Martina haukkui nyt missitoimittajan!

martina aitolehtiHymyn missiaiheista blogia kirjoittava Kalle Väistö kirjoittaa tuoreimmassa merkinnässään Martina Aitolehdestä.

Kaapo kertoo Martinan läksyttäneen häntä tanssiryhmänsä arvostelemisesta ja haukkuneen huonoista käytöstavoista.

Martinalla tähän lieneekin kompetenssia, sillä hänen ikävistä sanoistaan Miss Suomi Noora Hautakankaalle revittiin otsikoita viime viikolla.

Mitä tapahtui? Tuolta Kaapon missiblogiin:

https://hymy.fi/blogit/kaapon-kaunottaret-hymyn-missiblogi/blogi/martina-haukkui-nyt-hymyn-nettiblogistin

Teksti: Hymy

Kommentit

Martina voisi kyllä vähän miettiä mitä suustaan päästää. Ei voi olla noin äkkipikainen ja ottaa kaikkea itteensä. Ja kenel o pokkaa mennä huutelemaan muille muutamista kiloista, kun itsellä on virheellinen tatuointi mahassa (korjattu kylläkin) Miltä se näyttää sitten 8:lla kuulla raskaana? Ketä sitten nauraa?

Martinassa on enemmän mies hormooneita kun Marko Jyyströmmissä ja Jari Sillinpäässä yhteensä

”missä on mylly, on myös tie” Ei siinä tatskassa noin lukenut vaan ”Where there is a will, there is a road.” Kun piti olla, että ”Where there is a will, there is a way.” Way ei siis tässä tapauksessa tarkoita tietä vaan ehkä keinoa. Siis kun on tahtoa niin keinot löytyy. Et näin . )

Hei, onko tää Aitomalehti se jolla lukee mahassa: missä on mylly, on myös tie?? eikö se itse suunnitellut sen. miten voi olla niin tyhmä, että tatuoi itseensä ”where is mill”.

Hei, luonnollisesti yleensäkin myllylle vie myös tie… DAAAAH

Heihei. Any publicity is…
M’tina vetää kaikkia huulesta: tällä(kin) tempulla sai itsestään kehitettyä keskustelun aihetta. Ei saa arvostella häntä mutta hän on kaiken yläpuolella koska hän on persoonallinen ja tulinen. Suomeksi: ei ajattele mitä suustaan päästää. Oikeasti: turhaakinturhempi julkkis, jota ottaa pattiin kun ei oikeasti ole menestynyt missään eikä osaa edes tanssia. Kovasti valitteli kiireitään ennenjälkeen BB:n (palavereja, keikkoja ymym), mutta joka tienasi verotietojen mukaan vain vähän enemmän kuin peruspäivärahalla elävä.

Juu, käytösvinkkejähän kannattaa TODELLAKIN ottaa Ms Aitolehdeltä. Zeesus mikä pahvi! Mutta edestään löytää likka parka vielä kaikki kettuilunsa. Se kuuluisa Siperia nääs opettaa….

Oma kommentti