Markus Pöyhönen lemmenlomalla – uusi rakas!

markus pöyhönen7 päivää -lehti tiesi kertoa muutama kuukausi sitten pikajuoksija Markus Pöyhösen tapailevan mallikilpailuistakin tutuksi tullutta puolalaistaustaista blondiinia, Julita Airaksista.

Markuksen lähipiiri paljastaa nyt Hymylle, että romanssista on tullut täyttä totta! Pariskunta tapailee tosissaan.

-Vapun aikoihin Markus ja Julita pakkasivat kimpsunsa ja kampsunsa ja suunnistivat Mallorcan lämpöön kokonaiseksi kahdeksi viikoksi, Hymylle juorutaan.

-Pariskunnan on tarkoitus vain levätä ja nauttia toisistaan, kuten rakastuneen parin kuuluukin. Markus on rauhoittanut meneväistä Julitaa kovasti!

24-vuotias Julita on työskennellyt mallihommien ohella myös ravintola-alalla. Hän on voittanut Miss Internet -tittelin ja hänet on valittu myös Suomen Neito -kisan ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Hän on ollut myös Miss Suomi -finaalissa pari vuotta sitten.

Julita on aiemmin yhdistetty takavuosien Big Brother -kilpailijaan. Hän on ollut erittäin tuttu näky Helsingin yöelämässä. Skeptisimmät ovatkin jo pudistelleet päitään kuultuaan Pöyhösen ja Airaksisen tapailusta.

-Onko hyväsydäminen ja herkkäsieluinen Markus löytänyt taas kesyttämättömän tapauksen!

Pöyhönen rikkoi sydämensä soul-poppari Sofia Zidan lähdettyä toisen miehen kelkkaan.

Julitan promokuvia voit klikata täältä:

http://www.bsgpromotions.fi/index.php?module_id=6&person=jairaksinen#jairaksinen

 

Teksti: Hymy
Avainsanat: Julita Airaksinen, Markus Pöyhönen, Sofia Zida

Kommentit

onko Julita 1984 vai 1985 Ikäluokkaa Joka taas Julita-fanina On Jäänyt Hämärään. make pidä Kiinni Julitasta Ja tUE KUMPPANIASI

Oma kommentti