Marianne on luksusilotyttö – viikonlopusta 7 000 euroa!

Prostituutio herättää jatkuvasti kiihkeää keskustelua. Radio Cityssä pari viikkoa sitten elämäänsä julkituonut suomalaisilotyttö aikaansai vilkkaan debatin, ja viimeksi mediassa on kirjoitettu nuorten myymästä seksistä. Suomessa toistaiseksi vielä tuntematon ilmiö on vip-kurtisaanit, joiden elämä on suihkuseurapiireissä sukkuloimista ja jättipalkkioita.

Vip-escorteilla on maailmalla omat internet-sivunsa, joiden kautta he hoitavat keikkansa kuten ketkä tahansa bisnespersoonat. Elämä saattaa äkkinäisestä vaikuttaa melkoiselta rock-tähden arjelta. Jotkut nimittäin järjestävät maailmanympäriturneita ja julkaisevat sivuillaan kiertuepaikkakuntansa. Huippuluokan prostituoitu voi vierailla kuukauden aikana Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa. Tämä lienee mahdollista vain pitkäaikaisten asiakaskontaktien pohjalta. Tiettävästi luksusprostituoiduista tulee ökyrikkaiden eräänlaisia tyttöystäviä, jotka lentävät heidän perässään ympäri maailman.

Lontoolainen Marianne on yksi vip-kurtisaaneista, joka ilmoittaa sivuillaan kahden tunnin tapaamisen hinnaksi 800 puntaa. Päivähinta on jo 3 000 puntaa ja viikonloppu kuusi tuhatta puntaa (yli 7 000 euroa).

Luksusilotyttö julkaisee sivuillaan itsestään varsin asiallisia kuvia. Erityistä on osio, jossa hän listaa mielikoru- ja hajuvesimerkkejään, joita hänelle voi ostaa.

Prostituoitu myös korostaa toimintansa diskreettiä luonnetta.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: prostituutio

Kommentit

Kyllä nuo suuren maailman tytöt osaa!Hitsi,ehdottomasti mäkin tekisin tuota hommoo jos tollasia hintoja voi pyytää.Vaan ku tarttis olla 15kiloo sitten ollu asialla.Tuollaisen elämäntyyli ylläpito ei varmaan ole ilmaista.Eikä varmaan aina niin turvallistakaan.Hyvä kun tajuavat pyytää hintaa.Tuskin se miljönääri sheikki tai don edes vilkaiseekaan halvemman tavaran perään.Tumppaa korkeintaan sikaarinsa.Laatua ne hakee ja noissa tytsyissä sitä näkyy olevan.N ämä neidot eivät myy ale hintoja.Ei Anttilan kuvastosta.Jokaisella on oikeus tienata leipänsä kuten parhaaks näkee ja mitä pahaa siinä,jos osaa todella hyödyntää upeaa ulkomuotoaan.Ei tuomita ketään.Ei kuulu meille.Onnea heille ettei kukaan pervoerkkimurhaaja osu asiakkaaks.

Ei kehtais kyllä römpsästä noin paljoa maksaa, ku halvemmallakin saa.

ei se hölmö ole joka rahaa hoksaa vaatia, vaan se, joka siitä maksaa. muuten, missäs ne rahalla saatavat ilopojat luuraa? kai niitäkin on?

Paljon kauniimpien tyttöjen hinnat on 100-150 euroa 30 minuuttia.

mikä ihme pakkomielle hymyllä on jatkuvasti kirjoitella näistä ilotytöistä..

Petri Nygårdin uusi biisi Märkää nyt youtubessa. Syvälliset sanoitukset ja iskevä biitti. Kaikki kuunteleen ny !!!!

800 hunttia pari tuntia, eikä ilmotuksessa näy edes naamaa..

taitaa tuopin valaan koko olla pieni. Hyvä kun tietää kokonsa kauppoja tehdessä.

Jos täytyy kysyä paljonko pilde maksaa, niin on parempi pitäytyä edelleen niissä tutuissa lähikapakan siiderivalaissa. Niiltä kun saa tuopin hinnalla.

Olof, kirjoitetaan siitä mikä kiinnostaa. Sinuakin näemmä kiinnostaa.

Jos joku perinteisessä maassa perinteisessä avioliitossa asuva öljysheikki haluaa länsimaista pildeä, niin hän varmaan haluaa jonkun luotettavan mukavan Mariannen kaltaisen tyttöystävän, jota lennättelee ympäri maailmaa. Mikäs tuossa. Qatarista kotoisin olevalla Ali Baballa on tänään joku bisnestapaaminen Yhdysvalloissa. Hän buukkaa Mariannen sinne viikonlopuksi ja maksaa lennot.

Mitä hänen rahoissaan on joku kymmenen tuhatta puntaa. Saman verran kuin sulle sata euroa.

Hän saa salaa tavata tutun tyttöystävän, illallistaa hänen kanssaan, nauttia kauniista seurasta ja panna pitkän viikonlopun elämänsä kyllyydestä.

Oi tätä elämän ihanuutta, Ali baba miettii.

Kannattaa muistaa, että ”ökyrikas” ei ole 100keur/v ansiotuloja saava, vaan oikeasti kansainvälistä kermaa oleva. Näitä ei sosialidemokraattisessa suomessa ole kuin kourallinen.

Siellähän sen hintalista on sivuilla puntina. 6000 puntaa on 7100 euroa. Noin.

Onkohan tossa yksi nolla liikaa, en tiedä tasosta mut jotenkin en ihan usko tohon 7000 ekuun/vklp.

Varmasti on taitava seurapiiri sukkuloija ja edustus naikkonen, jos ylimääräistä nappulaa löytyy haaskattavaksi. Mutta joo ihan normi kamaa stadin baareista ulkoisen habituksen osalta. tsekatkaa itse –> http://moderncourtesan.net/

Oma kommentti