Marianne Kallio avautuu vihdoin oudosta sairastelukierteestään: Tiputuksessa ja heikkona 2 kuukautta!

Kohublondi Marianne Kallio bloggaa aloittaneensa työt työpaikassa, jossa oli ollut sisäilmaongelmaa ja tiettävästi vesivahingon aiheuttamaa hometta. Niin tai näin, hänellä puhkesi outo sairastelukierre.

Se johti viime viikolla jopa tiputukseen sairaalaan.

-Aloitettuani työt kyseisessä työpaikassa sairastuin pian side-ja sarveiskalvontulehdukseen, josta toivuttuani tulehdus iski korvaani. No kuinka kävikään, sekä keskikorvantulehdus että korvakäytäväntulehdus olivat päällä samanaikaisesti. Nämä molemmat tulehdukset veivät yhtäaikaisesti lähes kokonaan kuulon korvastani.

-Sairasteluralli ei suinkaan ollut lähelläkään loppuaan, sillä näiden tulehdusten jälkeen iski poskiontelontulehdus, joka oli ollut pitempään korvatulehdusten kanssa samanaikaisesti päällä. Mutta huomattiin vasta myöhemmin. Töissä pamahti päälle hengitysvaikeudet, ihon kutina punoituksineen, Marianne kirjoittaa.

Hän on sairastellut nyt yli kaksi kuukautta ja käynyt viikottain lääkärissä. Nyt on lähete olemassa erikoissairaanhoitoon.

Lue lisää blogista.

Teksti: Hymyn toimitus
Kuvat:Arkisto. Kari Pekonen
Avainsanat: Marianne Kallio, sairaus

Kommentit

Olisi saanut tämäkin avautuminen jäädä avautumatta.. Toisaalta ,ainahan näistä tyrkyistä saa makeat naurut.. Mikä saa ihmisen joka asian tuomaan julkisuuteen? Varmaan ei edes pieraista ilman että se ilmoitetaan jonnekin mediaan.

Oma kommentti