Marianne Kallio tahkoaa tonneja kuussa uudella seksikkäällä nettipalvelulla

Suureen suosioon nousseella kansainvälisellä OnlyFans-sivustolla monet julkkiskaunottaret poseeraavat maksua vastaan kuvissa, jotka ovat rohkeampia kuin heistä koskaan on nähty. Hymyn painetussa lehdessä kaksi suomalaista julkkiskaunotarta kertoo omasta toimintafilosofiastaan. Toinen heistä on Hymynkin lukijoille tuttu kaunotar, Marianne Kallio.

Tosi-tv-ohjelmista tuttu malli Marianne Kallio, 26, liittyi OnlyFansiin vasta viime vuoden joulukuussa. Alku on lähtenyt kohukaunottarella reippaasti liikkeelle. Hänellä on 29,90 dollaria eli noin 24 euroa kuukaudessa maksavia seuraajia hieman alle 200. Tämä yhtälö taikoo jo usean tuhannen kuukausitulot.

– Maksavien määrä on lisääntynyt todella hyvin ja olen jopa yllättynyt siitä kuinka nopeasti se on käynyt. Tiesin, että OnlyFansilla voi tienata taskurahaa hyvin, mutta itselläni suosion saaminen kävi suht nopeasti. Periaatteessa tienaan jo normaalin vakkariduunin palkkaa.

Mariannen seuraajista suurin osa on miehiä. Millaisia toiveita seuraajat viesteissään lähettävät?

– Toiveita on monenlaisia, mutta ei mitään niin ihmeellisiä ja erikoisia. Seksuaalisuus on ihan normaali asia. Kaikilla meillä on omat juttumme mistä itse kukakin saa omat kiksinsä. Seuraajat tykkäävät vaihtelevasta sisällöstä. Saatan tehdä yhden kuvauspäivän viikossa kuvaajan kanssa, jolloin kuvataan paljon erilaista materiaalia. Lisäksi kuvaan itse kotona jonkin verran. Täytyy aina kehittää uutta ja keksiä houkuttelevia ideoita.

Kuinka rohkeaa sisältösi on?

– Instagramissa ei voi julkaista topless-kuvia, kun taas OnlyFansissa voi. Tykkään olla kuvattana ja videoitavana.

Mariannea on kuvannut huippukuvaaja Jussi Riekki, jonka kuva on myös tämän jutun kuvituksena. Lue juttu lehdestä. Mukana myös Erika Helinin mietteitä samasta aiheesta.

Teksti:Hymyn toimitus, Tiina Jokinen
Avainsanat: Marianne Kallio

Kommentit

Oma kommentti