Marko Haapahuhta: ”Johanna Tukiaisen uhkailu ei minua pelota!”

Johanna Tukiaisesta kirjoitettu paljastuskirja on lopulta ilmestynyt. Kustantaja, Suomen Metrotuotanto Oy, toteaa kirjan viivästymisen johtuneen pitkälti siitä, että siihen tahdottiin saada vielä viime hetken tietoa ja mehukkaita paljastuksia kohteestaan.

Suomessa kirjan kirjoittamiseen julkisuudenhenkilöstä ei tarvita lupaa. Tukiainen on kuitenkin ilmoittanut haastavansa kustantajan oikeuteen ennen kuin on lukenut riviäkään teoksesta. Tukiaiselle annettiin mahdollisuus osallistua kirjan kirjoittamiseen haastattelun muodossa, mutta hän ei siihen suostunut.

Kirja on läpileikkaus Suomen ehkä lähihistorian kohutuimmista julkkiskuningattaresta, hänen elämästään ja nimenomaan kulissientakaisesta puolesta. Kirjan nimi Koko kansan Johanna – Paljastuksia kulissien takaa kertoo kustantajan edustajan, toimitusjohtaja Marko Haapahuhdan mukaan kaiken olennaisen.

Kirjan kirjoittaja pysyttelee nimimerkin takana. Hänen mukaansa pelkästään yksi keskiviikko Tukiaisen kanssa voi muodostua seikkailuksi, jonkalaista moni ei koe koko elämänsä aikana.

Ääneen kirjassa pääsevät niin Tukiaisen yhteistyökumppanit ja lähipiiri kuin myös ex-aviomies Arto Länsman. Kirja perustuu haastatteluihin, muiden kokemuksiin ja myös Tukiaisen itsensä kertomuksiin.

Pelottavatko Tukiaisen uhittelut oikeudella?

-Eivät, toteaa kustantaja Marko Haapahuhta.

Tukiainen on siitä harvinainen julkisuudenhenkilö, että hän on avannut julkisuudelle melkeinpä kaiken elämästään. Näin ollen sen käsittelyyn myös muiden on mahdollista osallistua.

Kirjasta lisää

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman, Marko Haapahuhta

Kommentit

Oma kommentti