Metropoli: Tämä suomalaisjulkkis perustaa oman juorulehden!

Kohuohjaaja Jussi Parviainen aikoo perustaa Suomeen sähköisen juorulehden. Nimikin on jo valmiiksi päätettynä: Juorukello. Parviaisesta tulee verkkolehden päätoimittaja.

Asia käy ilmi kaupunkilehti Metropolin Viihdekatsauksesta, jossa Parviainen kertoo suunnitelmistaan.

Parviainen kertoo julkaisevansa joka numerossa niin kutsutun ”tilttijutun”, joka herättää paljon keskustelua. Jokaisesta jutustaan mies on myös valmis lähtemään tarvittaessa vaikka käräjille, sillä tarinat ovat kuulemma tosia.

Viime aikoina Parviainen on kirjoitellut värikkäitä ”paljastusjuttuja” blogiinsa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jussi Parviainen, lehti, Juorukello, juorulehti

Kommentit

Jos sait Jussin jutuista ymmärrettävän selvyyden ,niin älä valita .Jussia lainaten : PAINU LUKEMAAN AAPISTA .Siinä ei ole ns kirjoitusvirheitä.

Salaperäisten juttujen katoamisten takana ei ole sensuuri vaan tekninen moka, mikä muuttaa jotkut jutuista näennäisesti tyhjiksi joissain selaimissa. Kun ns. tyhjiä sivuja tarkastelee lähdekoodina, niin sieltä ne tekstit pitkässä listauksessa tulevat esille! Muuten olen sitä mieltä, että Parviaisen kannattaisi alkaa käyttää oikolukuohjelmaa. Minusta esimerkiksi isolla alkukirjaimella kirjoitettu ”Presidentti” tuntuu hupaisalta, sillä ainakin minulle se tuo mieleen erään kahvimerkin. Tuntuu teksti olevan muutenkin lukihäiriöisen tekemää.

Osaahan se Jussi ainakin kirjoittaa värikkäästi ja uskaltaa kirjoittaa myös kaunistelematta asioita.

En osta jos Saana tyrkyttää paljasta ja rumaa tussuansa tämän lehden sivuille.

Mikähän on tämän ”latvakakkosen” juorulehden sisältö, oman rouvan pilden esittely vai mitä?

KYLLÄ JUSSI NÄMÄ JULKKIJUORUT TIETÄÄ. ON SEN VERRAN PITKÄÄN NIITÄ AITIOPAIKALTA KATSELLUT.

Helppokos sitä on lähteä käräjille kun on varaton eikä tarvitse maksaa oikeudenkäyntikuluja eikä sakkoja. Varsinkaan kun on syyntakeeton mt-ongelmainen.

56-vuotias julkkisohjaaja tekee valkokangasdebyyttinsä!!

Hymyn kuuluisin julkkisohjaaja teki tänä vuonna esikoisohjauksensa valkokankalle. Ööö, muistaako kukaan?

Ihan helvetin hyviä juttuja. Eiku lisää vaan paljastuksia suomen julkkiskermasta.

Tee se itse terapiakanava Jussukalle. Siinähän sitten purkaa ahdistustaan ja saa saarnata Jussin sanaa!

Taitaapa Saanaa ruveta poskista kuumottamaan…Jussi saattaa lehdessään antaa katkeria paljastuksia on/ei/ex-vaimostaan.Siihenhän se veikkauksen mukaan tulee menemään, että Juissi purkaa sydäntään.

Ei rahalla ja julkisuudella saa olla estettä typeryyksien julkituloon , vai onko joku erimieltä .Anna PALAA Jussi ja oletan , että saatat saada lisää juttuaiheita henkilöiltä , jotka ovat samaa mieltä kanssasi.

Näyttää Jussi blogi palstalle iskeneen sensuuri, kun osan 15 juorut katosivat ihmeellisesti. Jotkut tahot taisivat herätä Jussin juttuihin.
Mikähän lienee Jussin oma selitys siihen, miksi tarinaa on sivuilta kadonnut?

Jussin juorut on ihan parhaita, juuri niitä juoruja, joita muut eivät uskalla julkaista ja joiden peittelemiseksi pidetään esillä kaiken maailman Tuksuja.

omasta päästään keksii jutut mielisairaalan puolella…

Oma kommentti