Meri-Lapin poliisilta erikoinen joulutiedote – nyt oli vähän joulua mielessä

Meri-Lapin poliisin joulutiedote on laadittu tavallisuudesta poikkeavalla tavalla. Tiedotteessa on käytetty jouluista värikynää oikein urakalla.

Poliisitiedote on tehty joulupukin persoonaa apuna käyttäen. Kas näin:

”Tervolassa poliisipartio pysäytti henkilöauton myöhään torstai-iltana. Hyvä, että tarkastavat missä kunnossa siellä ajellaan. Tontut ovat kertoneet pukillekin, että jotkut ajavat jonkun ihmeen höpöheinän vaikutuksen alaisena tai saatika sitten liian monen tömpsyn jälkeen. Pukille ainakin aina on joulumieli riittänyt reen kuljettamiseen.

Tälle kuljettajalle olikin tehty tuollainen testi, joka oli näyttänyt positiivista tulosta bentsop… bentsod… nyt pitää kyllä laittaa jo silmälasit päähän. Bentsodiatsepaamille! Poliisit ovat epäilleet, että jotain vilunkia on kyseessä, joten autoon onkin tehty paikanetsintä ja sieltä on löytynyt subutexiä. Tälle miehelle joulutunnelman nostattamiseksi tuli epäily huumausainerikoksesta.”

Lisää seuraa:

”Partio on näemmä käynyt aattoyönä myös Kemissä Hepolassa tarkastamassa auton vetokoukussa olevia polkupyöriä. Siellä nuori mies on ollut joulutunnelmissa ja hän on kertonut ostaneensa polkupyörät joululahjaksi. Sehän on hienoa, kun näin ovat ihmiset anteliaita joulun aikaan. Nopeasti oli kuitenkin käynyt ilmi, että pyörät ovat ilmoitettu varastetuiksi. Niinpä tietenkin. Pitäisi antaa joulupukin hoitaa lahjojen hankkimiset.”

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: joulupukki, Kemi, Meri-Lappi, poliisi

Kommentit

Oma kommentti