Matti Nykänen selvinpäin: ”Mervi, en rakasta sinua!”

Matti ja MerviHymy teki Matti Nykäsestä peräti neljän sivun syvähaastattelun, jossa mies oli selvin päin! Tällaisia tilityksiä ei ole totuttu Matista näkemään!

Hymylle Matti kertoo olevansa lopullisen kyllästynyt Mervi-vaimonsa ”paskapuheisiin ja vittuiluun”. Hän aikoo jäädä Jyväskylään ensirakkautensa eli mäkihypyn pariin. Tampereelle Matti ei palaa, sillä toimeton elämä Mervin kanssa tekee kuulemma hulluksi.

-Olen ollut viimeiset kymmenen vuotta Mervin omaishoitaja! Mervi on niin laiska, ettei saa edes tehtyä aamiaista itselleen. Minä olen joutunut hoitamaan arkirutiinit ja esimerkiksi talon työt ja remontit. Minä teen kaiken ja toinen sen kun nukkuu.

-Olen myös sietänyt Mervin taholta niin paljon vittuilua, että sitä ei usko koskaan, Matti puhkuu.

Lue helmikuun Hymystä myös, miten Matti kommentoi puukotusepäilyä.

Lisää aiheesta: Matti Nykänen, oletko alkoholisti?

 

 

Teksti: Hymy
Avainsanat: Matti Nykänen, Mervi Tapola

Kommentit

Kyllä Matti raukka on kilpailu uransa jälkeen jätetty tyhjän päälle ja sitä mukaa nämä kaikki vaikeudet on alkanut. Huippu urheilijan ura on vähän hememtin raskasta ja pikkaisen heikomman puoleinen kaveri ei pysy pystyssä kun koettaa uran loppu.. Myllylässä pitkälti samaa kuin Matissa. Kaikki ne nuoruuden juhilmiset on kuitenkin jäänyt väliin kun on koko aika mennyt treenamiseen ja kilpailemiseen.. Harva sitä kuitenkaan voi väittää ettie ylpeinä oltu suomalaisia kun Matti mitaleita toi kotimaahansa.. ja oikeesti nyt kun Matti oli Slovenian veteraanien MM-kisoissa niin siellä oli lehdistöä ympäri maailman ja nr oli oikeesti kiinnostuneita Mtin suorituksesta eikä Mervin kanssa tappeluista:) ei juuri suomalaisessa lehdissä ole matin mm- reissusta puhuttu tai ei niin tietenkään kun matti ei ryypännyt ja rällännyt siellä , niin ei suomalaisia sitten enää kiinnostanutkaan.. Nyt Matti treenaa tosissaan laajavuoressa K-64 mäessä ja toivottavasti näyttää ensi viikonlopun veteraanien suomen mestaruus kisoissa ,että sitä ponkkarii sieltä vielä löytyy.. ja tosiaan Matin onni että se kaamea kiipijä iltapoika Kaitsu olisi hävinnyt hänen elämästään. (se on tämän seiska lehden luottotoimittaja) Matilla menee nyt paljon paremmin ilman Merviä ja ilman Kaitsua.. jatka Matti samaan malliin..

Kovakin pämppääjä pehmenee jossain vaiheessa. Ensin haima tai maksa sanoo poks. Sitten sokeritauti astelee kuvaan. Kupin otto jatkuu tietysti, välillä hengenlähtö saattaa olla lähellä, kun on sammunut ja tarttis piikin.
No, sokeritauti aiheuttaa kuolion jalkoihin, jossain vaiheessa. Sitten vaan pätkitään ensin varpaat, sitten nilkasta, polvesta ja sittenpä se onkin jo lähtö seuraavaksi. Kaksi tappausta olen vierestä katsonut. Kyllä ne yritti raitistua, mutta voimat ei riittäneet. Uskon että Mattikin sitä haluaisi, mutta se on helvetin kovan työn takana. Harva sieltä nousee, useimmat kulkee tuon todella ankaran tien kautta hautaan. En halua tuomita Mattia, sillä tuomion tie ei pääty koskaan. Sen sijaan, toivon tähtien sodan tapaan, OLKOON VOIMA KANSSASI!

