Martina Aitolehti paljasti Metrolivessä jymy-yllätyksen – hyvästit julkisuudelle?

Martina Aitolehti poseeraa rohkeastiKohujulkkis Martina Aitolehti on aikeissa ryhtyä opiskelemaan sisustussuunnittelijaksi. Hän aloittaa maksulliset opinnot Sisustusakatemiassa ensi keväänä. Koulutus kestää vuoden. Asiasta kertoo Metrolive.

Martina ei kuitenkaan – ainakaan näillä näkymin – aio jättää keikkailua ja laulamista.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Martina Aitolehti

Kommentit

Ihana martina! NIin paras laulaan ja iihanaa! kkauniski! kateellisilla näyttää itsellä olevan elämä loistavasti hallussa! likeö päivät istettu jossakin kirjaston koneilla kyyläämässä hymyn makeita juoruja, ja pummimassa jossain riskakoreilla? LOL

Älkää aina vittuilko Laatikkoturpa-martille Uskonhan minäkin joulupukkiin

Vaativa on varmasti tämä koulu ja koulun jälkeen on maailma auki.

kohujulkkis missä miksi tätä sontaa jatkuvasti kuka näitä lukee

Mukavan kuulla, että Martina sai opiskelupaikan!

Onnea paljon, jaksamista ja tsemppiä kouluun!

Itsekin melko pelle eli Joonas Hytönen vuosi sitten kyllä osuvasti sanoi, ihme miten Martina joka ei ole keskinkertainenkaan laulu, tanssi, juonto tms saralla, pysyy ja pysyy vaan julkkuna Suomessa. Yleensä pitäisi jotain talenttia olla.

Tässä alkaa oleen jo Tuksukin platinaa tämän onnettoman älykääpiön rinnalla.

No, pakkohan se on julkisuudessa pysyä jos aikoo saada rahoittajan opinnoille. 🙂 Niin, että senku näkis, kun ko. neiti katoaa julkisuudesta. 🙂

Siinä se nähtiin…suomen Leidi Kakka (lue lady gaga)…laulajan ura tössäsi heti alkumetreille..ei tullut tästä laulamisestakaan mitään…kuten ei tulet tästä sisustussunnittelijan hommastakaan. Martinalla vain sattuu olemaan talenttia vailla…ei sille mitään voi.

Sehän oli sisustusakatemia.. Ei siis sijoitusakatemia!
miksi ei toi voi toimia joulupukkina?? Ei ole lahjoja 🙂

VIIKSINIEKKA!!! KIITOS KIITOS NAURUISTA,OLETTE HAUSKOJA 🙂

HUHUUUUU MARTINA ONKO KETÄÄN KOTONA??? Sä et ole kouluun menossa. Vaan kurssille. Johon ilmoittaudutaan. Johon ei pyritä. Johon jokainen pääsee. Siellä on yhä tilaa. Se kestää 6 kk. Opiskelua on 3 pvä kuukaudessa. HUHUU ONKO MARTINA KETÄÄN KOTONA????

Tuksu on ihan oikeasti Einstein jos Maraan vertaa. Kyllä Mara oikeutetusti saa kantaa kunniamainintaa Suomen turhin. säälittävin, tyhmin ja noloin julkku.
Ihan paras tuo myös, ei jätä laulamista. Se on jo sen jättänyt! Ei sillä helvata ole keikkaa kuin kaksi per kk ja nekin puoli-ilmaiskeikkoja! Levy-yhtiö ei suostu kertomaan myyntilukuja enkä ihmettele, onhan se sikanoloa kertoa miten vähän on myynyt.

Hahhaahhaaa :D! Ei jätä laulamista tai keikkailua, vaikka ketään ei kiinnosta kuunnella tai nähdä tätä pyydystä. Martti on Suomen noloin julkkis. Ja tämä on paljon, sillä Tuksukin siskoineen ja pianopalleineen on jäänyt toiseksi.

Valehtelija!!! Kurssi ja maksullinen jonne pääsee kaikki jotka hakee. paikkoja auki vielä.

