Mattilan laulavat sisarukset: Näin hassusti kävi!

Anneli MattilaAnneli Mattila julkaisi juuri uuden levynsä – joka pokkasi heti Kuukauden levy -kunniamaininnan – ja tyttö on jo mennyt muista laulavista sisaruksistaan sujuvasti ohi.

Mattilan perheen kaunottaren menestyksestä käy osoitukseksi vaikkapa hänelle helmikuuksi myydyt keikat. Niitä on peräti kymmenen, kun perheen ”suurempi julkkis” Anne joutui tyytymään kuuteen. Isosisko-Annen keikkakadon syyksi ei käy esimerkiksi loma, sillä hän lomaili jo tammikuussa.

-Taitaa viedä pikku-Mattila koko potin, Hymylle hekotellaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Anne Mattila, Anneli Mattila

Kommentit

Ota nuista aalla alkavista siskoksista sitten selvää kuka on milloinkin kuka.Kumpi ajaa umpitunnelissa autoa ja kumpi vamppaa varatun miehen..En pidä yhdestäkään laulajana.Annella laulatetaan aivan liian matalalta meneviä biisejä,eikä sanoista meinaa saada kummankaan kohalla selvää kun niin suu auki laulavat.Liiaksi mainostettuja ovat.

Hekoltelkaa vaan, mikäs siinä. Oliko tää se rattijuoppo? Oliko sillä kakaransa kyydissä romuttaessaan sen vanhan mersun?

Anneli on kuitenkin nuorempi, Anne alkaa jo olla parhaan ajoiän ohittanu.
Ei tämä silti mikään uutinen pitäisi olla… no hymylle ehkä…

Arvoisa Hymyn toimitus. Naapurin Jaska hekotteli minulle soittavansa paikallisessa baarissa 4 kertaa viikossa. Sehän on suositumpi kuin nämä Mattilat yhdessä!

Ei se Jaska kyllä mitään rahaa niista keikoista saa. Niin hassusti siinä kävi!

Oma kommentti