Martina Aitolehti palasi rikospaikalle ja paljastaa nyt kaiken: ”Se oli keksitty juttu!”

Martina AitolehtiMartina Aitolehti tilittää rankkaa vuottaan yksinoikeudella Hymy-lehdessä. Takana on avioero Esko Eerikäisestä ja uusi rakkaus. Kaikki sai alkunsa viime vuodenvaihteessa Lapissa. Nyt kohukaunotar palasi Leville takaisin, Lappi-henkiset kuvaukset Hymyyn tehtiin ikään kuin ”rikospaikalla”.

Mutta mikä rikospaikka ja missä?

Martina tilittää Hymyssä, että elämään ovat jääneet väärät käsitykset, jotka hän vihdoin haluaa oikaista.

-En ole Eskoa pettänyt, kuten hän väittää, että olisin jäänyt rysän päältä kiinni. Se ei pidä paikkaansa, ja sen tietävät kaikki. Asia ei mennyt ihan niin, Martina tokaisee.

Mutta jos et pettänyt Eskoa, oliko juttu keksitty?

-Kyllä, hän on keksinyt sen. Ne ihmiset, jotka olivat paikalla, tietävät miten se meni.

Uudenvuoden juhlat viime vuonna päättyvät dramaattisesti, kun Esko lähti riidan seurauksena Helsinkiin takaisin. Martina jäi vielä pariksi päiväksi Leville, ja vasta siellä hän tutustui uuteen mieheensä, joka tosin oli ollut seurueessa koko ajan.

-Sain hänestä tuen ja turvan tilanteeseen, joka oli tosi kärjistynyt.

Martina toteaa, että ero ei saanut alkunsa mistään yhdestä asiasta, vaan Eskon kanssa oli ollut vaikeaa jo pidemmän aikaa.

Joulukuun Hymyssä Martina paljastaa myös paljon muita yllättäviä seikkoja kohuvuotensa taustalta!

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Esko Eerikäinen, Martina Aitolehti

Kommentit

Kaikki lastensuojelulliset asiat ovat vakavia, ja lainsäädännön määrittelemiä. – Niiden ( = säädettyjen ja voimassa olevien ) lakien mukaan virallinen yhteiskunta toimii, myös lapsia suojellessaan, jos siihen tarvetta on.

Lait Suomessa säätää eduskunta, johon kansanedustajat valitaan yleisen, yhtäläisen äänioikeuden omaavien kansalaisen toimesta.

Otapa yhteys omaan kansanedustajaasi, ellet ole tyytyväinen lakeihin.

http://www.eduskunta.fi/triphome/bin/hex3000.sh?LAJITNIMI=$

Totta on myös se, että kenellä tahansa on oikeus tehdä ilmoitus epäilystä lanstensuojeluasiassa kunnan sosiaaliviranomaiselle. Joka ikinen tapaus tarkistetaan aivan varmasti. – Siitä vaan, se on paljon tehokkaampi keino kuin palstoilla nillittäminen.

Höh, näitähän sattuu Lapissa koko ajan, ainut ero tässä on se et nää kaksi on ulkisuuden tyrkkyjä, siksi kaikki tietää tästä. Levillä nyt sattuu ja tapahtuu juuri näitä ja koko ajan, turhaa jeesustelua syyttää vaan tätä pariskuntaa sanon minä.

Tärkeintä on kuitenkin se, että Martina on ymmärtänyt vastuunsa vanhempana ja kykenee antamaan lapselleen turvatun kasvua ja kehitystä edistävän elinympäristön. Sosiaalityöntekijöiden pitäisi huomioida tämä ja vaikka äiti/mummo lapsesta suurimman huolen pitää, niin ei hänkään kykene estämään pikkusen kaupallistamista ymmärtämättämän ja kypsymättömän Martinan ”hoteissa”

Äidillinen, vastuullinen ja lapsensa parasta ajatteleva, epäitsekäs, kypsä ja luonnollinen, henkinen arvomaailma balanssissa ja sosiaalinen kanssakäymisen taito

Niina-, komia on koira, olisiko siperianhusky.

