Miksi twiittaat lontooksi, Vappu?

pimiäTanssii tähtien kanssa -juontaja Vappu Pimiä on niitä julkkuja, jotka ovat hurahtaneet Twitter-uskoon. Nainen päivittää suht ahkerasti netin mikroblogipalveluaan.

Mutta toisin kuin monen muun suomalaisen julkkiksen twitter-viestit, Vapun twiittaukset ovat englanniksi.

Joko Vapun Twitter-seuraajista suurin osa asuu ulkomailla tai nainen on päättänyt osallistua Suomen Englanninopettajain Liiton kielikylpyohjelmaan – tai sitten sinä, Vappu, olet vain snobbendaali.

Vapun Twitter-nimimerkki on Vappendaali.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Vappu Pimiä, Tanssii tähtien kanssa, twitter

Kommentit

No ei sillä Vapulla ole kuin 7-vuotta keski-ikään, että ei nyt pahasti mene sekään pieleen. Tosin naama osassa kuvista on nelikymppisen, joten hyvällä syyllä voi kutsua keski-ikäiseksi jo nyt.

oottepas taas julmia, hyi teitä! Itselläni on ainakin facebookissa myös vain englantia ymmärtäviä kavereita ja jos päivitän jotain suomeksi heti tulee noottia kun kaikki ei ymmärrä. Ehkä Vapulla sama tilanne. Huh Suomessa pitäis aina olla sitä samaa tasapaksua tuulipukumassaa vai.

Älkäähän nyt! Minä rakastan kaikkea Vapussa. Ihana hersyvä nauru, upea muodokas vartalo (parempi kuin Martinalla), ihana tukka ym. Varmaan pärjäisi missikisoissa jos olisi nuorempi. Vappu rules!

Mitä enemmän tuo rupsahtaa, sitä enemmän silmiään mustaa. Vanha akka, näyttää kohta Kirsti Paakkaselta. No Kirstillä ei sentään kitapurjeet paista aina kun on jotain sanonut, niin kuin tällä otuksella.

Häviä jo julkisuudesta, rekkamies tyrkky! Sinua on jo nähty ja kuultu riittämiin. Erityisesti missikisoissa tunsin myötähäpeää; sinä k a u n i i d e n ja NUORTEN naisten keskellä. Et taida ymmärtää ikääsi; bailaat ainakin kymmenen vuotta nuorempien kanssa kuin teinityttö ikään.

Olet keski-ikäinen, joten käyttäydy sen mukaísesti ja mene vaikka Sarasvuolle työhön. Silloin on mahdollisuus sentään valita haluaako räkätystäsi kuunnella… Boikotoin jo NRJ:ä ja nyt ikävä kyllä pikakelaan ”Tanssii tähtien kanssa” sinun osaltasi, hyvä Vape (in english maybe).

varmaan ihan älyn fantsusti vaneja ympäri maailmaa! häviätkö lehtien kansista.

Oma kommentti