Martina Aitolehti – häät peruttu

martinaKohumalli Martina Aitolehden ja Hunks-tanssija Esko Eerikäisen on ollut määrä pitää kirkkohäät viikonloppuna. Villit huhut kertovat kuitenkin, että tilaisuus olisi peruttu.

-Martina on lähettänyt ystävilleen viestin, jonka mukaan häitä ei ole, Hymylle juorutaan.

Esko Eerikäinen puolestaan päivitti eilen Facebook-sivustolle merkitykselliseen sävyyn tiedonannon: ”Kuinka helvetissä tässä nyt näin kävi?”

Martina avioitui Hunks-tanssija Esko Eerikäisen kanssa kolmen kuukauden seurustelun jälkeen viime syksynä. Pariskunta meni naimisiin maistraatissa, ja heidän avioliittonsa on ollut määrä siunata kirkkohäissä tänä kesänä.

Hymy yritti tavoittaa Martinaa kommentoimaan outoja huhuja, mutta häntä ei tavoitettu. Hymy kertoi asiasta ensimmäisenä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Esko Eerikäinen, häät, Hunks, Martina Aitolehti

Kommentit

kuinka kukaan menee naimisiin 3kk tuttavuuden perusteella?ei kuulosta järkevältä!ja viel peruu häänsä kertomatta asiasta kumppanilleen??onko se normaalia?kuulostaa siltä että olette erittäin tasapainottomia ainakin näissä asioissa!Tekeekö Marttina oikeasti mallin töitä? sitä ei kyl kauhiast ole missään näkynyt?hymyssä ja seiskassa no tietty! kommentti tosta kuvasta se on huono eikä sexiä siinä ole!höluulis et kuviin vähän panostettais!ja jos käyttää titteliä malli!kannattais ensin miettiä kuka suomen maassa on MALLI esm Karita Tuomola ja moni muu noihin ei kyl marttttiiinukit yllä!

hei laittakaa näkyviin taas sellainen kuva, missä näkyy se tyhmä tatuointi mahassa. kun illat pimenee niin ainakin olis mitä naureskella peiton alla =)

Näköjään teitä kiinnostaa ihan kamalasti tämä asia, kun on pitänyt ihan kommenttia pistää.. 😀

SAIRAITAHAN NOI ON! YRITETÄÄN OHITTAA VAAN JUTUT. TIETTY HARMI, KUN JOUTUU SAMALLA NIISTÄ MAKSAAN….

EI VITU IHAN OIKEESTI IHMISET AJATELKAA IHAN OIKEESTI! KETÄ VOIS KIINNOSTAA ETTÄ KUKA ON ERONNUT JA KENEN KAA!? SAMA ASIA SE OLIS JOS JOKU LAITTAS LEHTEEN JONKUN IHAN TUNTEMATTOMAN IHMISEN EROT . JOTAIN RAJAA IHMISET JA VARSINKIN HYMY LEHDEN PITÄJÄT!

Julkisuutta martti parka tälläkin vaan hakee….on kyllä niin turha julkkis ettei mitää rajaa,mutta näitähän meillä riittää.=D

Martina vaikutti BB-talossa ollessaan hyvin kylmältä ja ilkeältä ihmiseltä, joka ajattelee vain itseään. Hyvä näin, Eskon kannalta…

Ketä nää edes on… ?? Joku naulakon hoitaja ja mustalaisen ex-salarakas… ketä kiinnostaa..

Yhdyn kolmannen kirjoittajan mielipiteeseen. En muuta odottanutkaan. Kirjoitetaan mitä kirjoitetaan, kunhan kirjoitetaan, tuntuu olevan tärkeintä.Ei uskoisi, että elämän tärkeimmät asiat, tunneasiat, pelissä.

Julkisuutta on pakko saada,keinolla millä hyvänsä. Pikkusen tuntuu siltä,
että on matot rutussa yläkerrassa.Eikö suomalaisilla äijillä yhtään pää
pelaa tommosen pyydyksen kanssa?Karjuilla kun pakkautuu veri ala-
kertaan,niin kierto loppuu yläkerrassa.
Mitä tästä taas opimme?

ketä kiinnostaa jonku kirjoitukset joka ei ees tiedä ettei martina oo missi

ketä kiinnostaa jonku missin häät,ei varmaankaan ketään täyspäistä.

Oma kommentti