”Miksi hajotit puhelimeni, Esko?”

Esko EerikäinenLappeenrannassa esiintyi toukokuun puolivälissä Hunks-tanssiryhmä, mukana myös tosi-tv-sarjastaan tuttu Esko Eerikäinen. Keikalta löysi itsensä myös 19-vuotias Janni. Eskon ja Jannin kohtaamisen tuloksena ei kuitenkaan ollut särkynyt sydän vaan puhelin.

Mitä tapahtui? –Kämppis raahasi minut Hunksien keikalle, en olisi muuten mennyt. Kivahan heitä oli katsoa, vaikka baarissa tykkään yleensä tanssia itse.

Keikan jälkeen Esko tuli juttelemaan Jannin ja hänen seurueensa kanssa. Kiihkeät fanit seurasivat Eskoa, ja Janni päätti livetä paikalta sivummalle. Myöhemmin tiet kohtasivat yökerhossa uudelleen ja nyt Jannia jo pyydettiin Hunksien takahuoneeseen, jossa oli tarjolla kuulemma alkoholia.

-Esko oli koko ajan ylimielinen. En oikein jaksanut jutella hänen kanssaan ja kyselin muilta Hunkseilta, onko hän aina noin ylimielinen. Muut pojat olivat sen sijaan niin kivoja, että lähdimme jatkoille heidän hotelliinsa. Pojilla ei ollut taka-ajatuksia.

Hotellin hississä Janni törmäsi Eerikäiseen, joka pyysi tyttöä huoneeseensa. Janni luuli, että Esko haluaa pyytää anteeksi huonoa käytöstään. Hotellihuoneessa kaikki ei mennyt niin kuin piti.

–Oli pimeää. Eskon mielestä oli varmaan hauska vitsi vetää mekkoani pois sillä verukkeella, että olisi havainnut, onko minulla mikrofoni piilotettuna.

Janni pakeni vauhdilla ja huomasi, että puhelin oli jäänyt matkasta. Muut Hunks-pojat olivat tulleet käytävälle seuraamaan näytelmää ja yrittivät rauhoitella tyttöä. Janni yritti turhaan saada puhelintaan takaisin Eskon huoneesta.

–Kun sitten menin seuraavana aamuna hotellilta hakemaan puhelinta, respa ojensi sen hajonneena. Se oli heitetty pihalle ikkunasta.

Eskolle Jannilla ei ole lämpimiä terveisiä lähetettäväksi. Hän arvelee, ettei Esko oikein pitänyt siitä, ettei hän ollut Hunks-miehestä kiinnostunut.

Lue koko selkkaus heinäkuun Hymystä.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Esko Eerikäinen, Hunks

Kommentit

Eskontulevavaimo
Menet kyllä jo vähän liian pitkälle tuon esko jutun kanssa uskon tähän tyttöön kyllä.Hankkisit apua jos sinun mielestäsi esko on niin hieno mies. Minä en ainakaan piirittäisi miestä jolla on niin paljon ikäeroa sinun kanssa ja seurustelee.
Nähdään
T. Järkeä päässä.

Esko on filmaattinen ja fiksu mies eikä ikinä tekisi tuollaista,en usko silmiäni tommoisesta kirjoittelusta!

P.s kukaan normaali ihminen ei tälläistä voisi edes uskoa noin fiksusta miehestä,nuo julkisuuden kipeät tytöt vain yrittävät tahallaan puhua paskaa hyvästä miehestä ja muut osallistuvat huh huh lopettakaa jo eskon haukkuminen.

Miksi uskotte tälläistä paskaa? perhanan ttyttö halusi vaan julkisuutta esko ei IKINÄ TEKISI TUOLLAISTA <3

siis sen tytön on ihan turhaa mussuttaa mitään. kun vapaaehtoisesti lähtee miehen matkaan, yöllä, sen hotellihuoneeseen – niin haloo!! ”luulin että Esko haluaa pyytää anteeksi aikaisempaa käytöstään..” – mitä v**tua?? tolle nyt hiiretkin nauraa!!

Esko otti blogissaan puheeksi vaan ”puhelintytön” julkisuuden perässä juoksun. Ei tämä tyttö julkisuuden perässä juokse, vaan ilmaisen rahan. Kenellepä ei ilmainen raha kelpaisi, kyllä minulle ainakin! Miksei hän vastannut Jannin kysymykseen ”Miksi hajotit puhelimeni, Esko?” tai miksei hän ottanut puheeksi yrittämistä mekon riisumisesta? Hohhoijaa, koska Esko on pelkuri. Ottais vastuun teoistaan!

Mitä vittua luuseria puolustatte,luuletteko että mies saatehä naiselle mitä tahansa,jatsaria se kaveri kaipaa tunnin jatsari hummppaa,eti kunnon aikuinen nainen eikämitään pikku pimuaja johansulle nauraa aidanseipäätkin

Uus wannabe tukiainen.
käyhän se tälläkin tavalla, että päästään julkisuuteen 🙂

juupajuu… usko ken uskoo. taas tällänen uss tukiainen, tehdään mitä tahansa julkisuuden eteen ja osallistutaan kaiken maailman miss tyrkkykilpailuihin. mielestäni esko on antanut itsestään hyvän kuvan julkisuuteen, sitä eivät tollaset tuulesta temmatut jutut pysty pilaan.. ja toisekseen, hymyhän ei tunnetusti tarkista taustoja ennen jutun painamista.. niitä selvitellään sit taas oikeudes…

Esko ei ole kommentoinut. Olisiko jutussa perää, kun koittaa painaa unholaan. Yleensä on välittömästi raportoinut oman näkemyksensä.

