Martina Aitolehdellä erikoinen velka – yllättävä julkkisnimi perii!

Martina AitolehtiHymyn syyskuun numerosta voit lukea tunnettujen suomalaisten kasvojen ulosottohelvetistä. Kerromme, kuinka ahkeria voudin asiakkaita muun muassa Johanna Tukiainen tai vaikkapa Helena Lindgren ovat olleet.

Mukana on myös Martina Aitolehti, jonka ulosottorekisteri on peräti 8-sivuinen. Martinalla on piikissä vuokrarästejä, puhelinlaskuja, veroja, työnantajan sosiaaliturvamaksuja ynnä muuta niin, että merkintöjen yhteissumma kahden vuoden ajalta nousee 21 606 euroon. Perityksikin velkoja on tosin saatu, yli 4 000 euroa.

Erikoisin Martinan rästeistä on 2 900 euron velka julkisuudesta tutulle Kari Uotille. Kyseessä on tiettävästi asianajokulu, sillä Uoti on nykyisin juristi. Summa liittynee Aitolehden oikeuskäsittelyyn Anne-Mari Bergin kanssa.

Lue julkkisten ulosottojuttu syyskuun Hymystä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Martina Aitolehti, Anne-Mari Berg, Helena Lindgren, Kari Uoti

Kommentit

ELÄN KUNTOUTUSTUELLA JA SÄÄSTÖÖN JÄÄ HYVÄSTIKIN. RAHANKÄTTÖ ON TAITOLAJI.

Kauhean paljon velkaa saanut kahdessa vuodessa aikaan :S
Itselläni ei ole yhtään ulosotossa vaikka en paljon tienaakaan…

On siinä akan helppo kehuskella uusilla silikoneilla ja muilla leikkauksilla…. antaa OIKEIN hyvää esimerkkiä rakkaalle muksulleen…

Oijoi…onko suomen lady GaGa vaikeuksissa…no, kyllähän tollanen superjulkku selättää tuulipukukansan tapaiset vaikeudet valovoimallaan ja kyvyllään laulaa.

Tässä meillä on viihdetaivaan kirkkain ja menestynein superstar jolle kaikki ovat kateellisia ja haltioissaan hänen taivaallisista lahjoistaan. Buahahhahahahaaaa..että olenkin niin kateellinen…muahahahahahaaa.

Kuka tuolle ämmälle oikein vuokraa asuntonsa:)? tyhmä saa olla!

Oma kommentti