Metropoli: Tukiainen mielissään leviävästä pahoinpitelyvideosta!

Kohublondi Johanna Tukiainen on kommentoinut Metropoli.net-verkkosivustolle netissä pyörivää rajua väkivaltavideota, joka on kuvattu Tukiaisten Jollaksen-kodissa Helsingissä. Videolla lähes alastomat Johanna ja hänen aviomiehensä Arto Länsman ottavat rajusti yhteen.Muutaman minuutin pätkällä Johanna ajaa Artoa ulos, vaikka tämä on ilman housuja.

Metropolin haastattelussa Johanna murtuu itkuun kuvatessaan perheväkivaltaa ja avioliittoaan. Hän syyllistää Artoa pahoinpitelystä, joskin videolla Arto ei vaimoaan lyö. Johannan mielestä on vain hyvä, että video on katsottavissa netistä, sillä se näyttää perheväkivaltaa raadollisimmillaan.

Johanna ei mainitse haastattelussa, että video on otettu siinä vaiheessa, kun Arton naama on jo raavittu verille ja hän käy valmiiksi kuumana. Niinpä klippi antaakin tilanteesta hieman väärän kuvan.

Shokkivideosta lisää.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Hullu muija ei tajua miten paljon tuo provosointi painaa oikeudessa jos video hyväksytään todisteeksi.

Kyllä se ”tappo”uhkaus oli pientä tuossa episodissa.
Kannattaisi miettiä mitä tuksu on ennen sitä tehnyt. Kaksi ulkopuolistakin joutuivat tuksua rauhoittelemaan.
Haukkuipa vielä äitinsäkin videolla.
Kovasti kyllä yritti provosoida Artoa lyömään,luunpa ,että se oli myös tarkoitus.
Tällä keraa ampui itseään nilkkaan,ja näytti sen todellisuuden itsestään ja väkivaltaisuudestaan.
Näkihän se sokeakin kumpi se väkivaltainen tuossa videolla oli.

Arto viaton kyllä!

Suohirviö repi, raastoi naaman verille, riisui alastomaksi, riisti viimeisetkin itsekunnioituksen rippeet miehestä.. tossa tilanteessa mä tapan sut kohta on täysin ymmärrettävää, jopa lievästi sanottu. Artosta ei ole vastusta 150kg suomammalle.

Miksi muuten kokoajan tunkki vaatii poistettavaksi seiskassa olevan kuva, jossa nähdään arton veriset kasvot, jotka tuloksena ennen videota kuvatusta episodista??

Lyöminen ei ole koskaan sallittua, mutta kyllä Johanna itse provosoi tilannetta, kun yrittää toisen ilman vaatteita ajaa pihalle. Ei tule sympatia pisteitä Johannalle tän videon perusteella.

Ainahan riitaan ainakin kaksi tarvitaan,mutta kyllä tossa videolla(tappelu)toi Tuksu on kyllä todella se joka jyrää toisen.Hiukan on kyllä peloittavan näkönen,liekö jossain pameissa??

Tunkki on puolta painavampi ja isompi kuin artsi. Mä luulen että artsi siinä on ottavampi puoli

Arto esitti tappouhkauksen kyseisellä videolla! Mitähän mieltä poliisi on siitä…

Arto: ”niin joojoojoo.. ei haista ny vittu. mä tapan sut kohta”

Eikö tässä maassa tapahdu mitään oikeasti kiinnostavaa?

Artohan se uhkas poliisit siinä soittaa ja tunkki huutaa ei!Jos muijaa hutkittas ni tuskin poliiseja välttelis.ja selvää pässinlihaa oli video!Tunkki se on väivaltanen ja toivottavasti marraskuun käräjät vihdoin hämeenlinnaan lähettää.

Itke tuksu itke, joskus se pää tulee vetävän käteen, miettikääpä sitä.

Turha selitellä, nyt Hylkiölle kävi lopullinen kämmi.

Videolla Hylkiö on juuri raadellut Artsin naaman haavoille, ja itse repii unestaan herännyttä miesraukkaa eestaas. Molemmat lähes alastomana.

Tuksu on olevinaan niin uskovainen mutta huutaa rumasti äidilleen videolla. Kunnioita vanhempiasi, sanoo raamattu.

Tuksu kuvittelee tuon videon olevan todiste Arton väkivaltaisuudesta, vaikka videolla Tuksu itse yrittää tehdä mitä vain että Arto löisi, ja silti Arto ei lyö. Kaksi muuta videon henkilöä rauhoittelevat koko ajan nimen omaan Tuksua.

Oma kommentti