Matti saa pilven päällä huokaista, Pia voi lopulta pitää yhteisen kodin.

Matti Nykäsen velat on nyt maksettu, Pia saa pitää kotinsa – tämä ratkaisi kaiken!

Summa: 18 107,55 euroa. Maksu suoritetaan toukokuisena keskiviikkona Tampereen Hämeenkadun Osuuspankissa, pankin tiskillä. Helmikuussa 2019 kuollut Matti Nykänen on nyt velaton mies.

Hymy-lehti päätyi lopulta maksamaan Matti Nykäsen velat, jotta Pia saisi pitää kotinsa. Paljon palstatilaa saanut huutokauppahanke Matin pokaaleista jäi sikseen, mutta nyt arvokkaat palkinnot jäävät sinne minne ne kuuluvatkin, Pian ja Matin Joutsenon-kotiin.

Kodin pelastamiseksi ryhdyttiin toimeen jo kuukausia sitten. Kaikki sai alkunsa, kun Pia osallistui Nelosella nähtävään Lisää löylyä, Hjallis ja Jethro -ohjelmaan. Siinä Hjallis Harkimo meni lupaamaan toimenpiteitä Matin velkojen maksamiseksi. Suunnitelmaan kuului, että huutokauppakeisari Aki Palsanmäki huutokauppaisi Matin pokaalit sekä joitakin muita hyppyuraan kuuluneita esineitä. Hymyn otettua yhteyttä Palsanmäkeen vastaus oli tyly. Palsanmäki kieltäytyi, huutokauppakeisari perusteli kieltäytymistään koronalla.

Pia oli menettämässä kotinsa, mutta nyt niin ei käy. Lue asian kaikista vaiheista Hymyn painetusta lehdestä tai Hymyn näköislehdestä verkossa. Miksi näin lopulta tapahtui? Jutussa Hymyn päätoimittaja Mika Lahtonen vastaa tähänkin kysymykseen.

– On aivan uskomaton olo. Nyt kyllä lähti todella suuri taakka hartioilta ja voin huokaista helpotuksesta tämän asian tiimoilta. Olen niin kiitollinen Hymylle. En voi sanoin kuvailla onnen ja ilon riemua, Pia huokaa.

Teksti:Hymyn toimitus, Mika Lahtonen
Avainsanat: Aki Palsanmäki, Hjallis Harkimo, Jethro Rostedt, Matin pokaalit, Matti Nykänen, Matti Nykäsen velat, Mika Lahtonen, palkinnot, Pia Nykänen

Kommentit

Saahan niistä pokaaleista muutaman jutun vielä tehtyä.

hymy vois maksaa minunkin velat ni ulosottomies ei veis tilistä kaikkea

Seuraavaksi Otavamedia-Hymy voisi vapauttaa Perparim Tahirin pois vankilasta takuita vastaan ja tehdä syvähaastattelun tuon Albaniasta lähtöisin olevan kaverin kurimuksesta glamourin pyörteissä ajalla 2020-2021.

Seuraavasta lehdestä luemme Matti Nykäsen Pia-lesken parturikäynnistä. Kouvolassa Parturi Salon Seija lisää latvoihin muotiväriä.

Lumpeinen
Kyseessä on nyt kuitenkin Nykäsen leski, eikä hänen elämä ole ollut helppoa Matin kuoltua, kuten ei varmaan kenenkään, joka jää yksin. Loppujen lopuksi kyseessä oli pieni raha, kun miettii menetystä, kyseessä on kuitenkin Matin ja Pian yhteinen koti. Mä olen iloinen Pian puolesta, että Hymy ojensi auttavan kätensä ja Pia saa jatkaa elämäänsä ilman jatkuvia murheita.

No voi herranpieksut sentään ja nyt luetaan lehdestä jokainen karkuun päässyt pierukin tästä Nykäsen muijasta. Myös kaikkien hänen lähipiiriläisten asiat on nyt julkisia täällä sivuilla.. Pikku nuha ja katkennut kynsi saavat suuren huomion, ainakin puoli sivua lehdestä per uutinen..Olen aikaisemminkin sanonut ja totean edelleen ,että onneksi nämä muut rouva Nykäset ovat hoksanneet pitää suunsa kiinni, muuten olisi tunkua lehteen ,kun jokainen kertoisi velkojaan ja sairauksiaan jne.jne… Joillakin tuntuu olevan vielä hyviä käytös tapoja ja tarve säilyttää jonkinlainen intiimiys ympärillään…

On se kumma ettei hymy löytänyt järkevämpää hyväntekeväisyyskohdetta.

Oma kommentti