Musta Lammas oli yleisön suosikki. Lenni-Kalle Taipale yllätti  kaikki.

Masked Singer -voittaja Lenni-Kalle Taipale – Raakkuminen jännitti!

Masked Singer Suomen neljäs tuotantokausi sai yllätyslopun, kun kolme viimeistä hahmoa paljasti henkilöllisyytensä ja Musta-Lammas kruunattiin yleisön äänillä kauden voittajaksi viime lauantaina MTV-Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Musta-Lammas paljastui finaalissa muusikko Lenni-Kalle Taipaleeksi.
-Jännitti tulla esiin laulajana, onnellinen voittaja totesi.

Ohjelman ”etsivänelikko” Janne Kataja, Jenni Kokander, Maria Veitola sekä Christoffer Strandberg eivät aavistaneetkaan, että Mustan Lampaan sisällä piileksi Lenni-Kalle Taipale. He veikkasivat hänen olevan Kari Ketonen, Jussi 69 tai Joonas Nordman. Kaikilla loksahtivat leuat auki, kun totuus paljastui.

Voittajaksi kruunattu Taipale hehkuttaa MTV3:n tiedotteessa kokemuksen olleen vailla vertaa, unohtumaton juttu.
-Tämä oli kivointa ikinä! Oli niin kreisiä laulaa soolona käytännössä ensimmäistä kertaa. En ole studiossa laulanut koskaan, joten jännitti kyllä kovasti antaa oman raakkumisen kuulua. Iso kiitos musatuottaja Janne Huttuselle, joka tuotti mun lauluja ja sanoi juuri hyviä ja oleellisia pointteja, pianisti sanoo.

Laulamisen lisäksi lavalla kuumassa valepuvussa esiintyminen toi omat haasteensa. Taipale pelkäsi putoavansa lavalta.
-Toinen ihan uusi puoli oli pitää mikrofonia suun edessä ja larpata rokkistaraa. Ja samalla yrittää tulkita Reija Wäreen kekseliäitä koreografioita lähes mitään näkemättä kuumassa puvussa. Asussa esiintyminen olikin ohjelman teossa ehdottomasti haastavinta. Jouduin laskemaan askeleet valmiiksi, etten tipu lavalta. Lisäksi en aina ollut varma, miten päin lavalla olin. Hiki valui aivan järkyttävän paljon, pianisti naurahtaa.

Kolmannelle sijalle yleisö äänesti monipuolisen taiturin kaikilla mausteilla, eli Hodarin. Hodari esitti finaalissa aistikkaan Lady Marmelade -kappaleen, ja kauden aikana häneltä kuultiin popin lisäksi myös iskelmää ja oopperaa. Nakkisämpylän sisältä paljastui finaalissa laulaja Nelli Matula. Kaikki neljä etsivää olivat päässeet kauden aikana kuultujen vihjeiden ja äänen perusteella jäljille hänen henkilöllisyydestään.

Hopeasijan nappasi puolestaan resuinen symppis, Örkki. Örkin resuisen hahmon sisältä paljastui laulaja Tuure Boelius. Kaikki etsivät veikkasivat häntä popilmiö Antti Tuiskuksi, ja leuat loksahtivat etsivillä auki kun Örkin oikea henkilöllisyys paljastui.
Ohjelman juonsi tuoreella kaudella Ile Uusivuori ja Ohjelman MTV:lle tuotti FremantleMedia Finland.

Teksti:Hymyn toimitus
Kuvat:MTV3
Avainsanat: Lenni-Kalle Taipale, Masked Singer

Kommentit

Oma kommentti