Matti Nykäsestä tulee taas isoisä!

Hymy uutisoi viime vuonna ensimmäisenä mediana siitä, että mäkisankari Matti Nykäsestä tulee isoisä. Matilla on kolme lasta, Sami, Eveliina ja Annina, joista jälkimmäinen on syntynyt aviottomasta suhteesta. Annina teki Matista ukin, mutta nyt kuuluu uusia vauvauutisia.

Hymyn saamien tietojen mukaan Matista on tulossa jälleen ukki. Kuka, mitä, missä, milloin, miten? Hymy-lehden printtiversiossa asiasta kerrotaan lähemmin.

Ovatko Matin ja hänen tyttärensä välit jo korjaantuneet? Matin tytär antoi muutama vuosi sitten Hymylle laajan haastattelun, jossa hän kertoi, ettei aio esitellä lapsiaan näiden isoisälle, eli Matille.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Matti Nykänen

Kommentit

Ketä kiinnostaa? Matti on jakanut testosteroniaan ja siementään vähintään kolmen eri naisen kanssa, eikä ole huolehtinut yhdestäkään lapsestaan . – Naiset ovat yksinään synnyttäneet ja kasvattaneet ne lapset, ilman mitään isän tukea. Onko Matti siis sankari??? Edes suomalaisten miesten mielestä? – Mielenkiinnolla odotan vastauksia esim. aiheesta, onko suomalaisella urheilusankarilla oikeus tai jopa velvollisuus toimia (esim. SIITTÄMIÄÄN lapsiaan) tai läheisiään kohtaan näin? Onko se oikein ja sankarillista. Mikä on toiminnan suhde urheiluun…

Erittäin mielelläni kuulisin mielipiteitä tästä asiasta suomalaisilta, viriileiltä, ja lisääntymiskykyisiltä kantasuomalaisilta miehiltä. miehiltä. Kiitos etukäteen!

Oma kommentti