Metropoli: Tukiainen teki rikosilmoituksen lehdestä – erikoinen syy!

Johanna TukiainenJohanna Tukiainen on tehnyt poliisille tutkintapyynnön Metropoli.net-verkkosivustosta, jota julkaisee kaupunkilehti Metropoli. Tukiaisen mukaan Metropolin sivuilla on esitetty hänestä luvattomasti kuvattua materiaalia. Kyse on Tukiaisen ja hänen ex-miehensä rajusta riitavideosta, joka ilmestyi nettiin joitakin viikkoja sitten.

Metropolin mukaan videon on kuvannut joku Tukiaisen tuttavista laittaen sen verkkoon omille sivuilleen. Metropoli vain linkitti uutisensa kyseiseen videoklippiin.

Tukiainen on uhonnut myös rikosilmoituksella Hymyä kohtaan. Johanna, joka on hälventänyt yksityisyydensuojaansa oma-aloitteisesti kenties jopa historiallisin mittasuhtein suomalaisessa viihdemediassa, onkin tullut siihen tulokseen, että hänen kunniaansa loukataan, kun viihdemedia häneltä kysymättä uutisoi rikollisiakin teitä astelevan glamourtanssijan elämästä. Tukiaisen kanneyrityksillä ei siten olekaan menestymismahdollisuuksia.

Lähde: Metropoli

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Metropoli.net

Kommentit

tuhnu-pullukkainen ei kadu mitään, eikä koskaan ole tehnyt väärin HAAAAA! Kummallista, kun kuitenkin käräjiltä ropsahtelee tuomioita milloin rattijuopumisista, milloin pahoinpitelyistä kunnianloukkausten kera.

”Narsisti pitää itseään muita parempana ja syyttää toisia ihmisiä ongelmistaan. Hänellä ei ole kykyä empatiaan, eikä hän häpeä tekojaan. Narsistin omatunto ei kolkuta, vaan hän pystyy kääntämään kaikki asiat päälaelleen ja saa ihmiset uskomaan, että vika on aina muissa.” (Iltalehti 2.1.2012). Kuka tulee mieleen?

”Itsekin joudun syomaan rauhoittavia laakkeita miesten takia, mutta muuten olen lopettanut kaikki laakkeet.”
Tunkku Seiskan blogissaan kun hän vertaili sisarensa ja omaa tilannettaan. Aina yhtä selkeitä ilmaisuja. Käyttääkö hän lääkkeitä vai ei? Muut ovat aina syyllisiä tapahtui mitä tahansa. Miksi Tunkku julkaisee itsestään ikivanhoja kuviaan? Eikö hän kestä nähdä totuutta? Hoikkuus ja kauneus ovat kadonneet.

Turha on tuon rikollisen vinkua,kun on itse antanut luvan laittaa nettiin,mutta kun on niin tyhmä,että ei tajua,että on itse syyllinen tuomioihinsa.Julkisuuteen joutuu ei pyritä mitä Tunksi ei vain tajua.

Joskos tunkeroinen on ”lukenut/kuullut”, että jenkeissä on muotia käräjöidä ihan mistä vaan…. Suomessa toi touhu vaan työllistää turhaan tuomioistuntoa.

Allah666 (vierailija), 1.1.2012 klo 03.49

Aito elävä puhuva lehmä nimeltä tuksu

Jos mitenkään viittisit olla haukkumatta lehmiä, nekin on söpömpiä kuin Tunkiainen.

Tuksu haluaa julkisuutta, mutta vain prinsessajulkisuutta. Miksei käyttäydy kunnolla ja laihduta, miksi syyttää muita omasta riehunnastaan ja isosta mahastaan?