Maisemakin on hieno.

Miksi otatte kantaa tälläseen tyrkkyyn joka blogissaan ainakin ennen huomautusta asiasta,kirjotti tyyliin”et meikäläinen sitä ja tätä”,kun tyrkyl ei ole ees muuta sanottavaa kuin misä on käyny manikyyriis ja misä ihohoidos kun huomas olevas kammottavan näkönen,ja kaikki hoidot tietty paikan mainostamisen piikkiin. Mitä tää nainen on tehny…et pitäis mainita?

Ämmä käyttäytyy ihan teinimäisesti. Eikä osaa hoitaa asioita niinkun NORMAALI. -Kiukutteleekin, ku pikkulapsi.

Tuo nainen ei ole koskaan puhunut mistään tärkeästä asiasta totta.

Steffi taitaa olla ainakin bi, koska Mara on NIIIIINNNN äijää jo touhuiltaan ja olemukseltaan.

Esko paukkas paikalle ku neidillä oli mela suussa ja papanaluukku paljaana…

Vai kateellisia. Martina ei osaa laulaa ei tanssia, on luonteeltaan kateellinen, äkkipikainen ja katkera ja lisäksi persaukinen työtön. Sinulla on aivojen tilalla paskaa kun tuollaista ämmää fanitat!

Radiojuontajilla on hyvä palkka. Onnea Eskolle!

Martina asuu vuokrakasarmissa niin kauan kuin poikaystävä maksaa armosta vuokran.

niinpä niin,myös itse kuullu samassa mökissä olleelta et otti poskeen stefulta ja esko ilmesty paikalle =))

Ajais ny ees ne viiksensä pois. Vai onks se sittenki mies? Silikooniakin on jouduttu pumpppaan siihen, ett olis naisemman näkönen…

Prkl kade olen kyllä kun Maralla on kohta jo viiskyt donaa ulosotossa ja mulla ei oo siellä mitään.

HYVÄ MARTINA!

Sinussa on positiivista energiaa ja näyttävyyttä. Ihmetyttää nämä kateelliset naiset, jotka haluavat loata maineesi.

Suomalainen nainen on kateellinen paska kauniille naiselle!

Martina oli tänään Stadin Stockalla.Nyrpeen näköisenä-turkishattu päässä.

Miten voi ihminen olla thaimaassa ja levillä samaan aikaan??? kuka kusettaa hymy vai seiska? IL-lehdessä tänään:

Kohujulkkis Martina Aitolehti ja chat-juontaja Maisa Torppa ovat lehden mukaan ajautuneet pahaan käsirysyyn Viidakon tähtöset -ohjelman kuvauksissa Thaimaassa.

Seiskan lähde kertoo, että Martina haukkui ensin Maisaa, uhkaili tätä ja kävi lopulta tämän kimppuun. Kuvausryhmän jäsenet joutuivat erottamaan naiset toisistaan. Tuotantotiimi hyllytti tappelun jälkeen molemmat kilpailusta. Lehden mukaan hyllyttäminen oli kuitenkin väliaikainen ja naiset on sittemmin otettu takaisin kisaan.

JEEEEEEE, toivottavasti myös kokonaan ulos julkisuudesta.

Martina Aitolehti hyökkäsi blondin kimppuun viidakossa – ulos ohjelmasta!

ei oo keksitty juttu. onko se thaimaa väkivaltajuttukin keksitty?

Toi on tyhmä kuin perkele. Tapellu kuulemma jossain vitun viidakossa Maisa Torpan kanssa…jossain ohjelmakuvauksissa. Siellä meillä on järjen jättiläisiä paikalla kun on Martinaa, Maisaa ja Kalinaisen Hennaa. Kusiaisellakin enemmän järkeä päässä kuin näillä 3 yhteensä.

On se mielenkiintoista, että kaikki haluavat kivittää Martinan. Minä en ollut paikalla Levillä. Olitko sinä? Joten mistä meistä kukaan tietää mitä siellä tapahtui, ja millaista Martinan ja ESkon elämä OIKEASTI on ollut. Inhottaa täläinen yleinen lynkkaus meininki. Onneksi kaikki kommentoijat on niin niin täydellisiä, että heillä on varaa haukkua muita ihmisiä.

