Matti Nykänen katosi rahojen kanssa!

Matti NykänenRavintola Pyhäniemessä viime kuussa keikkaillut Matti Nykänen oli vähällä aiheuttaa poliisijutun käytöksellään.

Matin piti esiintyä kihniöläisessä lomakeskuksessa, mutta hän saapui paikalle humaltuneena ja myöhässä. Ongelmat eivät loppuneet tähän. Matti vaati saada keikkapalkkion etukäteen. Hänelle maksettiin 2 000 euroa, mikä oli osa keikkapalkkiosta.

Nykäselle annettiin 10 minuuttia aikaa nousta lavalle, mutta mies ei sinne koskaan ilmaantunut, vaan katosi kuljettajineen paikalta. Ravintoloitsija uhkasi Nykästä poliisilla, josta viisastuneena mies luikki takaisin keikkapaikalle vartin päästä lähdöstään.

Lue erikoisen sopan taustat joulukuun Hymystä ja ihmettele!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Matti Nykänen

Kommentit

Eihän Matti ole mikään jos ei ilolientä ole maistanut ei saa suutaan selevimpäin auki sitten millään

Täytyy sanoa että on todellakin Jyväskyläläinen. Oikein perus sellainen.

Matti on kansanmies todellinen Suomalaisuuden perikuva , kelpo juntti .

Matti politiikkaan hänestä tulisi koko kansan Presidentti !

Te ootte vaan kateellisia Matille, Matilla kävi hyvä faxi mäessä, miksei maailmalla. Olen ylpeä Jyväskyläläinen. Hyvää jatkoa Matille.

Onko näin, että tuo tollo on Suomalaisuuden johtotähti?

MITEN YLEENSÄ TÄTÄ TYYPPIÄ KEIKALLE TILATAAN?? JA KÄNNISSÄ KUN TULEE NIIN HIMAAN TAKAS. MÄ EN AINAKAAN KÄNNISESTÄ ARTISTA MAKSAS MITÄÄN. JENGI VÄHÄN TYHMIÄ.

Numero 5: meniköhän sulta nyt seiska ja hymy sekaisin, lukutaidoton kun olet ja aistihavainnotkin vinossa.

Kyllä me suomalaiset ollaan aika ”törppöjä”, kun jaksetaan ostaa lehteä joka tekee juttuja lavastamalla ko, veijarista. Toimittaja ja kaveri ryyppää rahat ja nauraa törpöille.

Olen Macce:n kanssa samaa mieltä:Matti kun aikansa vielä jatkaa tuota lotraamista niin keikat loppuu hyvin nopeasti………..ja VIIMEINEN keikka tulee nopeammin kuin Matti uskookaan.

Tarttee kyllä ihmetellä että millainen ihminen menee oikeasti katsomaan tätä veijaria? Laulamiseksi sitä esitystä ei vai sanoa. Ainut on että jos kansa meneekin katsomaan jospa Masahiiri olisi pöhnässä ja munaisi taas kerran itsensä ( Vaikka mitä väliä sillä on) Eduskunta olisi miehen seuraava paikka 🙂

Matti se vaan lotraa viinan kans edelleen. Tuntuu että se mies ei opi ikinä! Tuolla menoo keikat lopuu hyvin nopeesti…

Oma kommentti