Siskoni on samanlainen särö-sielu.-päältä kovakuoriainen. Tosin hänellä on vain yksi ammatti ja pysyy siinä.

Saa hyvät naurut oikeesti! Kiitos teille! Love uuu!! =)
No onhan se muuten tanssija, ”malli”, kampaaja, meikkkaaja-maskeeraaja, laulaja. Nyt koluaa vähän sisustuspuolta. No voi vittu sanon minä enkä anteeksi pyytele. Ostammeko mekin kymmenen ammattia, ja kierrellään ja kaarrellaan. Ei. mut sääliksikin käy näitä kovakuoriaisia jotka eivät hakeudu terapiaan.

viiksiniekka, ai kauheeta repppsss…!!! :)))))
tilaako se myös uudet viikset?

Ja kaiken tämän me veronmaksajat maksamme. Tämä koulu pakotie tälle viiksiniekalle, anoo opiskelijarahat ja sossu maksaa asumis ym. tarha kulut, viiksiniekka tilailee uusia ripsiä, kynsiä, hiusjuttuja ym.
Kyllä taitava turhis käyttämään KAIKKI yhteiskunnan avut. Yök.

Juuri näin, ei hän mihinkään kouluun päässyt. Vaan ILMOITTAUTUI kurssille! Naurettava muija, häpeän sen puolesta

Kolme arkipäivää kuussa opiskeluun lähiopetuspäivinä ei ole rankkaa. Joutuu varmaan jotakin hommia tekemään myös n. s. omalla ajalla. Pitää lurittaa NainDigitsiä useampaan kertaan, että saa 2 500 euron maksun maksettua. Ai että vetäytyy julkisuudesta? Eihän siitä mitään tule, pitää lapsi elättää opintojen ohessa. Tyrkytys jatkuu. Helekatti, minun siskontyttäreni meni talouskouluuun. Voisi kehaista valmistuvansa ravintolapäälliköksi…

juu, eihän toi mikään oikea koulutus ole, tosin ei se rääkyminenkään mitään oikeaa laulua ollut. molempi paha.

jos joku on täällä kiinnostunut ja maksaa sen 2500 e, sinne kurssille etsitään yhä osallistujia, ja tosiaan 6 kk kestää ja 3 pvä kk opintoja…

Hän oli junior eremenkon salarakas, siitä ilmeisesti alkoi nouseva huikaiseva julkisuus, huoh…

Nimenomaan maksulliset. Siellä voi opiskella kuka tahansa turpauuno, kunhan itse maksaa – tai joku maksaa.

Se opiskelu on samaa tasoa kun Työväenopistossa….eikä se Martina tule jaksamaan opiskella koko kurssia. Jättää ihan varmaan kesken kuten sit jää kaikki.

Martina on säälittävä luuseri ja nykyään myös todella vastenmielisen näköinen.

ei sun ”musaa” oikeesti kukaan kuuntele, tervemenoa opiskelemaan!

Minkälaisilla kaluilla hän aikoo sisustaa sen pikkuhuoneen, jonka ovella on karvalankamatto?

Taas toi akka valehtelee! Se koulu, tai siis kurssi, kestää puoli vuotta! ja sitä opiskelua on huikeat 3 päivää kuukaudessa! ja sinne pääsi JOKAINEN joka haki, eli sinne ILMOITTAUDUTTIIN! ja puhuu että ooooh hän pääsi kouluun. on se järkyttävää jos akan mielestä 3 pvää kk opinnot ovat jotenkin raskaita! ja sisustussuunnitelija et ole, on olemassa vain korkeakoulu, josta tullaan sis suunnittelijoiksi!!! sinä olet käynyt kälyisen parin kk kurssin.

Sisustussuunnittelijaksi ei kyllä valmistuta yleensä vuodessa.

muistaako joku miten martista muli tulkku?
mä en muista kertokaa

Martinalla ei ole keikkoja. Keikkakalenterissa on vain muutama hassu keikka, ja niistäkin puolet on jo peruttu, mutta niitä pidetään sinnikkäästi kalenterissa, jotta se ei olisi ihan tyhjä.

Tuo ”koulutus” on yhtä tyhjän kanssa.

Oma kommentti