gggbv

Marionista eronnut Kalle meni kihloihin

Laulaja Marionin ja Kalle Munckin avioliitto tuli tiensä päähän kuukausia sitten. Hymy esitteli syksyllä Kallen uuden naisystävän, tamperelaisen Janika Granatin. Nyt Kallen ja Janikan suhde on muuttunut entistäkin virallisemmaksi, sillä pariskunta on julkaissut sosiaalisessa mediassa valokuvan, johon on kuvattu molempien vasemmassa nimettömässä kimaltelevat sormukset.

Kalle ja Janika ovat kihloissa, mikä enteilee siis avioliittoa. Kihlapäiväksi on merkitty tämä päivä 22.11.2022. Tänään on myös Janikan 50-vuotissyntymäpäivä.

Onneksi olkoon Hymyn toimituksesta!

Teksti: Mika Lahtonen
Kuvat:Mika Lahtonen ja kihlaparin albumi
Avainsanat: Janika Granat, Kalle Munck, kihlat, Marion

Kommentit

Ei sitten mitään käytöstä ,eikä minkäänlaista tunnetta entistä puolisoa kohtaan. Pusi pusi nyt olen löytänyt sen elämän tarkoituksen ,sen iki-ihanan kumppanin ja nyt vasta tiedän minkälaista on olla rakastunut jne…jne… Eikö se ollut mitään entisen puolison kanssa? Taatusti oli ja sen takia pitäisi nuo hörhellykset jättää pois lehtien palstoilta ja somesta..Kyllä sitä ennättää myöhemminkin niitä kihlauksia ja suurta rakkautta toitottaa. Marionilla varmasti kyyneleitä sydän täynnä noita juttuja lukiessaan.Kranaatteja on monenlaisia ja yleensä niissä on viisasta antaa sen sokan olla paikallaan..

Oma kommentti