Matti istui linnassa 18 vuotta – ei pelastanut uskonto, vaan tämä!

Marjo Sulkama-Hytönen ja Matti HytönenHuumeet ja viina tulivat Matti ”Kid” Hytösen elämään jo murrosikäisenä. Mies on nyt seitsemänkymppinen ja laskeskelee tuhlanneensa vankilassa istumiseen 18 vuotta. Tuomiot tulivat petoksista.

Kun juominen ja huumeet jäivät lopulta piirun alle kuusikymppisenä, Matti oli löytänyt tiensä hoitokotiin Liljendaliin. Hän alkoi ajaa juoppojen hoitokodin autoa ja toimitella yhteisön asioita. Lopulta Matti iski silmänsä keittiössä työskentelevään vaaleaan Marjoon, jolla oli takanaan ihmissuhdeongelmia.

Nämä kaksi särkynyttä sydäntä löysivät vihdoin toisensa, ja sillä tiellä ollaan vieläkin. Rakkaus pelasti paatuneen linnakundin. Mutta onhan näitä matteja pelastanut rakkaus jälkeenkinpäin. Vai mitä tuumitte Nykäs-Matista?

Lue Matti Kid Hytösen tarina joulukuun Hymystä.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Matti Kid Hytönen

Kommentit

Ai,mitenkähän käi yhden vaimon T:n kanssa.Taisi mennä vaimolta aika paljon rahaa…Lapsiakin on,mutta kukahan heistäkin huolehti?
Ehken kuitenkaan niin kovin jaksa hehkuttaa noita lehtien juttuja.Sory vaan.

Taitaapi nykyään korrektintinpi ilmaisu juopolle olla alkoholisti tai päihderiippuvainen.

Miksi noi linnakundit saa aina naisen? Työssäkäyvälle rehdille miehelee ei jää mitään!

Kid Hytönen lauleskeli kylläkin 70 – luvulla ja hänen virallinen vankilakertymänsä on 18 vuotta 7 kuukautta ja 22 päivää.

Tämä kaveri taisi levyttää 60-luvulla. 18 vuotta petoksista lienee liioittelua kertojalta.

Oma kommentti