JOO HAKKAA VAAN MATTI NI KOHTA SATTUU OMAAN JALKAAN !!!

Hallelujaa ! Matti ja uskonnon tyrkyttäjät samaa paskasakkia. Jälkimmäiset toitottaa: ”JEESUS TULEE; OLETKO VALMIS ?” ja ensinmainittu eli Masa-Hiiri hoilottaa: ”MULLA TULEE; OLETKO VALMIS ?”

Eiköhän Matti ihan omillaan pärjää kun vuostulot tais viimeverotuksessa olla muistaakseni 65 kiloa. Joka on varsin hyvin siihen nähden et harva täällä taitaa tietää mistä se raha edes tulee 😉

voi voi Matti, kun joudut tekemään kotitöitä.
Ymmärtäisin itkun, jos joudut maksamaan asumisesta, syömisestä ja kaikista hyödykkeistä siellä Mervin talossa.
Makkaramiljönääri maksaa ja Matti elelee näppärästi miljoonatalossa siivellä. Riittää, kun sanoo Seiskassa rakastavansa rouvaansa.

kokeili tuota uskontoakin. Uskonto on ihan hyvä asia mutta aiheuttaa niin paljon sotiakin ja riippuvuutta maailmassa. Parempi kun ei ole mitään riippuvuutta aiheuttavaa asiaa Matin elämässä….paitsi tietenkin mäkihyppy! Siinä avain Matin uuteen elämään!! Ylös, ulos ja lenkille Matti!!

Matin pitäisi ottaa Jumala vastaan. Uskomalla Jumalaan saa voimaa ja löytää itselleen oikean tien. Jätä, Matti, alkoholi ja mukana huono seura. Rakasta Merviä kuten olet varmasti aikanaan naimisiin mennessä hänelle luvannut. Mervi varmasti tarvitsee tukea. Ymmärrän myös, että Mattikin voi kokea Mervin tilanteen raskaana, mikä voi helposti saada turvautumaan alkoholiin. Lähestykää molemmat Jumalan sanaa, kuunnelkaa mitä se sanoo ja kätkekää opetus sydämiinni.

Normaali suominainen nukkuu vaan ja syö suklaata, ruokaa nukkuu, mies teke kaiken.. Olen huomannut. Matti on hyvä mies.

Viesti 18 taisi olla asiaa!

Mervi osti Matille Audin. Mervi antoi Matin asua 800 neliön talossaan, kylpeä porealtaassaan ja syödä Mervin rahoilla ostettua ruokaa. Kai tästä kaikesta hyvästä täytyy Matinkin jotain yhteisen talouden eteen tehdä esim. remontoida yhteistä kotia (?)

Mervillä on kertomansa mukaan sekä sokeri- että verenpainetauti, joiden vuoksi hän toivoisi Matin kanssa yhteisen arjen viettoa selvin päin.
Ja ymmärtäähän sen, että sokeritautisen vetää veteläksi, jos vastoin kaikkia hoito-ohjeita ottaa alkoholia, vielä runsaasti.

Mervi on tietääkseni kasvattanut 3 lasta aikuiseksi eikä nytkään suostu haukkumaan Mattia julkisesti. Entäs Matti?

NYKÄNEN puhuu paskaa niin että talikko heilee!! vittuako se radio suomipopissa enne joulua saatana ylisti että on niin kiva tulla aina laulu reissuilta kotiin kun mervi tekee hänelle joka kerta ihanat ilta leivät valmiiksi ja tekee munakas aamiaisen!! vittu mikä spede koko jätkä..

Ja vittuuko se sen akan kans hengaa jos se on niin laiska yms!!
Täytyy muistaa että mervi osti 100.000 markalla matin aikoinaan.
eli rupee nyt masa-hiiri nettoon vähän liksaa ja maksa velat merville ja lähe vetään!!

Kyllähän Matti taas rakastaa Merviä heti kun vaan uus seiska tai hymy ilmestyy.

