Markku pettää vaimoaan toistuvasti: ”Parisuhteessani ei ole vikaa”

Markku-niminen suomalaismies on kertonut tarinansa hyvinvointisivustolla. Se on tarina viisikymppisestä seksiaddiktista.

-Minua on aina häirinnyt se, että kun puhutaan pettämisestä, sanotaan että parisuhde ei ole kunnossa. Se voi ihan hyvin olla kunnossa. Minullakin se on kunnossa, ja ollut aina. Olen ollut naimisissa 20 vuotta ja lapsia on. En vaihtaisi vaimoani mihinkään. Mutta silti petän häntä toistuvasti ja jatkuvasti ja salaa. Miksi? Siksi että olen seksiaddikti, mies tunnustaa.

Hän sanoo tietävänsä mistä kaikki johtuu. Nuoruudessa syntyneestä alemmuuskompleksista, jota hän nyt lääkitsee ja terapisoi.

-Haen hyväksyntää, ja haen sitä seksin kautta. Kaupparatsun työssäni liikun paljon ympäri Suomen, ja koko seurustelumme ajan olen pettänyt vaimoani. Minulle toisen naisen kanssa sänkyyn pääseminen on eräällä tavalla hyväksyntä ja ”lunastus”, korkein lakipiste jonka voin miehenä saavuttaa. Sitten voinkin jo keskittyä seuraavaan naiseen ja hänen pyydystämiseensä, mies kertoo. Voit lukea koko jutun TÄÄLTÄ.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: pettäminen, seksiaddiktio

Kommentit

Oma kommentti