Mauri Kunnaksen käsittämättömän tuottoisat bisnekset!

Mauri KunnasMaaliskuun Hymyssä on juttu viime vuoden bestseller-kirjailijoista ja heidän tuloistaan ja taloistaan. Yksi listalla olevista kirjailijoista on lapsille kirjoittava ja piirtävä Mauri Kunnas. Häneltä julkaistiin viime vuonna peräti viisi teosta joko ensi- tai uusintapainoksina.

Tuotteliaisuus näkyy myös Maurin tuloissa. Hän tienasi viimeksi suoritetussa verotuksessa huikeat 239 633 euroa. Mies omistaa myös firman nimeltä Doghill Productions. Osakeyhtiö tahkosi liikevaihtoa 639 000 euroa, mutta nyt tulee kovia lukuja: viivan alle jäi ällistyttävät puoli miljoonaa euroa!

Entä muut kirjailijat? Lue maaliskuun Hymystä kattava raportti.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Mauri Kunnas

Kommentit

mauri kunnas on nero. rakastan viiden lapsenlapsieni kanssa hänen kirjojaan ja musiikkia. wau meillä on monta hauskaa iltaa niiden kanssa.

Hienoa että elättää itsensä omalla tuotannollaan! On sen ansainnut!

mauri on omintakeinen taiteilija sekä viihdytänyt ja sivistänyt meitä pitkään. Hän on rahansa ansainnut, toisin kuin moni turhis, hypetys mukataiteilija.

Mauri on aivan mahtava!Mies on niin paljon lapsia ja miksei aikuisiakin ilahduttanut, että kyllä on rahansa ansainnut.Keski-ikäiset varmaan muistavat hulvattoman Nyrok City-sarjakuvan Suosikista ( ennen sitä Helpissä ja Introssa)Vieläkin naurattaa Nyrokin tarinat. Esim Petteri Tiiliskivi (Pelle Miljoona)ja Tantsu Känsä (Tapani Kansa)

Parempi juttu olisi ollut Hymyn käsittämättömän hyvät artikkelit!

Mut toi on kateellinen tuksulle ku tuksu on niin glamouri ja rikas ja kaunis ja tunnetuin julkkis.Toi on varmaan joku noupadi.

ja pointti oli?? ei kai toimittaja tässä väitä että olisi väärin!!!!!!!

Ja taas tätä. Onko siinä jotain pahaa että ihminen on yrittäjä ja jopa tienaa sillä elantonsa. Kaikkien pitäisi varmaan elää yhteiskunnan elättinä toimeentulotuella niin ei tulisi kukaan kateelliseksi.

Rahansa ansainnut. Tekee hauskoja kirjoja lapsille joita aikuistenkin kiva lukea lapsilleen

Kunnaksen kirjat ovat aina laadukkaita sekä kuvituksen että tarinan puolesta. Taiteilija on tienestinsä ansainnut, jos onnistuu luomaan jotain, mikä kiinnostaa ihmisiä vuodesta toiseen. Eikä niitä kirjoja ole kenenkään pakko ostaa jos ei niistä pidä.

Mauri jos kuka on rahansa ansainnut, kukaan muu ei pysty tekemään yhdelle aukeamalle yhtä paljon tapahtumaa ja tarinaa piirosten muodossa. Aina löytyy joku uus hahmo joka kurkkaa jostain. Tulee luettua ja kateltua tyttären 3v kanssa ja hihiteltyä itekki Kunnaksen tuotoksia.

Oma kommentti