Tuksu varmaan nostanut syytteet myös ystäviään kohtaan kun levittäneet niitä videoita? Hänhän nimenomaan itse halusi että videot tulevat julkisuuteen, että Suomen kansa näkisi miten väkivaltainen Arto muka on! Mutta kun asiat eivät menneetkään neidin haluamalla tavalla (eli kaikki huomasivatkin että Tuksu itse on se hullu ja väkivaltainen), niin sitten alkaa itkupotkuparku 😀 😀 Viime vuoden turhin julkkis, ja ihan varmasti tämänkin. Haluaa keinolla millä hyvänsä päästä lööppeihin, mikä todella säälittävää! Sitten hän väittää, ja vieläpä ihan tosissaan että ihmiset ovat hänelle kateellisia 😀

Tunkki on tuonut koko elämänsä julkisuuteen ja nyt hän kuvittelee saavansa lisätuloja ”haastamalla lehtiä oikeuteen.”
Odotamme kiinnostuneena oikeuden päätöstä. 🙂 Nainen tekisi viisaasti jos hän muuttaisi Mongoliaan ja pysyisi siellä hiljaa seuraavat 50 vuotta.

Luulisi että poliisilla ja syyttäjillä olisi paljon parempaakin tekemistä, kuin selvitellä näitä Tukiaisten, Kurhisten, Parviaisten ja muiden turhakkeiden tekemiä rikosilmoituksia.

Kyseinen tappelu videoclippi on mitä Ilmeisimmin SALAA kuvattu. Julkaisuluvasta sulla on vain toisenkäden tieota, etä mölyä silä mallilla.

Tuksun ja Superluuserin(nk ”henkivartija”) kovisteluvideo taas pitäisi viedä suoraan poliisille ja Arsin pitäisi nostaa kanne uhkailusta ja vapaudenriistosta; siinähän on selvää todistusaineistoa.

Kyseessä oleva video ei ole mitenkään salaa kuvattu,Tuksu on ihan itse antanut siihen luvan,tästä on todisteena Tuksun omat kommentit,jotka on talletettu fb:sta.Mikäli tuo on salaa kuvattu,sitä on myös taannoin Tuksun ja ”henkivartijan”tekemä vierailu ex-miehen silloiseen asuntoon,jossa arvon ex-rva kävi peräämässä mm.avaimiaan.Muista kuvista ja videoista,jotka eivät näytä miellyttävän ex-rouvaa on ihan turha kitistä,itse teki tuotanto-yhtiön kanssa sopimuksen kuvaamisesta.Se,että ex-rva ei satu olemaan kuvissa mitenkään edullisessa valossa,on omaa syytään.Harvoin kännissä övertelystä on seurannut mitään upeita kuvia

Paparazzi -kuvaus ja kuvien levitys nojaa periaatteeseen, että julkisella paikalla kuvattua kuvamateriaalia saa vapaasti levittää mitä väyliä pitkin tahansa. Ja näinhän se onkin: Jos tappelee juhannusjuhlilla ja saa siskonsa käärityksi mattoon ansaitsee tästä hyvästä saada kuvansa lehteen, jos hilluu suolasta ja viinasta pulleana lasten leikkipuistossa vieden sinne vielä kaupungin järjestyssääntöjen vastaisesti koirankin, niin ansaitsee saada kuvansa lehteen. Niinkuin sanotaan: ”Oma häpee”.

Mitäs menit julkisuuteen. Sitä saa mitä tilaa. Karman laki pätee myös sinuun!!!

Itseasiassa -kenestäkään ei saa julkaista kuvaa ilman lupaa. Että kanne kantaa toimittajiin sekä ns.”ystävään” asti. Hyvä Johanna jos alat päästä jaloillesi!

Mielestäni Hymyt, Seiskat, Metropolit, ym. laatulehdet pitäisi haastaa oikeuteen mieltä järkyttävien kuvien levittämisestä. Tällä tarkoitan kuvia Tuksusta.

Sen verran Tuksun tutkintapyynnössä on perää, että aika huoletta roskalehdet linkittävät myös tekijänoikeudeltaan epämääräistä materiaalia sivuilleen, ja käyttävät sitä omassa bisneksessään. Pitäisikö aloittaa Hymyn sisällön kopiointi omalle roskasivustolle?

Tyttöparka, kaikkea joutuu kärsimään. Johan olis aika korjata väärät huhut.

idiootti akka ei voi muuta sanoa

Kaiken maailman paskoja se maa päällään kantaa! Pitäis silloin ajatella ennenkuin hypää tuohon julkisuuden valokeilaan, että kaikki, niin hyvät kuin pahat teot tulee ilmi!

Oma kommentti