Martina Aitolehti, Henna Kalinainen, Susanna Sievinen – katso mihin he olivat valmiita rahasta!

Henna Kalinainen, Martina AitolehtiSubille paraikaa kuvattavan Viidakon tähtöset -tosi-tv-ohjelman perheellistä osallistujajoukkoa arvostellaan rajuin sanakääntein verkossa. Moni keskustelijoista ei ymmärrä, että parivuotiaiden lasten äidit Martina Aitolehti ja Susanna Penttilä sekä hieman yli kolmevuotiaan pienokaisen äiti Marianne Harjula ovat jättäneet lapsensa hoitoon pahimmassa tapauksessa jopa kuukaudeksi.

-Minäminäminä-maailmassa eletään, kirjoittaa muuan nimimerkki Vauva-lehden keskustelupalstalla. Toinen syyttää äitejä narsistisesta suhtautumisesta elämään.

Myös nuoremmat tosi-tv-kilpailijattaret ovat tehneet 30 000 euron voittopotin toivossa erikoisia ratkaisuja. Henna Kalinainen kertoi hiljattain löytäneensä uuden työpaikan, mutta tosi-tv-ohjelma näytti vetäneen pitemmän korren. Hallitseva Miss Suomi Sara Sieppi taas lähti matkalle jättäen mahdolliset edustustehtävänsä Suomessa.

Susanna Sievisenkin repäisy oli melkoinen. Hän avioitui perjantaina 11.11. ja lähti jo seuraavana tiistaina matkaan. Kilpailijoiden selviytymishenkinen koitos viidakossa voi kestää noin kuukauden. Puhelin- ja sähköpostiyhteydet ovat kiellettyjä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Susanna Penttilä, Martina Aitolehti, Henna Kalinainen, Viidakon tähtöset, Sara Sieppi. Susanna Sievinen

Kommentit

En tiedä, missä näiden ”kohujulkkisten” tekemisen raja kulkee. Todennäköisesti he ovat valmiita tekemään rahasta mitä vaan. Nyt he kuitenkin ovat tehneet sen kauneimman tekonsa, he ovat kadonneet julkisuudesta. Uskoni korkeampaan voimaan sai vahvistusta.

Rohkeita naisia……onnea valitsemallaan tiellä.Me jotka ei heitä tunneta ollaan hiljaa eikä mollata ja arvostella heidän tekemisiään.

Otsikon kysymus on turha. Nämä turhimot ovat valmiita tekemään rahan ja julkisuuden takia ihan mitä vaan. Kouluttamattomalla ja lahjattomalla ihmisellä kun ei työmarkkinoilla ole muuta vetoa, kuin julkisuusarvo. He muunmuassa myyvät rahan takia häpykarvojaa. Tähän on tultu.

kaikki nyt tietää nuitten asiat ku ovat niitä lehdissä repostelleet.

Vauva-lehden palstalaisethan onkin aina oikeassa ja tietää kaiken, etenkin näistä äitiasioista! Ja myöskin julkkisäitien asiat hyvinkin tarkkaan, vaikka eivät ole kertaakaan käyneet paikan päällä katsomassa. Voisko olla mitenkään mahdollista, että äiti-ihmisellä vois olla muutakin elämää, kuin tarkastella vaipassa olevan tuotoksen määrää ja olemusta, ja raportoida siitä 5X päivässä Vauvan nettisivulla…

Isätkin ovat duuniensa takia jättäneet lapsensa ja vaimonsa kautta aikain kotiin yksin varmasti pidemmäksikin aikaa kuin kuukaudeksi. Kukaan siitä välitä, noh? Isät eivät sitten välitä perheestään? Onko helppo lähteä? Ei varmaan, mutta jos siitä rahaa saa niin mikä jottei.. älkää jaksako valittaa toisten valinnoista. Kyllä nuokin äidit aivan varmasti lapsiaan rakastaa.

NÄHDÄÄNHÄN KERRANKIN ,MITEN NARSISTIT PÄRJÄÄVÄT KESKENÄÄN.KAIKEN LISÄKSI JOKAINEN NIISTÄ ON JOTENKIN NIIKU SIVISTYMÄTTÖMIÄ.VOI TULLA HYVÄT NAURUT.

