Millä maksat ökyasumisesi Timo T.A. Mikkonen?

Nina ja Timo T.A. MikkonenKohut Mikkosen perheen ympärillä eivät ota laantuakseen. Verottajan mukaan yhtiönsä tiloissa asuvan Timo T.A. Mikkosen kuuluu maksaa vuokraa firmalleen. Mutta miten, sillä perheen bruttotulot ovat yhteensä vain noin 12 000 euroa vuodessa.

Hymy selvitteli asiaa, ja mitä selvisi! Sen voit lukea huhtikuun numerostamme.

Mikkosen firman omistama Pilvilinna-kiinteistö Myrskylässä on hulppea 338 neliön lukaali, josta firman neliöiden osuus on noin puolet kokonaispinta-alasta.

Timo T.A.:lla oli tuloja viime verotuksen mukaan 12 675 euroa. Nina Mikkosella ei ollut tuloja lainkaan.

Suurta kohua herättänyt Mikkosten maailma –sarja alkoi Nelosella torstaina 2.4.

Kuva: Nelonen

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Niina Mikkonen, Timo T.A. Mikkonen

Kommentit

Muahhahhaa! Olikin aika saada tämä skeidaohjelma pois telkusta. Milläs nyt maksatte asuntolainanne kun ei rehellinen ruumiillinen työkään kelvanne? Kannataisikohan rouvan palata maan pinnalle ja mennä töihin? Opettaisi vaikka Timo PA:lle ensin ruuanlaittoa, pyykinpesua ja siivousta, niin pappa voisi eläkepäivillään hoitaa niitä kakaroita kotona, ettei vallan natsimielisten hoitajien kouriin joudu.

Vähänkö te olette naurettavia! Kateuskorttia on turha vetää esiin; itsellä talolainamaksut loppusuoralla ilman kikkailua firmojen ja omistusten kanssa.

Kai noi Mikkoset jotain suolarahaa tuosta hölmöilystään saa…

Saas nähdä, minkälaiset mätkyt verottaja polkasee, nuo kun bunkkaa firman asunnossa maksamatta siitä vuokraa. Yleensä tuon tasoisesta kalseasta murjusta saa bout 3.000 € per kk, joten verothan siitä mätkähtää. Asuminen firman kulungilla on verotettavaa etuisuutta.

… vain rikkaita näytetään? Miksi ei mennä maalle ja seurata kuukausi tolkulla koyhän perheen elämää lapsineen. Kyllähän rahalla raa kaikke, mutta miten saada raha riittämään usean lapsen kanssa. Uskon, että moni olisi valmis nykyisin muuttamaan vaatimattomimpiin oloihin, jos olisi taito. Nyt olisi sija ohjelmalle, joka auttaa tavallista ihmista selviytymään laman kurimuksessa eteenpäin. Toki itsellä pitää olla halu maalle. Uskon että asuinkuntoisia autiotuviksi jääneitä asuntoja löytyy. Autolla kyllä pääsee syrjempääkin töihin.

Valitettavasti yhteiskunta välillä tekee elon maalla tai syrjemmässä mahdottomaksi. Koulujen lakkautus, kauppojen lähtö. Jos esim. annettais tietty raha, kuten yrityksen perustamiseen, siihen että asuttaa perheellään tietyissä oloissa, jäis varmaan velkavankeus pienemmälle. Jos haluat mukavuutta, palautat rahan jos ei ole tullut täyteen tiettyä asuin aikaa.

En ole katsonut Mikkosista kuin pakolliset mainokset, joten itse ohjelmasta en osaa sanoa mitään. Muutenkin clamouri-ohjelmat ovat suomen tv:ssä turhia. Ei tavallinen pulliainen pysty ostamaan niitä tuotteita.

Minulle ei ole selvinnyt, miksi Mikkosten ohjelmasarja on tehty? Mikä on sen ydin? Kuka ehdotti? Ja ennen kaikke kuka sen maksaa? Maksetaanko Mikkosille ? Mista.? Jos raha on niin löysällä, maksakaa vaikka mökin mummolle vastaavasta:

Niin se rva Mikkonen sanoi”” ettei ne suuret tulot vaan ne pienet”” menot näkis vaan ne pienet menot meinaan noilla tuloilla on useimmiten niin että jää mönkijät ostamatta ja lapsillekin lelut.
Se vaan että sairasta ja outoa kuulla elämän viisauksia sieltä missä niille olisi oikeasti käyttöä.

”Lopettakaa haukkumiseni, senkin isänmaanpetturit! Jos tämä ei lopu, aion tehdä Mikkosten Maailmaa vuoteen 2014 saakka. Siinäpähän itkette ja katsotte. Olen muuten reservin majuri, jos ette tienneet moista. Siis toisin sanoen parempi, kuin kukaan teistä.”(lainaus Mikkosen kirjoituksesta jossain ylempänä).

Vanha sanontakin sanoo että ”se koira älähtää johon kalikka kalahtaa”. Nyt se tais sitten taas osua arkaan paikkaan. Itse tämän mylläkän ovat aiheuttaneet, niin kritiikki tulisi kestää.

