Marko myi 9 kk ajan pontikkaa – tienasi miljoonan!

Marko MäkinenHymy kertoo maaliskuun numerossaan viinamiljonääri Marko Mäkisen, 44, mielenkiintoisen elämäntarinan. Kun Alkon viinamonopoli EU:n myötä murtui, Markon perustama Pramia-niminen yritys alkoi keittää pontikkaa, ja janoiset suomalaiset ostivat sitä kuin hullut puuroa. Ponu-kiimaa kesti yhdeksän kuukautta – ja kassakone kilisi.

-Tehtiin siinä ajassa miljoonan markan tili. Sen jälkeen piti alkaa kehittää uusia tuotteita, Mäkinen kertoo.

Tämä mies ajelee Eurooppaan suuntautuvat liikematkansa omalla nelipaikkaisella Cirrus-lentokoneellaan. Miljonääri teki jokin aika sitten tehtaansa takapihalle lentokentän, kun firma alkoi laajentua.

Nyt Mäkinen on saanut täysosuman: firman neljä tuotetta tulee myyntiin pitkäripaiseen tänä keväänä. Kahden viime vuoden aikana Pramian pajassa on ideoitu yli sata juomavalmistetta, eikä yksikään ole kelvannut Alkoon.

Kirsikkana kakussa on päänavaus Amerikkaan, kun Gaia-niminen luomuvotka löysi tiensä jenkkikuluttajien pirskeisiin. Korkkia myöten kierrätettävää muovipulloa Mäkinen uskoo saavansa myytyä tänä vuonna noin 100 000 pulloa.

Lue Mäkisen elämäntarina kokonaisuudessaan Hymystä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Marko Mäkinen

Kommentit

Nimimerkki ”NEWMAN” puhuu asiaa! Muistakaa hyvän journalismin periaatteet, vaikka teettekin erheen. ”Ei haukku haavaa tee”.

Alkon monopoli takaa laajan ja hyvän valikoiman. Poistamalla monopolin saat monta pikkukauppaa joiden valikoima on halpisviski/kotikalja/kotiviini tasoa.

Itse maksan mieluummin muutaman pennin ja nautinkin juomisesta kuin silmät irvessä tinttaan itseäni känniin ja vedän suunraikastajaa.

Marko on maestro! Miksi Hymy poistatte täällä virkaveljien hyviä kommentteja, ihmettelen!?

Oon juonu jo viis vuotta pullon päivässä. Joskus vielä muuta alkoa lisäks ja mulla on tosi hyvä olo! Kivaa on juoda ELI SUOSITTELEN ALKOHOLISTIN URAA kaikille!!!

Muistakaa silloin kun oli markat käytössä niin silloin olikin raha arvossaan, tänä päivänä 1€ vastaa 1 markka.

Mistähän tuokin tieto on peräisin että neljä tuotetta Alkoon. Taitaa olla neljä UUTUUS tuotetta, onhan Pramialaisia viinoja Alkossa jo toistakymmentää laatua myynnissä.

Mä joskus erehryyn ostamahan tämän herran ponua ja että usko niin krapula tuli siitäki.

Katukaupan juomat saa usein halvemmalla esimerkiksi huoltamolta.

Olipa taas harhaanjohtava otsikko… ”tienasi miljoonan”. Just joo. Olisitte laittanut samantien otsikkoon ”1000 miljardia” ja jutussa ois sitten kerrottu, että kyse Zimbabwen dollareista.

Apina, etkö sä vittu ymmärrä lukemaasi. Neljä tuotetta tulee myyntiin pitkäripaiseen (Alkoon) mutta kahden vuoden aikana (tätä ennen) on Pramialla ideoitu yli sata valmisstetta, eikä yksikään ole kelvannut Alkoon (pitkäripaiseen)

no voihan…minäkön möin pontikkaa,niin sain sakot…

Kylläpä on hienoa, että saamme maistaa Mäkisen pontikoita alkosta. Juuri niitä olen aina halunnutkin maistaa

”Nyt Mäkinen on saanut täysosuman: firman neljä tuotetta tulee myyntiin pitkäripaiseen tänä keväänä. Kahden viime vuoden aikana Pramian pajassa on ideoitu yli sata juomavalmistetta, eikä yksikään ole kelvannut Alkoon.”

Onneksi sai kuitenkin pitkäripaiseen vaikkei saanutkaan Alkoon myyntiin. Toimittaja ei päässyytkään lukioon vaan HyMyyn töihin.

Oma kommentti