Martina Aitolehden kummallinen yrityssoppa paisuu – firma netissä, ei viranomaisten tiedossa!

martina aitolehtiComo-lehti paljasti tänään, että Martina Aitolehden omistama Dance & Show Action Agency Martina Aitolehti -niminen avoin yhtiö on poistettu verottajan ennakkoperintärekisteristä tiettävästi verorästien vuoksi. Hymy paljastaa, että Martina on perustanut hiljattain uuden firman, mutta kas kummaa – sitä ei löydy mistään viranomaisrekistereistä – ei ainakaan vielä.

Martinan uuden firman nimi on Sweet Promotions & Events. Sitä ei löydy ennakkoperintärekisteristä, mutta ei kyllä mistään muustakaan. Näin ollen ei ole tietoa siitä, onko yritys toiminimi, avoin yhtiö, kommandiittiyhtiö vai osakeyhtiö. Käytännössä yritystä ei ole olemassa virallisesti ja tämän hetken valossa lainkaan – ei ainakaan Suomessa.

Kuitenkin Martina esittelee yritystään ja sen toimintaa avoimesti firman nettisivuilla. Firma tekee promootiotita, tapahtumasuunnittelua ja toteutusta, stailaa ja suorittaa esiintymisvalmennusta.

Yritys poistetaan ennakkoperintärekisteristä yleensä maksamattomien verorästien takia. Uuden yrityksen perustaminen ei kuitenkaan poista ongelmaa, sillä ennakkoperintärekisteriin ei pääse uudellakaan firmalla – vastuuhenkilön nimi ratkaisee. Martina kertoo firmansa nettisivuilla yksiselitteisesti perustaneensa firman ja hallinoivansa sitä.

Comon juttu täällä

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Martina Aitolehti

Kommentit

TUKSU 2 TYHJÄNTOIMITTAJA KEPULI KOKO EUKKO SIKSIHÄN ESKO SEN JÄTTIKIN

Kaikkihan noi märttiinan ”uudet bisnekset” on kaatunut jo alkuunsa ja ämmä vaan tehtailee lisää kakaroita eri isien kanssa. Voi lapsi parkoja, elävät ilman ”äitiään”, kun ”äiti” keksii uusia bisneksejä.

Sekin kertoo marttan ”bisnes taidoista”, että on vapaaehtoisesti ”laulanut” salarakas-kappaleenkin, hahahaaaaa. Eihän sillä oo lahjakkuuksia mihinkään, puhumattakaan raha-asioiden hoitossa.

Kaikki jotka teette Martinalle töitä suosittelen pyytämään palkkiot etukäteen. Vuosien saatossa on moni esiintyjä, meikkaaja, yms jäänyt palkatta. Todella röyhkeää toimintaa Martinalta!

Kuka oikeesti jaksaa olla KIINNOSTUNU ton turhiksen ”firmoista”, siis OIKEESTI !!!? Tietty hyvä, jos viranomaiset ja verottaja..

Ei toi ääliö kykene oikeisiin töihin…veruke on ”en kai mä ny mitää duunii rupee tekee ku mä oon siis niinku julkkis kässääx sä niinku silleen”.

Joo Martinan kykenemättömyys hoitaa raha-asioita on ihan julkisesti tiedossa. Laskuja ei maksesta, mutta LV laukkuja kyllä hankitaan. Tämän uuden yrityksen sivuilla on kuitenkin muutamia yhteistyökumppaneita, mitä ihmettelen kovasti. Onko näiden firmojen omistajat yhtä moraalittomia kuin Martina??

On ollut monissa piireissä tiedossa, että henkilökohtaisten velkojen lisäksi myös firma velkaa ihan joka suuntaan. Kannattaa olla varovainen, jos tekee töitä tämän naisen kanssa! Kulkee merkkilaukut olalla, kun tilit vetää persnettoa ja velkaa yhteistyökumppaneille ja työntekijöilleen, kertoo paljon exrouvan asenteessa!

Kateelisten panettelua taas kaikki. Blogissaan nainen kertoo totuuden.

”Tällä viikolla on tullut monta ihan sairaan hyvää työjuttua ja täytyy sanoa että hyvältä näyttää kesä. Elämä on vihdoin normalisoitunut ja kaikki palaset on loksahtanut kohdalleen. Ei tarvitse enää pinnistella ja stressata mitä seuraavaksi tapahtuu? Kaikin puolin olen kyllä aika onnekas tyttö. Mulla on ihana perhe, ihana lapsi , ihana mies sekä työ josta nautin 100% .”

Geronimaan vertaan, olin varma että samaa sekoilua löytyi kuitenkin tunnukset ja vastuuhenkilöt ja velkoja ei ole. Omituist, että Geronkin pitää kiutenkin perustaa joku uusi hörhötyslafkansa ”ulkomaille”. Miks V*tussa… mitä nää ns. julkkismuijat säätää ja miksi se aina painetaan villasella. Ihan kuin ois jotain hienoo!! Alspps tsviksena sotkee samaa, niin jo on poliisi ja suomen verottaja perässä!

Ei mee läpi veroparatiisiyritykset noin vain. Eihän Martinalla mitään yhtiötä ees varmaan oo vaan joku olevinaan toiminimi. Se viranomaiskielellä niin kutsutusti sivuutetaan.

no mitä muuta tuolta vatipäältä voi odottaa? eikai kukaan tosissaan tuota luuhaketta ja firmojansa koskaan ottanutkaan?

Pöytälaatikkofirma ulkomailla. Martinalla on verovelkoja kymmeniä tuhansia euroja. Joten hän ei voi mitään perustaa Suomessa.
Koittaa näin kusettaa verottajaa ja uo-miestä. Nyt kun asia näin julkinen, tottakai viranomaiset lähtevät asiaa selvittämään. HEH ay:n poisti verottaja ennakkoperintärekisteristä 29.2, Martinan ”uusi yritys” alkoi 1.3. MUTTA sitä ei ole olemassa, ei Suomessa.

Yhtiö rekisteröity veroparatiisi saarelle hatuwatuun. Ei tarvi maksaa miljoona veroja Suomeen.

Oma kommentti