Merja on Suomen kovin nimmarihai – lue, ketkä artistit tylyttävät!

Merja KoivunevaMerja Koivuneva on kerännyt 30 vuoden ajan suomalaisten artistien nimmareita. Nainen on käynyt 147 eri esiintyjän keikalla, ja lemppariartisti on ehdottomasti Charles Plogman. Hänen esiintymisensä Merja on nähnyt peräti 135 kertaa.

-Sain suosikkiändini Dingon ensimmäisen nimikirjoituksen 25.5.1985, Merja palaa urakkansa alkujuurille.

Huhtikuun Hymyssä nimmarihai avautuu mielenkiintoisesta harrastuksestaan. Aina kaikki ei kuitenkaan mene putkeen. Ylimieliset artistit nimittäin saavat Merjassa näppyjä aikaan.

-Yhteiskuvasta ovat erittäin kolkosti kieltäytyneet muun muassa Ari Klem ja Tommi Läntinen – vaikka olen ihan kiltisti odottanut vuoroani ja pyytänyt kauniisti. En enää käy ylpeiden ja epäkohteliaiden artistien keikoilla, Merja vannoo.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Ari Klem, Charles Plogman, Dingo, Merja Koivuneva, Tommi Läntinen

Kommentit

Minulla on useita kuvia, jossa poseeraamme yhdessä, joten lieneekö kysymyksessä väärinkäsitys, vai mikä? Jokatapauksessa olet aina tervetullut ja eiköhän se potrettikin saada otettua, kuten aina ennenkin?
Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta Merjalle!

Olen seurannut Ari Klemin uraa kohta 23-vuotta. Olen nähnyt hänet monet kerrat myös livenä. Minun mielestäni hän ottaa aina faninsa hyvin huomioon, ja hänellä on aina aikaa vaihtaa kuulumiset faniensa kanssa. Minun mielestäni häntä ei voi sanoa epäkohteliaaksi tai ylpeäksi artistiksi. Tässäkin asiassa on tietenkin jokaisella oma mielipiteensä. Toinen tykkää äidistä toinen tyttärestä, ja sitten joku voi tykätä molemmista. Onhan silti noilla artisteillakin joskus huonoja päiviä.

pitäisi ymmärtää ammattilaistenkin mikä on pelin henki täytyy olla ylöisön palvelija ja nöyrä mutta tälläisiä pändejä ei suomessakaan ole kovin montaa

läntiseltä se on ihan ymmärrettävää kun sillä on se downin syndrooma.

Miksi kerätä kotimaisten luuserien nimmareita, mä kerään ulkomaisten ja aina pääsee yhteisfotoon (joskus muuallekin, jos haluu ja on ulkonäköö)…oon kyllä aika nätti naikkonenkin.

Oma kommentti