Mikä teinikammotus sinusta on tullut, Nightwish-Anette?

Nightwish-yhtyeen nykyinen solisti Anette Olzon kirjoittaa blogissaan ottaneensa uuden kulmalävistyksen edellisen rinnalle. Helou päivää! Olzon on lähes nelikymppinen kahden lapsen äiti eikä hänen mauttomuudellensa tunnu löytyvän rajaa. Muutama kesä takaperin tämä rokkimamma nähtiin festarilavoilla kukkamekko ja mummosaapikkaat vermeinään.

Nähtävästi ruotsalaislaulajattareen on iskenyt jonkinlainen teinivillitys, sillä kulmakorut ovat lähinnä puolet nuorempien juttu. Saa nähdä mitä matamin henkilökohtainen stylisti ja varsinkin bändin pojat tähän sanovat.

Tsekkaa tämä järkytys:

http://3.bp.blogspot.com/_93IuP2jawcc/TPQa_TcHg7I/AAAAAAAACmk/zu4Y8a7Xe9U/s1600/20101129443.jpg

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Anette Olzon, Nightwish

Kommentit

Sen jälkeen kun tarja lähti kyseisestä yhtyeestä romahti taso totaalisesti

Ainahan se on teini ollut, korsetit ja spagettiolkaintopit ja minifarkkuhameet. YÖK. ei todellakaan mauttomuudella rajaa. hyi s**tana

kuvasta päätellen anette on suomalaistunut erinomaisesti.

No mites sitten joku Wilma Schlizewski? Onhan silläkin vaikka mitä koristeita kehossaan ja on vielä vanhempikin. Että saa kai sitä tehdä omalla kehollaan mitä haluaa.

Aika mauttomalta näyttää tuon ikäiseksi. Muutenkin koko bändin taso on romahtanut.

Mitä helvettiä se hymyn toimittajalle kuuluu, tai kellekkään muullekkaan, mitä tuo neito kropallaan tekee. Hävettävämpää on tää hymyn juttujen taso.

Kirjoittaja vois ottaa silmän käteen ja lukea uudelleen. Eipä näytä luetun ymmärtäminen olevan oikein iskussa. Anettella on ollut kaksi kulmalävistystä jo vaikka kuinka kauan. Vuosia siis. Sattui vaan löytämään uuden korun ja otatti samalla uuden lävistyksen korvaan. Taukki.

Aika nuoren nakoinen ikaisekseen, ei ees pahemmin silmaryppyja. Joillain reilut parikymppisillakin niita on enempi. Eipa silti, on aika junttia laittaa tuollainen kuva itsestaan esille. Ei osaa imagoaan hoitaa oikein taa nainen.

Muija on oikeesti 50 ja tommosia pentujen juttuja. Tuota se on kun otetaan rokkibändin laulajaksi joku täysi mummo.

Tuommoiset lävistykset näyttävät kyllä hirveiltä naisilla (kuten miehilläkin) missä päin kehoa tahansa. AInoastaan korvakorut on ok (no korvat harvemmin kenelläkään ovat ne kauniimmat osat) mutta muuten järkevät ihmiset jättävät lävistykset kehostaan rauhaan.

Hmmmm, Tuomashan näyttää ihan kalamieheltä eikä rokkistaralta joten ei toi toinen kulmarengas huononna ainakaan bändin mainetta tai stailia!!

Tuomaksen olisi tullut jo aikoja sitten puuttua stailaukseen.

Surullista mutta Nightwishin liikevaihdosta on miljoonia kuihtunut tämän naisen takia

Oma kommentti