© Kari Pekonen

Miksi Anssi Kukkonen nälvii koko ajan Tapio Suomista – tällä kertaa veetuilu oli tätä!

Yli kahdeksankymppinen selostajalegenda Anssi Kukkonen on hyvissä voimissa. Hän on sitä myös naljailun suhteen. Sanansäilä viuhuu Facebookissa, ja kohteena on aiemminkin ollut mielenterveysongelmista kärsinyt ja potkut Yleltä saanut kollega Tapio Suominen.

”Reilu-Anssi” on esimerkiksi viime vuonna, kun Tapio palasi sairaslomalta ruutuun saaden kehuja, lannistanut miestä seuraavalla kommentilla:

-Eihän tuo niin ihmeellistä ole. Muut tekevät jutut, parhaassa tapauksessa juontoja myöten. Ei muuta kuin sisälukutaitoa.

Tapio totesi Kukkosen murahduksia ihmetteleville, että Anssilla näyttää olevan vaikeuksia sopeutua siihen, että hän oikeasti osaa työnsä.

-Ja palasin ehjänä takaisin, Tapio tiivisti.

Murahtelut ovat Kukkosen suunnalta jatkuneet. Kun Tapio Suomisesta puuhataan nyt elämäkertaa, astuu takavasemmalta esiin Kukkonen, jälleen happamana kuin kettu pihlajamarjapuun alla:

-Kovin nuorena tulee elämäkerta, Kukkonen kuuluttaa Tapion seinällä. Hän tosin kirjoittaa sanan väärin. Toimittajalle tiedoksi, että se on elämäkerta, ei elämänkerta.

Muuan Tapion seinällä kysyy, että onko Kukkoselta ilmestynyt elämäkertaa. Tähän Kukkonen paukauttaa:

-Ei ole ja tuskin tuleekaan, julkisuuden kipeyttä puuttuu.

Tapio Suominen tyytyy toivottamaan veetuilijalleen mukavaa uutta vuotta.

Teksti:JT Tuomela
Avainsanat: Tapio Suominen, Anssi Kukkonen

Kommentit

Ja niin tyylikäs kun Kukkosen oma lähtö YLEstä oli. Sitten kitisi kun ei saanut kutsua johonkin kesteihin. Sama kun työpaikkansa ryypännyt timpuri itkisi ettei kutsuttu harjannostajaisiin.

Oma kommentti