Kuva: Kari Pekonen

Marita Taavitsaisen”erotalo” ei löydä ostajaansa – Marita pitääkin sen ehkä itse: ”On se niin upea”

Marita Taavitsainen kertoo elämästään ja uudesta rakkaudestaan Hymyn painetussa lehdessä. Päänvaivaa Maritalle on aiheuttanut vanhan perhekodin myynnin venyminen.

188-neliöinen talo on ollut myynnissä yli vuoden päivät, mutta toistaiseksi ostajaa ei ole löytynyt, vaikka hintaakin on pariin otteeseen jo alennettu. Tällä hetkellä hintapyyntö on 385 000 euroa, kun alkuperäinen hintapyyntö oli 525 000 euroa, Marita kertoo Hymyn painetussa lehdessä.

Myyntiajan pidentyessä Marita on alkanut pohtia mahdollisuutta pitää talo itsellään.

– Talohan on ihana. Tonttikin on iso, mikä mahdollistaisi jonain päivänä ryhtymisen vaikkapa pienviljelijäksi. Voisi hankkia pari lammasta ja kanaa, ja elää omavaraista elämää, laulajatar naurahtaa.

Sisustussuunnittelijanakin mainetta niittänyt Marita on myös remontoinut taloa.

– Pientä pintaremonttia ollaan tehty. Olisihan minulla suunnitelmia tuhat, mutta pitäisi ensin päättää, mitä tehdä talon suhteen. Pitää miettiä ja punnita, mikä olisi järkevintä.

Tulevana kesänä remontoinnit jäänevät silti vähiin, sillä Maritan pitää kiireisenä omien keikkojen ohella kesäteatterit. Hänet nähdään niin Taaborin kesäteatterin Tuhkimo-näytelmässä kuin Kari Tapio 15 kesää -musikaalinäytelmässä muun muassa Keuruulla ja Heinävedellä.

Teksti:Hymyn toimitus, Juhamatti Nieminen
Avainsanat: Marita Taavitsainen

Kommentit

Oma kommentti