Mikä unohtui, Alexander!

Alexander StubbMusta vika-Audi tunki väkisin liikkuvaan autojonoon Helsingin Espalla – vilkuttamatta.

Sitten se pysähtyi, jälleen ilman vilkkua.

-Autosta nousi ulkoministeri Alexander Stubb. Suosittelisin autokoulun käymistä kuljettajalle, närkästynyt kanssa-autoilija viestittää Hymylle.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Alwexander Stubb

Kommentit

voi kun köyhää nyt harmittaa…voivoi. olkaamme ylpeitä alexin kaltaisesta kosmopoliitista ja sivistyneestä ulkoministeristä.

t. jaakko

Antakaa kokoomukset sotkujen olla je keskittykää siihen miten paljon SAK on syytänyt rahaa SDP:lle! Moni joka ei kannata SDP:tä pakotetaan työpaikalla kuulumaan SAK:n ja jäsenmaksulla pakostikin tukee vasemmistopuoluetta tai puolueita. Miksi tästä ei huudella?!!!

Voih, Aleksander ei vilkuttanut, mutta jos se ei nähnyt ketään tuttua kenelle vilkuttaa?

Ainakun kokoomus on ongelmissa jostain syystä rupeaa kanvervasta tulemaan näitä juttuja. Homma toimii samalla tyylillä kuin jenkkilässä bushin aikaan, ainakun oli sisäpoliittisia ongelmia tuli mysteerinen viesti osama bin ladenilta ja kaikki huomio kiinnittyi häneen.

Kanverva on muutenkin mielenkiintoinen tapaus niin kauan kun hän ei sotkeudu lapsipornoon ja eläimiin niin mies selviää aina ongelmista eli aika täydellinen sylkykuppi.

Muutenkin lehtien uutisoinnissa esitetään nykyään kokoomuksen ja vihreiden asiat positiivisessä valossa ja keskusta ja sdp haukutaan pystyyn samoista asioista ja ei ainoastaan politiikan perusteella vaan hyökätään myös edustajien kimppuun henkilökohtaisella tasolla esim ulkonäkö/luonteenpiirteet etc. eli kyllä tuo puoluesidonnaisuus paistaa läpi aika räikeästi nykyään eri medioissa.

Näin se porvari porskuttaa ja köyhää kyykyttää.

Joo, Hymy on kokoomuksen äänenkannattaja numero 1. Siksi se varmaan paljasti aikoinaan Kanervan viestitkin ja aiheutti sen eron.
Suosittelen palaamista sairaalaan.

Semmosia ne nämä kokoomuslaiset ovat köyhät kyykkyyn ja paremmalla edelle. Voisi hymy tehdä jotain hyödyllistä ja kaivella kaiken sonnan näistä kokoomuksen kansanedustajista vai onko hymyn ”toimittajat” myös sidoksissa kokoomukseen niinkuin nämä valtalehtien toimittajat.

Oma kommentti