“Matti rakasteli rajusti huivi silmillään kuin Zorro!”

Kesänovellista "Pokerinaama"“Matti keikautti hänet pois, asetti alleen ja rakasteli häntä rajusti musta huivi silmillään kuin mikäkin Zorro. Tiia kuvitteli olevansa kokematon nuori maalaistyttö, jonka makuukammariin Zorro oli yön pimeydessä tunkeutunut ja joka otti hänet ehtimättä lupaa kysyä. Hän laukesi ajatuksensa voimasta aivan liian äkkiä…”

Yllä on ote maankuulun kirjailija Päivi Alasalmen Hymylle kirjoittamasta eroottistakin eroottisemmasta kesänovellista, joka löytyy lehden kesäkuun numerosta.

Kyse on Tiiasta, uskonnonopettajasta, joka päättää etsiä elämäänsä miehen netistä. Löytyykin Matti, melkoinen uros, mutta loppuratkaisu ei olekaan aivan tyypillinen.

Päivi Alasalmi on kirjoittanut Hymylle aiemminkin. Häneltä on julkaistu jo kahdeksan romaania, novellikokoelma, matkakirja ja lasten satukirja. Lisäksi hän on kirjoittanut tv:lle, radiolle ja teatteriin.

Teksti: Hymy
Avainsanat: novelli, Päivi Alasalmi

Kommentit

Ai ei ollutkaan Vanhasen Matti tämä ja Ruususen kirjasta valikoitu pätkä. No joo, täytyy antaa abloodit otsikon keksijälle. Aika hyvin koukuttaa ja aikaan sopii.

Oma kommentti