija ja haastateltava antoi todella erikoisen mielikuvan paniikkihäiriöstä. Se on kuin influenssa, josta tervehtyy kuin sormia napsauttamalla. Joka ei pidä paikkaansa suurimmalla osalla paniikkihäiriötä sairastavilla.

Mariannen mukaan tervehtyminen riippuu paljon myös siitä, onko ihmisellä varaa hoitoihin yksityissektorilla. Lue juttu tästä ja katso todella puhuttelevan erikoinen, suorastaan häiriintynyt kuva Marianne Kalliosta TÄSTÄ

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Marianne Kallio, paniikkihäiriö, psykiatria

Kommentit

Oma kommentti