Se että on majuri ei tee Mikkosesta yhtään parempaa kansalaista/kasvattajaa kuin kukaan muukaan on.

Entä missä Mikkosen moraali on?

Haukkuu kaikki mennen tullen ja väittää tietävänsä senkin kuka tekee mitäkin lapsiensa eteen eli kukaan ei tee hänen mielestään lapsiensa eteen yhtään mitään. Tähän asiaan kyllä pitäisi löytyä jo jotakin faktaa tai todisteita.

No, saadaanpahan kunnon naurut tästä ”tosi kasvattajien pelleilystä”, vaikka ohjelmaa en katso tai tule katsomaan.

Kulle kylläpä se kuuluu silloin, kun MINÄ osaltani maksan noidenkin eläkeläisten ja laiskojen elättämisen maksamalla rutkasti veroja.

MITÄ SE TEILLE KUULUU PALJON KENENKIN TALO MAKSOI JA MISTÄ RAHANSA SAA?!Pitäkää huoli omista talous asioista.

Kyllähän se niin on, että media sai tästä perheestä oikein hyvän lööppitakiaisen. Nyt jää Matti, Tukiainen, ym kakkosiksi.
Mieleen tulee vain, että onko tämä koko homman tarkoitus?

(Kommenttiin nro 19) KAUNOTAR, missä kerro heti!!!!!!!

kyllä on Hymyn jutussa kaikki samoin totta kuin ohjelman ulostulo päivämääräkin 😀

Nytten sitten mikkosten pieni poika avas suunsa ja ilmoitti kunhan kouluun pääsee niin alan siellä ammuskelemaan,eiköhän tämä ole merkki siitä että jossain on menty puuhun perse edellä.

Moni kakku päältä kaunis,niin kuin sanotaan, toivottavasti nää Mikkoset putoo alas ja lujaa ja oppii elämään ilman julkisuuttakin niinkuin monet sossun luukulla käyvät,ei he ole mitään ns.”jumalia” jotka opettaaihmisiä. Käsittääkseni heillä ei edes ole siihen koulutusta,osaavat kyllä haukkua heitä arvostelevia ihmisiä.mutta peilin edessä ei ole käyty kun meikkaamassa,Mikkosen perheessä,eikä ilmeisesti osata hävetä mitään, Tästä eukostahan tulisi uusi valtakunnankansleri mielipiteineen…

Puolustusvoimissa on sanonta että mies on tyhmimillään juuri majurina, eikä tuo tässäkään tapauksessa kovin väärässä ole. Rahaa tuntuu olevan kun mönkijällä tarkastellaan tiluksia ettei ole rajaloukkauksia naapurin tai kenenkään muun toimesta.

On varmaan kiva kun lasten kaverit kysyy mitä sun isi tekee työksensä? Noo se on eläkkeellä ja vanha ja sitten se osaa kiertää verot ja lypsää yhteiskunnannalta rahaa ja selittää että suomi on …. huokaus.

Tiesithän, että toisen henkilön nimellä esiintyminen on rikos.

Lopettakaa haukkumiseni, senkin isänmaanpetturit! Jos tämä ei lopu, aion tehdä Mikkosten Maailmaa vuoteen 2014 saakka. Siinäpähän itkette ja katsotte. Olen muuten reservin majuri, jos ette tienneet moista. Siis toisin sanoen parempi, kuin kukaan teistä.

No nyt otin opiksi. Tulot tulee sossusta, elelen yhteiskunnan siivellä. Veronmaksajat maksaa, hähhäähhäääää… Tehkää kaikki samoin, saadaan koko maa nurin!

Onpas masentavaa luettavaa nämä kommentit…

Kuunnelkaa mitä TTA:lla on sanottavaa ja ottakaa opiksi. Ei kaikesta tarvitse olla samaa mieltä, mutta vain hölmöläinen kuvittelee, että tuo herra olisi JOKA ASIASSA väärässä.

Ja antakaa nyt hyvänen aika kaikkien kukkien kukkia. Me suomalaiset ollaan kyllä sangen alhainen kansa, valitettavasti.

TTA voi olla aikamoinen narsisti julkisuudessa, ja se on kieltämättä ärsyttävää, mutta kotonaanhan hän näyttää olevan ihan mukavan oloinen heppu…

Timo on ainoa ihminen maailmassa, joka tietää John F. Kennedyn ja Martin Luther Kingin murhaajan. Aika kova jätkä vai mitä. Ja heppu on vielä reservin majuri !!! Täydellinen mies, jolla on täydellisen upea vaimo.

Kuka oikeasti on tämä Timo T.A Mikkonen? Onko hän joku suuri suomalainen urheilija 60-luvulta? Onko hän Väyrysen-ajan suuria politikkoja? Onko hän Tapani Kansan laulukavereita? Vai olisiko hän ehkäpä joku menneiden vuosien ”talousjumala”, eli joku Wahlroosiin tai Ollilaan verrattava liikemies?