Ihmettelen suuresti tuota summaa 30 000 euroa ja sitten valitaan kaikkein turhimmat tyrkkyjulkkikset mukaan ja annetaan jollekin niistä 30 000 euroa.

Tuohan on hirveän hieno homma. Kaikki nuo turhakkeet ovat kuukauden poissa normaali-ihmisten ilmoilta. Tätä voisi harkita pidempänäkin versiona. Vaikka 15 vuotta noin alkuun

Tuskin ne lapset kuolee ilman äitejään, kun ei ihan pikkuvauvoja ole. Itse kyllä en lähtisi…vaikka toisinaan olis ihan hiton kiva nukkua vaikka viikko..Ja miksi tälläsiä tempauksia tehdään? no kuluttajille, niille idiooteille jotka sitä ruutua möllöttää jooooka ilta. Kyllä nyt tyhmempiä on ne, jotka sitä ruutua möllää, ei ne, jotka sitä ohjelmaa siihen tekee. Meillä ei näy telkkari, mutta kyllä sitä aina netistä välillä tulee vanhoja saatavilla olevia katsomon tai ruudun pätkiä katsottua.

”Hyvän äidin” näytteleminen on ollut pelkkää feikkiä alusta pitäen. Raha ja suttuinen maine ylittää kaiken muun. Ei siinä pienen lapsen etu mitään paina. Nämä naiset myyvät mitä tahansa, mitä voivat myydä.

EI se että jättää lapsensa 4 viikoksi hoitoon vaikka lasten isälle olekaan mikään ongelma. Mutta se että todella lapsiaan RAKASTAVA & VÄLITTÄVÄ pystyy jättämään VAPAAEHTOISESTI lapsensa noin pitkäksi aikaa, kertoo kyllä valitettavasto omaa kieltään näistä ”julkkis”äideistä.

On tuo Martina ruma!! miten voikaan olla naisella jätkän naamataulu

Eipä tuo nyt niin kauheaa ole,nykyisin ihmiset tekevät mitä vain rahasta ja saadakseen julkisuutta,kuten eräs tyrkkyjulkkis-sisarus pari!Lähmitään julkisesti toistensa tissejä,nuoleskellaan ja levitellään haaroja maksusta.Toinen sisarukista huutelelee munan perään.Noiden kisa on pientä verrattuna tyrkkysisariin

Onhan lapsilla isätkin? Miten voi olla maailman kaatavaa jättää lapsi sukulaisen tai isän hoitoon?

Röyhkein, itsekkäin ja ahnein sen kisan voittaa.
Kadehdittavia ominaisuuksia?

tämmöstä sontaa kuvataan menkää oikeisiin töihin helppo lomailla kun ei käy töissä hoh hoijaa

Eiköhän se oo jokaisen näiden tapauksessa ihan hyvä että lapset pääsevät edes kuukaudeksi oikeaan hoivaan.

Onhan kuukausi pitkä aika , mutta kyllä lapset ovat esm.isien tai äitien työmatkatkin kestäneet!!ja jos on muuten hoitanut perheensä hyvin ja tu on aika ainutlaatuinen kokemus!eikä usein toistu ..ni miks EI?????

hah mitäpä muuta mielipidettä carpe diem-nimmarilta saattoi odottaa

Tyhmät blondit älkää tulko takaisin. Miks tuollaistakin ohjelmaa tehdään??? SAIRASTA SAIRASTA

Niinpä, on todella helppoa mollata, moralisoida ja syyllistää toisia, mutta loppujen lopuksi yksi kuukausi on ihmiselämässä mitättömän lyhyt aika. Jos järjestelee asiansa ja ihmissuhteensa fiksusti, niin tuskin tuosta episodista kenenkään elämä piloille menee. Ja tuskinpa ovat myöskään noiden kolmen naisen lapset heitteillä kilpailun ajan. Voi olla jopa hyvä, että tulee pieni vieroitusepisodi molemmille osapuolille hetken ajaksi.

Ja tietäen kyseisten henkilöiden elämäntyylin (ehkä muutamaa lukuunottamatta) voi olla pelkästään hyvä, että joutuvat vähän kärsimään metsän keskellä. Tiedä vaikka oppisivat jotain uutta ja hyödyllistä elämästä ja sen prioriteeteista.

Oma kommentti