Marita Taavitsainen pitää raskauttaan ihmeenä!

Marita TaavitsainenLaulajatar Marita Taavitsainen ehti jo luopua vauvahaaveista, mutta nyt raskaus on vihdoin totta. Ja nyt iskelmälaulaja asian vihdoin itse julkisuudessa vahvistaa. Marita kertoo ajatuksistaan Iltalehden Ilonassa.

-Raskauteni oli maailman suurin ihme, Marita sanoo lehdessä. Lapsi syntyy ensi keväänä.

Marita ja hänen aviomiehensä Tomi Natri avioituivat viime elokuussa Maritan 40-vuotissyntymäpäivänä. He ovat olleet yhdessä nyt reilun vuoden.

Laulajatar uskoo löytäneensä ”sen oikean”, sillä hän olisi voinut edetä nopeamminkin, mutta suhteessa Tomi oli se, joka tahtoi katsoa asioita maltillisemmin, Marita paljastaa Ilonassa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Marita Taavitsainen, Tomi Natri

Kommentit

onnea Marita ja nauti raskaudesta niin paljon kun pystyt.Olet ihana ja rehellinen ihminen.Kaikille raskaus ei aina ole automaattista ja joskus ei edes saa vaikka kuinka haluaisi….toiseksi diabetes on todella vaarallinen,kun on raskaana.

siis tarkottiko tää, että taavilainen pitää lihavuuttaan ihmeenä?

Vilpittömästi onnea Marita, on rohkeaa ikäisenäsi ryhtyä lapsen tekoon. Toivottavasti kaikki menee hyvin, nauti raskaudestasi.

Älä turhaan pahoita mieltäsi tuosta.
Raskaus ei ole automaattisesti seuraus, ne joille on ollut ovat katkeria ja kitkeriä…

Itse sai ähertää kumpaakin lastani, jo seitsemän kymmentä luvun loppu vaiheilla, yli puolivuotta ennen kuin onnisti. Lapseni taas teki kolmevuotta töitä esikoiseensa ja kuopus on vuoden ahkeran yrityksen tuotos…

Itse koin raskaana ollessani omistavani jopa kadun allani jolla kävelin..En eläissäni ole voinnut niin hyvin kuin kumpanakin 9 kk ollessani raskaana. Raskaus- ja vauva-kaudet on olleet elämäni onnellisinta aikaa..

Ai olisit voinut edetä nopeamminkin? Niin, olettehan tosiaan olleet JO vuoden yhdessä, että voisithan synnyttää JO nytkin… Hohhoijaa. On sulla Marita kommentit, vuodesta toiseen yhtä typerät. Raskaus on btw täysin luonnollinen olotila, jopa ikäisilläsi, joten mikäs ihme tuo on, jos kaksi ihmistä harrastaa seksiä ilman ehkäisyä, niin siitä voi Marita jopa raskaus seurata. Huoh.

Oma kommentti