Kari Pekonen

Martina Aitolehti matkusti Lappiin ja päätyi naku-uinnille!

Martina Aitolehti kertoi kolme viikkoa sitten matkustavansa viikoksi kauaksi Suomesta ja jättävänsä myös sosiaalisen median. Sittemmin selvisi että matka suuntautui Arabiemiraatteihin ja oli romantiikkaa täynnä.

Sometaukokaan ei kestänyt päivää kauempaa, kun Martina jo julkaisi vähäpukeisen kuvan altaan reunalta ja kuvia palmuista. Sometykitystä riitti senkin jälkeen.

Martina kertoi ennen matkalle lähtöään seuraavasti:

-Mä tiedän että tällä hetkellä matkustamista ei suositella ja matkan aikana tulenkin tarkasti noudattamaan tämän hetken turvallisuusvaatimuksia, kaikkia kunnioittaen. Matkan jälkeen käyn testaamassa itseni sekä noudatan lääkärin antamia ohjeita.

Nyt Martina on lennähtänyt jo Lapin-lomalle. Jotkut seuraajat ovat huolissaan hänen matkailustaan. Muuan kirjoittaa:

-Anteeksi, mä olen varmaan tosi tyly, kun kysyn, mutta näin Covid-19 viruksen aikaan,joka leviää taas kulovalkean tavoin, niin olit juuri ulkomailla, luultavasti pistäydyt kotona sen jälkeen ja nyt olet Pohjois-Suomessa? Vaikka testin ottaisi, on taudin itämisaika 14 vuorokautta.

Tiettävästi matka oli kuitenkin viikon pituinen ja siitä on kulunut jo kaksi viikkoa. Jos haluat nähdä Martinasta Lapissa vastikään otetun erityisen eroottisen nakukuvan, KATSO TÄSTÄ.

Vieläkö muistat Martinan nakukuvat Hymyssä, KATSO TÄSTÄ.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Martina Aitolehti, naku-uinti

Kommentit

Martti ja erotiikka samassa lauseessa. Oih ja voih. Sallikaa mun nauraa.

Oma kommentti