Marika Fingerroos täytti 40 vuotta ja näyttää upealta: ”Ei kriisejä”

15 vuotta sitten Suomen ensimmäiseksi viralliseksi salarakkaaksi tituleerattu Marika Fingerroos täytti hiljattain 40 vuotta.

Kauaksi on tultu kyläkauppias Vesa Keskisen vaikutuspiiristä, mutta ei fyysisesti. Marika nimittäin asuu Vaasassa, on naimisissa ja nykyisin sukunimeltään Tupila. Hänellä on lapsia ja työkseen hän pyörittää hevosyritystä.

-Niin sitä tuli pyöreitä mittariin, ihme ja kumma, mutta ei ole kriisiä enempää tai vähempää, kuin parikymppisenä. Tosin silloin oli enemmän, Marika toteaa.

-Elämä on tässä ja nyt, olen oppinut nauttimaan siitä ihan eri lailla kuin nuorempana. En myöskään vedä enää pultteja pikkuasioista, vaan osaan katsoa tilanteita laajemmin.

View this post on Instagram

Goodnight 💋

A post shared by marika.fingerroos (@marika.fingerroos) on

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Marika Fingerroos

Kommentit

Fingerroos voisi jopa näyttää hyvältä, jos meni ammattimeikkaajalle ja opettelisi itsekin meikkaamaan. Tuollainen kova 90-luvun pissismeikki tönkkoripsineen tekee kenestä tahansa ruman. Miksi keski-ikäinen meikkaa kuin yläasteiköiset, värjää hiukset valkoisiksi ja kulmat mustaksi? Eikä tajua että muoti muuttuu, ja ikää tulee lisää ihan kaikille? Tyyliä kannattaa muuttaa sen mukana.

Oma kommentti