On ihan pakko näin 80-luvulla syntyneenä sanoa, ettei minulla ole mitään tietoa kuka ihme tämä Timo T.A on? Suurmies on pakko olla kysymyksessä, kun niin paljon nyt hänestä vouhotetaan ja oikein telkkarisarjakin tehtiin.

Timo Teija Anneli osaa taas laskea lapsilisät + lehtien ja nelosen maksamat ”palkkiot” yhteen ni saadaan sähköä sille vitun naurettavalle ”tvstudiolle”! Voitteko lopettaa jo julkisuudessa olemisen koko Teija Annelin perhe? Kiitos! Emme kaipaa teitä lainkaan…

Nythän Timo PeeAA asuu työpaikalla, kun siellä tehdään reality-sarjaa! Onhan se hienoa että yritetään, ja saa vanhakin ihminen yrittää niinkuin nyt Timokin. onhan hänellä kuitenkin toinen perhe ja vasta pienet lapset siitä. Jos olisi silloin aikanaan ajatellut, niin olisi varmaan elämä helpompaa ja vanheneminen paljon seesteisempää..Mutta jokainen tavallaan. Muistuu vaan mieleen ne sen ensimmäisen vaimon tilitykset. Silloin oli hän, joka oli niin surullinen. Nyt saa Timo maistaa ihan omaa lääkettään vaan kaipa jokaisella ihmisellä on syynsä..niin myös Timolla.

Roni hei !
kerro mulle verosuunnittelusta… Yrityksen liikevaihto on noin 55000€
Mitä siinä on mahdollista suunnitella. Pitäis olla jotain mitä suunnitella ja ennenkaikkea millä

Timo Peeaa elää harhojen vallassa,puheet ”salaisista työkuvioista sun muusta on täyttä soopaa.

mediapersoona Timo Peeaa on 100% ELÄKELÄINEN joka vanhoillapäivillä ”harrastaa yrittämistä. Kaikesta huolimatta

Jos asuu firman asunnossa, niin verottajan mukaan asunnosta pitäisi maksaa käypä markkinoiden määräämä vuokra. TTA siis maksaa asunnosta vuokraa firmalleen, tai ainakin pitäisi maksaa. Jos TTA:n tulot on 12.000 euroa vuodessa, niin ei sillä makseta vuokraa tuommoisesta talosta. Firman tililtähän voi maksaa lainanlyhennykset ja asumiseen liittyvät lämmitys ja vesi kustannukset. Samoin jätehuolto kustannukset voi maksaa sieltä. Mutta Firman tilillä pitäisi näkyä, että se on maksanut palkkaa TTA:lle ja TTA on puolestaan maksanut vuokran. Verottajan ei pitäisi hyväksyä sitä, että firma ”antaa” asua asunnossa työpanosta vastaan. Sellaista työsuhde asumis muotoa ei ole olemassa.

”Isänmaallinen” TTAM ei maksa veroja ja ”uskovainen” TTAM pettää vaimoaan ja lastensa äitiä ja ”perinteisiä arvoja kunnioittavat ja Raamatun mukaan elävät” Nina ja TTAM alkavat seurustella TTAM:n ollessa edelleen naimisissa. Tarviiko asiaa enää sen kummemmin vääntää rautalangasta? White thrash -sakkia ovat eläkeläinen ja ”edustusvaimonsa” (muahhahhaaa..).

Timo TA Mikkonen on tietääkseni kova perinteisten arvojen kuten isänmaan ja perheen puolustuja. Eikös tällaiseen toimintaan kuulu myös ottaa vastuuta ja maksaa ylpeästi verot joilla tätä isänmaata ja esimerkiksi Timo TA:lla niin tärkeitä puolustusvoimia ylläpidetään? Tuo Timo TA:n järjestely haiskahtaa kovasti verosuunnittelulta, joista kansankielessä käytetään kovin kuvaavaa termien verojen kiertäminen!

Isänmaasta puhut, mutta et kuitenkaan halua osallistua sen ylläpitämiseen!

Ei ole sanottu, että Mikkoset saavat yhteiskunnan sosiaalitukia. Yhteiskunnan tukea voi saada myös veronkierrolla. Jos siitä kärähtää, joutuu maksamaan.

”Köyhätkin” voi olla suurisuisia. Lenita on toinen esimerkki.

Hienoa puolustaa kotiäiteyttä ja elää yhteiskunnan loisina koko perhe. Upeita arvoja oppii lapset.

Näkeehän sen köyhyyden kaikesta. Talo voi 0olla iso, mutta sisustus yms. kyllä kielii hyvinkin vaatimattomasta elämästä. Sen takia juuri sarjaa ei viitsisi katsella, kun siinä yritetään olla aivan muuta kun ollaa jam köyhyys yritetään peittää rikkaiden tavoilla ja käytöksellä.

Yhteiskunnan loiset! Eläkeläinen ja kotona makoileva nainen, siinäpä vasta kaikille oiva esimerkki!

Oma kommentti