Mikael Gabrielin yllättävä lapsuustausta – on myös mukana ompeluyrityksessä

Mikael Gabriel on saavuttanut musiikillaan Suomessa lähes kaiken mahdollisen ja etenkin hänen albuminsa Versus, Ääripäät ja Elonmerkki ovat menestyneet hienosti.

Mikael Gabrielin suosio jatkuu, hän tienaa mukavasti, asuu ylellisesti Espoossa ja sai hiljattain lapsen norjalaisen Playboy-mallin Triana Iglesiasin kanssa. Niinpä onkin vaikeaa ellei mahdotonta kuvitella, että hänellä olisi yhtään mitään yhteistä pienen ja syrjäisen etelävirolaisen kaupungin kanssa.

Totta kuitenkin on, että hän on viettänyt Võrussa useita kesiä, ja viihtynyt siellä aina erinomaisesti. Linkki Mikael Gabrielin ja pikkuruisen Võrun välillä on hänen äitinsä Liidia Sohlman, joka on Võrusta kotoisin. Hän pyörittää ompelimoa, ja Mikael on siinä varajäsenen ominaisuudessa mukana.

Hymyn painetun lehden jutussa kerrotaan myös Mikaelin äidistä, joka osti Võrusta asunnon itsensä ja myös Mikaelin käyttöön, ja siihen liittyvästä tapauksesta, joka johti sikäläiseen mediahuomioon.

Asuntokaupassa oli mennyt pieleen aivan kaikki ja Liidian mielestä myös kaupunginhallinto oli ollut siihen syyllinen. Asunto oli ollut asumiskelvoton. Asiasta käytiin vuosia oikeutta.

Teksti:Hymyn toimitus, Sami Lotila
Avainsanat: Viro, Mikael Gabriel

Kommentit

Oma kommentti