Matti on alkoholisti, se on tosiasia. Matin pitää mennä hoitoon, raitistua TÄYSIN, vain täysraittius voi Matin pelastaa. ja kokonaan uusi ympäristö, joka tukisi hänen raittiuttaan. Matin pitää karistaa ympäriltään se häntä hännystelevä roskasakki

Jospa tekisin k hazardit, olisin rohkea ja harrastaisin mediakritiikkiä?

On se kumma, että media jaksaa hehkuttaa sairaan miehen rimpuilulla. Miksei anneta rauhaa ja ohjata hoitoon. Vastuullisen median pitäisi puhaltaa peli poikki ja lopettaa julkisuusrumba. Ehkä Matti pakon edessä keksisi jotain terveempää.

Ja on sekin kumma, ettei Matti ole vieläkään älynnyt lähteä.

Mutta kun en ole Hazard, jätän tuon viimeisen inhottavan ihmettelyn pois.

En halua puolustella kumpaakaan .Mutta Mattihan se taisi ,mennä rikkaan eukon luo täysihoitoon.Onhan Mervi voinu vittuunu ,tollaiseen loiseen, Joka on koko kansan pelle.Kaiken lisäksi väkivaltanen ja varmalla alitanu Merviä.

Hyvä Masa…kuntoilua ja keppanaa hallitusti…ja vittuilua muijalta ei kannata liian kauan kuunnella…pysy lujana..äläkä palaa vittuilijan hoiviin…vaik muuten puitteet siellä hyvät!!!

Voisitteko jo ystävällisesti työntää tämän ADHD Matin syvälle perseeseen. Taysin turha ukko, mutta suomen kansa hurraa ja antaa anteeksi kaiken kun on voittanut muutaman pellin palasen yli 20 vuotta sitten, hah!!!

MIksi Matti antoi jutun Hymylle? Rahaa tietenkin liikulteltiin ja paljon, mutta miksi ei Seiskaan joka on kotilehti?
SIKSI että Seiskan kanssa ois voinut mennä juopotteluksi, eikä Matilla ole siihen nyt varaa kun on lähestymiskielto päällä ja käräjät tulossa. Näyttäisi käräjillä tosi pahalta ja raskauttavalta, jos olisi tällä välin syyllistynyt lähestymiskiellon rikkomiseen jne.
Siispä pysyy erossa luottotoimittajista ym ja antaa juttujaan Hymylle.

Jotain jännää on kuitenkin ilmassa, koskapa naapurilehden ”luottotoimittaja” ei ole haaskalle iskenyt. Oisko Nykäsen todelliset kaverit viheltäneet pelin poikki? Toivotaan käännettä parempaan siis.

Jos toinen nukkuu jatkuvasti on mahdollista että kyseinen henkilö on masentunut.

viimeistään huhtikuussa Masa ja Merkka taas yhdessä.. aivan varmasti, uskallan lyödä jopa vetoa 😀

Matin naama mahtuu vielä kuvaan toisin kuin ”parempi puolisko” 😀
M.N. on koko kansan Matti, toisin kuin erään apilapuolueen kuusysi masa…

Wtf ? Ensimmäisen kerran luen Nykäsen suusta tulleita järkeviä lauseita.

Oikein Matti, palaa mäkihypyn pariin. Sinusta on vielä siihen ja olet arvostettu edelleen lajin piirissä. Jätä Mervi ja sen mukanaan tuomat sekoilut, ja ryhdistäydy. Meitä on edelleen jotka uskovat sinuun! Toivottavasti ensi vuonna veteraanien MM-kisoissa nähdään uusi treenattu Matti joka ei muille mahdollisuuksia jätä! Ponnista Matti uuteen nousuun! TSEMPPIÄ!

Noinkohan Matti alkaisi miehistymään ? Lisää raitista ilmaa ja elämää, niin asiat vielä lutviintuvat !

Jatkokertomus:
M.N. selvin päin: En rakasta sinua, Mervi
M.N. nousuhumalassa: Uusi nuori kulta kainalossa ja luottotoimittajan kanssa lustinpidossa epsanjassa…
M.N. laskuhumalassa: Rahat loppu… palaan Mervin luo…

Show must go on?

Oma kommentti