Marko Björs riisui alastonkuvaan!

Marko Björsin rakkausreality Discovery-palvelussa on päättynyt.

Marko Björs – Rakkauden seikkailu -sarja huipentui tänään viimeiseen jaksoon.

– Tämä on rohkein teko, mitä olen elämässäni tehnyt. Ihan matkan alussa olin tosi sekavissa tunnelmissa, koska olin heittäytymässä jonnekin tuntemattomaan ja sellaiseen, mitä olen pelännyt elämässä: puhua omista tunteista ja puhua julkisesti asioista, joista olen aina vaiennut, mies selvitti ruudussa.

– Täällä olen tajunnut sen että en voi jatkaa samalla tavalla elämässäni eteenpäin, niin että peittelisin kaikkea sisälläni. Minun täytyy olla avoin, rehellinen. Itselle ja muille. Yksi suuri oivallus on ollut se, ettei minun tarvitse enää piilotella sitä asiaa, millainen oikeasti olen, Marko viittasi homoseksuaalisuuteensa, jonka monet ovat arvanneet, mutta jonka hän vasta kymmenien vuosien julkisuudessa olonsa jälkeen kertoi.

Mieskandidaateista Marko valitsi kumppanikseen Rünnon. Hänen kanssaan tutustuminen jatkuu.

Äskettäin Marko julkaisi peppukuvan ja siihen liittyi sanoma:

-Olen vapautunut ja onnellinen! Tehtiin aikamoinen matka. Lähdin mukaan johonkin tuntemattomaan…Olen kiitollinen kaikille. Ensi kertaa elämässäni olen paljastanut itsestäni kaiken. Nyt on kuitenkin aika vetää henkiset vaatteet jälleen päälle. Tästedes yksityiselämäni kuuluu vain itselleni. Jatkossa en rakkausasioitani enää kommentoi.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Marko Björs

Kommentit

Oma kommentti