Milloin Finnartist puuttuu Miss Suomen poikaystävän julkisuuskampanjaan?

Viivi PumpanenMilloin aiemmin Miss Suomen poikaystävä on ottanut julkisuudessa yhtä vahvan roolin kuin nyt?

Miss Suomi Viivi Pumpasen ensimmäinen missiviikko on herättänyt kummeksuntaa siitä, kumpi itse asiassa on missi, Viivi vai hänen poikaystävänsä, monialayrittäjä Pezhman Ahmadi. Ahmadi on ehtinyt antaa kommentteja ja haastatteluja lähestulkoon yhtä paljon kuin Miss Suomi.

Uusimpaan Iltalehteen Viivistä on tehty peräti kahden aukeaman juttu. Väärin! Mukana patsastelee luonnollisesti myös ”Petsku”.

Seksikkäässä kuvassa öljytty Petsku poseeraa Miss Suomi käsivarsillaan. Viivi on pukeutunut seksikkäisiin pitsihepeniin.

Haastattelussa puhuu luonnollisesti myös yrittäjä-Petsku, ei ainoastaan Viivi.

Nyt odottelemme, milloin vanhoillinen Finnartist puhaltaa pelin poikki ja lopettaa tukemasta Petsku Ahmadin yrittäjäimagoa.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Miss Suomi, Viivi Pumpanen, Pezhman Ahmadi

Kommentit

Mahtavaa !!!
Tanssija,bisnestyyppi,epämääräinen narsisti.Kuullostaa tutulta…
Ja Suomen kansa sai Petskussa uuden miespuolisen Tukiaisen…

Eikös se mennyt niin, että Harlin ja Selin löi vetoa saako Renny pokattua Smuran ja onnistuihan se 🙂 Missit kun ei tunnu kauheasti omaa peilikuvaansa pitemmälle ajattelevan. Häntä koipien välissähän se Smurakin jenkeistä sitten palasi takaisin Suomeen. Ei tullut Hollywoodin missiä hänestä(-kään).

Miss Suomen imagoasiat kuuluvat mitä suurimmassa määrin Makusen ja Himbergin tallille. Miss Suomi on instituutio. Viivi Pumpanen on vain ohikiitävä ilmiö, joka tosin hänkin voi rapauttaa toimenpiteillään muutoinkin heikoissa kantimissa olevaa brändiä.
Johan tuo nähtiin miten jonkun äijä mukaantulo sotki kuviot. Kumpi tässä on enemmän saanut mainosta, joku Petskun puuhaama Porsche vai Toyota, jonka sentään PITÄIS saada sitä mainosta, koska se on Finnartistien ja Toyotan keskinäinen sopimus. Mahtaa Toyotaa vituttaa!
Muistatteko, kun Tarja Smura karkasi Renny Harlinin luo jenkkeihin. Joo, eihän sekään tietenkään kuulunut Makuselle, eipä tietenkään.

Kyllä se nyt varmaan pikkusen kuuluu yhdistetäänkö Miss Suomi jonka Finarrtisti omistaa joihinkin helevetin mamupisneksiin.

no mitä sitten. mitä se millekään finnartisteille kuuluu, haluaako miss suomi antaa haastatteluja, kuvia ym. poikaystävänsä kanssa. sehän on heille vaan eduksi, sillä he vievät osan viivin tuloista. niin urpo juttu, ettei oo ennen nähty.

Sitä paitsi mistä alkaen lehdet maksavat jutuista (ellei nyt kovia skuuppeja oteta huomioon)??? Niin ja mistä alkaen Miss Suomi suostuisi missi vuonnaan rohkeisiin kuviin? Taidat olla lehtialalla juu kun noin päättömiä arvelet.

Olipas tukiaismainen kommentti. Aivan kuten lehdet olisivat ”kateelisia”, ”katkeria” tai jotain.

Luultavasti jatkossa joka vuoden missi saa kruunun lisäksi myös öljytyn Pezmanin missivuodekseen. Perintöprinsessat joutuvat tyytymään öljyttyyn Pez-karkkiautomaattiin.

Oikeesti v…u hävettää tää Pumppaviivi ja sen äijä. Herranjumala. Mä sentäs joskus katsoin missikisoja. Satu Tuomistokin on tän muijan rinnalla ihan asiallinen, vaikka töppäili ja oli vastenmielinen monessa mielessä.
Tää Pumppaviivikin saattas menetellä vielä, mutta ottaa nyt se hemmetin Porsseäijä jolla mitään yritystoimintaa merkittävää ees oo mukaan näihin geimeihin. Ei hyvä heilu jessus mikä arvonalennus. EINO MAKUNEN TEE JOTAIN!

HYMYN JUTUT PARANEVAT PÄIVÄ PÄIVÄLTÄ. tämä on hyvää journalismia!

Oma kommentti