Isokin juttu olevinaan? Tuon tapaisia iltoja on varmasti joka nuorella. Kirjoittaisivat jotain mitä TOSISSAAN voisi kauhistella.

Voi hellanlettas sentään kun on lainaksi ostettu puhelin rikki mennyt kun Esko ei olekaan niin idiootti mitä luulet. 19.v likka ja 40-kymppisen kanssa. Puumako olet????

Voi myös kysyä kuka järkevä tyttö pyörii tuon porukan mukana???

Esko tosi-tv ja blogijulkkis, kainalossa milloin mikäkin missi. Tottunut siihen, että saa tasokasta naisseuraa. Tuolla taustalla jonkun tavismisun pitäisi olla helppo nakki; ei kun mikki esiin ja tyttö laulamaan. Pakit tulivat täysin puun takaa. Ei ihme, että kännykkä lensi pihalle, eihän sitä julkkis alennu respaan kantamaan. 😉

Eivät kaikki välttämättä halua julkisuutta. Oletteko huomanneet vinkkien muhevat rahapalkkiot..

Eskos ei oo muuta miinusta kun on esillä julkisuudessa VÄÄRÄSSÄ VALTIOSSA Mikä sisältää vain kateellisten paskanjauhantaa eli SUOMIFINLANDIASSA Joka ei siedä kuin jotain perseennuolioita ja kyräileviä sekä vahingoniloisia toimittajia Eiköhän sen entisel lehmänpaskakasal oo jotain kytköksii tähänki uutispommiin

Siis oikeesti?! Uskotteko ton 19 wee tyrkky tytön juttuja?! Se ei muuta haluu kun päästä lehtiin! Öklö muija!

ihana aamupaskallakäynti 12 pruiks,kävikös esko jo aamupaskalla,ei,kun on perseaukeinen

Esko peskele ei noi oot sentään lapsen isä ja julkis Kyl sun pitäis tajuta miten hommat hoidellaan Hävettää sun puolesta ihan saakelisti et oot tommoinen ei kiva vaik sul on pepa auki ja kynnet lakattu yritä olla mies kun nää jutut menee sinne sun toiseen synnynmaahasi ja siellä porukat on aiaiaiaka ihmeissään mitä se meidän Esko oikeen touhuu toisella puolella maapalloo eli ole aina kohtelias naisille sillä pärjää pitkälle näin se vaan on 🙂

Esko yrittää epätoivoisesti saada naista itselleen. Mutta kun on säälittävä persaukinen luuseri, jolle on pissi noussut päähän niin yritykseksi jää!Esko ja Martina sopi niin hyvin toisilleen: Molemmat itserakkaita ja ylimielisiä, eivätkä osaa käyttäytyä.

tyypillistä Hymyä!!!Kaikki jutut julkastaan mitä hiukankin irti saadaan ja jotkut julkisuuden kipeät ihmiset kehittelee!!Hymy on TÖRKYLEHTI!!!Seiskaakin pahempi!!

urpot voi mennä imee hunksin persettä sitä hän te haluutte,eskon nimittäin.

Esko on 40v, voisi olla hyvin tän plikan ISÄ. Kiva…
Tuo oli ihan paras, ei taka-ajatuksia. Eeeei, ne pojat vaan haluaa puhua päivän polttavista asioista ja ehkä keittää kupposet teetä…

Hei haloo?! Tässä koko jutussa on vaan yhen naikkosen tarina ja ihmettelen vaan et miks juuri hymylle antanut nää tiedot?
Vastaus: juttu taatusti gimman oma satutuokio-tarina ja toisekseen se kertoo jo aika paljo mikä nainen kyseessä että edes VIITSII medialle kertoilla tollasta! Tyrkky mikä tyrkky ja taatusti luuli helppo nakki kun huoneeseen meni.Tollaisia nykyajan naiset on = sluts!

Ei saanut Esko piparii … ja kuka nyt sen aitolehmän jämiä haluaiskaan!!

Esko halusi vain tsekata mekon alaisen mikrofonitilanteen. Tuskin mitään muuta oli mielessä.

vai tyrkky,ite sen tossueerikäinen sen naisen huoneeseen pyys,käytöstavat on jätkällä hakusessa ,jos luulee että heti sulle pillua annetaan

ei tarvii sit juttuu hymystä enää lukeekaan kun tossahan se oli kokonaan kirjoitettuna

joskus nuorempana kollina kysyin Eskolta tupakkiini tulta ja vastaukseksi sain vain ylimielistä vittuilua… rento ku rautakanki…

nuorimmat suostuu kaikkeen mitä vanha likainen herrasmies haluu.

Siks se lopetti dokaamisen! Hirvee morkkis ko asiasta!! 🙂

Eskolla taitaa olla ongelmia vähän muidenkin kuin pysäköinninvalvojien kanssa.

Pienen tyttären isänä luulisi, että omaa hieman toisenlaisen asenteen mitä tulee vanhoihin setiin, jotka ahdistelevat nuoria tyttöjä.

En usko että oli pojilla taka-ajatuksia. Varmaan olisivat juoneet kupit kahvia ja jutellut politiikasta.

Taas joku tyrkky friidu joka tekee mitä tahansa ja myy itseään jotta pääsis lehtiin.
Hyu helvetti näitä naisia!
En tuollaiseen koskisi kepilläkään.

Kun naisella on tyyliä ja oman arvon tunnetta EI tällaisilla jutuilla juokse juorulehtien syliin.
Tyhmä naikkonen, ei voi muuta sanoo!

”Pojilla ei ollut taka-ajatuksia.” Ei helvetti, kuinka naiiveja akat voi olla… 😀

ahahahahahaha! Kyllä kotkat on tyhmiä. Tollasten idioottien kans menee johonkin

Oma kommentti