Upea, tasapainoinen Martina on hyökännyt Viidakon tähtöset -ohjelman kuvauksissa kanssakilpailijan kimppuun ja poistettu ohjelmasta. Numerolehti raportoi.

Seliseliseli taas tältä minäminäminä-tyypiltä. Jos pettämistä ei tapahtunut, niin olisi kannattanut oikaista aikaisemmin. Mutta ei voi kauhalla ottaa jos on lusikalla annettu. Martti-tyrkytys siirtyy Seiskasta Iltalehden kautta Hymyyn. Miksi? Koska on UMK tulossa. Siitä huolimatta tuo isokoura ei osaa laulaa pätkääkään. Autotune rules, ei jatkoon.

Kivannäköinen ja luonnollinen koira jutun kuvassa, sen sijaan rva M. on liian laitettu, hiuksetkin kamalat ja kliiniset – yliampuvaa teko-teko-tekomustaa yms.

Eritäin hyvä kontrasti on luonnollinen koira Martinalle – hyvä idea kuvaajalta, olen jopa kateellinen idean toteuttamisesta. Eri asia on taas se, onko kuva kohdetta kunnioittava. No, voihan sitä piilov*****illa mediassa näinkin.

Keitä on stefan ja saara? Vai pettikö Martina Saaraa Stefanin kanssa vai Eskoa Saaran kanssa??

Martina on julkkistyrkky, ja yrittää elää sillä, kun rahkeet eivät muuhun riitä.

Säälittävä tapaus. Uusi Tuksu kenties?

Hymy, jotain totuutta juttuihin!!!!! Ettekö voisi kysyä martilta, että valehteleeko tosiaan saara, stefu, esko ja muut paikallaolijat jotka näkevät pettämisen aivan toisin, vaiko vaan maailmanluokan uraa tekevä vaelkansa jo ajat sitten hoitanut salap..

Mieti ämmä että sulla on 2v tyttö kotona ja sä revittelet jotain valetta en pettänyt Eskoo ja Esko keksi kaiken, miten sä voit olla noin seko! Koita nyt jo päästä sen yli että sä et saa enää Eskoa ja Stefan on Saaran perässä!

Olis parempi, ettei enään yhtään juttua tosta transu-mammasta. Sais Esko tyttärensä kanssa elää ees vähän ”normaalimpaa” yh-elämää 🙂 Tsemppiä Eskolle rakkaan lapsensa kasvatukseen 🙂

EN koskaan, en ikipäivänä, koskisi naiseen, jolla on kumitissit, kumihuulet, karseat teinitatuoinnit ja paskaa aivojen tilalla :–(

Mistä ihmeen aiheesta ämmästä on tehty KOHU sanonkomämitä .Kyl kauneus on tosi kaukana tosta kiviveistoksesta.Voi olla ,et joku taas sponssaa sitä ,et se pystyy olee otsikois.toivotaan ,ettei se ole HYMY.

Voi tyhmä martta-ressu, AVIOLIITOSSA elävä EI PETÄ (vaikka tulis vähän riideltyäkin). SINÄ TODELLAKIN PETIT … TAAS 🙂

Joo ton kitalaen harjaus-session kuulin kans kun olin poron baarin puolella.

Eipä taida tuo ”uusi rakkaus” enää kovin kummoisesti kukoistaa. Mutta Martina elääkin täysin omassa mielikuvitusmaailmassaan.

puhuvat että olis ollu jotaki suussa vessassa tiiä sitte siitä kenen ja mitä

kuka oli se onnellinen toimittaja joka sai olla martinan kanssa levillä

Jännä juttu kun olen kuullut Levillä olleilta tutuiltani ihan erilaisen stoorin. Ja he eivät ole baareissa ”laulavia” närhenmunia näyttäviä ”tanssijoita”, joilla on kymmeniä tuhansia euroja ulosotossa. Ketää tässä nyt uskoisi?

Oma kommentti